Koreografiaryhmät

Koreografiaryhmät ovat edistyneen tason ryhmiä yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Koreografiaryhmät tarjoavat tanssijoille viikkotunteja monipuolisemman mahdollisuuden tanssin harrastamiseen.

Ryhmät esiintyvät, kilpailevat ja pyrkivät tekemään erilaisia projekteja ja yhteistyökuvioita alan ammattilaisten kanssa.

Nuorten koreografiaryhmät ovat osa Tanssilan edustusryhmä Smaragdien ja edustusryhmä Timanttien harjoitusohjelmaa. Aikuisille suunnatuista Helmet Show -ryhmistä on valittavana yli 7 tanssijan koreografiaryhmä tai pienryhmä, jossa on enintään 7 tanssijaa.

Koreografiaryhmien yhteydessä on tekniikkatunti, jota suositellaan kaikille koreografiaryhmään osallistuville. Tekniikkatunneilla tanssijat pääsevät syventymään tanssitekniikan osaamistaan. Koreografiaryhmien harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyjä. Viikottaisen harjoituskerran lisäksi koreografiaryhmillä on tiiviskurssi ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Ryhmään valitut tanssijat saavat kausi-infon, jossa kerrotaan tulevan kauden suunnitelmat ja aikataulut.

Koreografiayhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta vuosittain. Tanssijoilta odotamme vahvaa tanssitekniikkaa, innostusta sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan, tiiviskursseille, esiintymisiin ja kilpailuihin. 


Koreografiaryhmät tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa liikekieltä, tekniikkaa ja lavakarismaa avoimessa ilmapiirissä. Tanssilan pedagoginen pohja, turvallinen, korkeatasoinen ja positiivinen oppimisympäristö, näkyy myös näiden ryhmien toiminnassa.

Koreografiaryhmiin haetaan mukaan hakutilaisuudessa!