Erikoisryhmien hinnat

Koreografiaryhmät - Intensiiviryhmät - Edustusryhmät - Edustusplusryhmät


Koreografiaryhmien hinnat

Kevätkausi / syyskausi sisältää yhteensä 17 opetuskertaa. 

Mirage (14v+) - showtanssin koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetus sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa

320€

Eclipse (14v+) - nykytanssin koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetusta sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa 

320€

Fortuna (14v+) - baletin koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetusta sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa

320€

Helmet Show (20v+) - koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetusta sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa

320€

Helmet Show (20v+) - koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetusta sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa

320€

Helmet Show (20v+) - koreografiaryhmä

Sis. 17 x 45 min opetusta sekä 6,5h tiiviskurssitoimintaa

320€

 • Tanssilan koreografiaryhmät ovat edistyneen tason tanssijoille, joihin valitaan tanssijat hakutilaisuudessa.
 • Koreografiaryhmillä on erilliset tiiviskurssit ennen kevätkauden ja syyskauden alkamista. Näillä tiiviskursseilla harjoitellaan tulevan koreografian pohja ja kaikkien ryhmän tanssijoiden tulee olla paikalla.
 • Koreografiaryhmät esiintyvät ja kilpailevat ryhmän vuosittain vaihtuvien tavoitteiden mukaisesti. Koreografiaryhmien tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä tavoitteisiin.
 • Kevätkaudelle (17 krt) ja syykaudelle (17 krt) ilmoittaudutaan erikseen. Kaikki tanssijat esiintyvät syys- ja kevätlukukaudella oppilasnäytöksissä. Kansallisina juhlapyhinä, koulujen syyslomaviikolla 42 ja koulujen talvilomaviikolla 8 ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyt opetus on mahdollista käydä korvaamassa kauden aikana muilla vastaavantasoisilla tunneilla. Syysloman ja talviloman opetuskerta korvautuvat syys- ja kevätnäytöksissä.
 • Koregorafiaryhmän tanssijat saavat 10% alennuksen kaikista tekniikkatunneistaan. Alennus ei koske kursseja eikä koreografiaopetusta. Pyydä alennuskoodi ilmoittautumiseen toimistolta (info@tanssila.fi).
 • Fortuna, Mirage ja Helmet -koreografiaryhmille tulee kilpailuista erillinen maksu kauden aikana. Eclipse -koreografiaryhmä tekee kauden aikana opintoretken, josta tulee erillinen maksu.
 • Tutustu ohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Intensiiviryhmien hinnat

Kevätkausi / syyskausi sisältää yhteensä 17 opetuskertaa. 

Intensiiviryhmien tanssijat saavat -30%:n alennuskoodin. Alla hinnat alennuksen jälkeen. Huomaathan, että tanssijan on käytävä vähintään kahdella eri viikkotunnilla, jotta hän on oikeutettu alennuskoodiin. Intensiiviryhmien tanssijat saavat 30% alennuksen myös lisätunneistaan.

Korallit Show

(sis. koreografia 30 min + 2 x 60 min tekniikka + kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

735,4€

Korallit Baletti

(sis. koreografia 30 min + 2 x 60 min tekniikka +  kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

735,4€

Kristallit Show

(sis. koreografia 30 min + 2 x 60 min tekniikka + kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

735,4€

Kristallit Baletti

(sis. koreografia 30 min + 2 x 60 min tekniikka + kehonhuolto 30min + pointe 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

861,4€

Jadet Show

(sis. koreografia 30 min + 1 x 60 min tekniikka + 1 x 75 min tekniikka + kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

757,8€

Jadet Baletti

(sis. koreografia 30 min + 1 x 60 min tekniikka + 1 x 75 min tekniikka + pointe 30min + kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

883,8€

Kvartsit Show

(sis. koreografia 30 min + 2 x 75 min tekniikka+ kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

780,2€

Kvartsit Baletti

(sis. koreografia 30 min +2 x 75 min tekniikka +pointe 30min + kehonhuolto 30min sekä tiiviskurssin 5,5 h) 

906,2€

Taulukossa oleva hinta näillä tuntien pituuksilla, mikäli tanssija valitsee pidempiä tunteja, muuttuu hinta.

 • Tanssilan intensiiviryhmät ovat jatkotason tanssijoille, joihin valitaan tanssijat hakutilaisuudessa.
 • Intensiiviryhmillä on erilliset pidemmät koreografiaharjoitukset tiiviskurssina ennen kevätkauden ja syyskauden alkua. Näillä tiiviskursseilla harjoitellaan tulevan koreografian pohja ja kaikkien ryhmän tanssijoiden tulee olla paikalla.
 • Intensiiviryhmät esiintyvät Tanssilan kevät- ja syysnäytöksissä. Intensiiviryhmät pääsevät myös esiintymään Tanssilan kokoillan tanssiteoksissa niinä vuosina kun koko illan teos tehdään.
 • Intensiiviryhmät kilpailevat ryhmän vuosittain 1-4 kilpailut vuodessa. Kilpailumaksuista tulee erikseen maksut kauden aikana.
 • Intensiiviryhmien tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä tavoitteisiin. 
 • Kevätkaudelle (17 krt) ja syykaudelle (17 krt) ilmoittaudutaan erikseen.
 • Kansallisina juhlapyhinä, koulujen syyslomaviikolla 42 ja koulujen talvilomaviikolla 8 ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyt opetus on mahdollista käydä korvaamassa kauden aikana muilla vastaavantasoisilla tunneilla. Syysloman ja talviloman opetuskerta korvautuvat syys- ja kevätnäytöksissä.
 • Tutustu ohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Edustusryhmien hinnat

Edustusryhmien tanssijat saavat kaikista hinnoista -50% alennuksen. 

Alla perushinnat alennuksen jälkeen. Hinta koskee lukukautta.

Zirkonit

6–7-vuotiaiden edustusryhmä

630€

Topaasit

7–8-vuotiaiden edustusryhmä.

730€

Opaalit

8–10-vuotiaiden edustusryhmä.

910€

Safiirit

9–11-vuotiaiden edustusryhmä.

924€

Spinellit

10–12-vuotiaiden edustusryhmä.

970€

Ametistit

11–13-vuotiaiden edustusryhmä. Sis. Tanssila Anytime

1060€

Rubiinit

12–14-vuotiaiden edustusryhmä. Sis. Tanssila Anytime

1110€

Smaragdit

14–16-vuotiaiden edustusryhmä. Sis. Tanssila Anytime

1170€

Timantit

16–19-vuotiaiden edustusryhmä.

1. ja 2. vuosi sis. Tanssila Anytim

3. vuosi1290€

986€ 

 • Tanssilan edustusryhmiin valitaan tanssijat hakutilaisuudessa.
 • Ylläoleva hinnasto koskee syyskauden tai kevätkauden harjoitusmaksua harjoitusohjelman mukaisesta viikko-ohjelmasta sekä ennen varsinaisen kauden alkua olevasta koreografiaharjoittelun tiiviskurssista.
 • Edustusryhmien tanssijat saavat -50%:n alennuksen harjoitusmaksuistaan. Alennuskoodi lähetetään ilmoittautumisohjeissa. Edustusryhmäläisen tulee ilmoittautua kaikille harjoitusohjelmansa mukaisille tunneille.
 • Edustusryhmien tanssijat saavat -50%:n alennuksen myös valitsemistaan lisätunneista sekä kesän leireistä ja tiiviskursseista.
 • Edustusryhmäläisillä on koreografian tiiviskurssit ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Näillä tiiviskurseilla harjoitellaan tulevan koreografian pohja ja kaikkien ryhmän tanssijoiden tulee olla paikalla.
 • Edustusryhmäläisillä on syyskauden alkupuolella tanssiviikonloppuleiri. Tällä tanssileirillä harjoitellaan ryhmän koreografioita sekä suurempia yhteiskohtauksia koko illan teoksiin. Kaikkien edustusryhmän tanssijoiden tulee olla tanssiviikonloppuleirillä. Zirkonit ja Topaasit ovat tanssiviikonloppuleirillä vain päivän ajan. Zirkonien ja Topaasien vanhemman on mahdollista lähteä tanssiviikonlopun päiväleirille mukaan erillismaksusta.
 • Edustusryhmät esiintyvät Tanssilan kevät- ja syysnäytöksissä. Edustusryhmät pääsevät myös esiintymään Tanssilan kokoillan tanssiteoksissa niinä vuosina kuin koko illan teos tehdään. Edustusryhmän tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä esiintymisiin. Edustusryhmäläiset saavat esiintymisasut Tanssilalta.
 • Edustusryhmät kilpailevat vuosittain 2-8 kilpailut edustusryhmän tasosta riippuen. Kilpailumaksuista tulee erikseen maksut kauden aikana. Edustusryhmien tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä kilpailutavoitteisiin. Edustusryhmäläiset saavat kilpailuasut Tanssilalta.
 • Kevätkaudelle (17 krt) ja syykaudelle (17 krt) ilmoittaudutaan erikseen. Kansallisina juhlapyhinä, koulujen syyslomaviikolla 42 ja koulujen talvilomaviikolla 8 ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyt opetus on mahdollista käydä korvaamassa kauden aikana muilla vastaavantasoisilla tunneilla. Syysloman ja talviloman opetuskerta on syys- ja kevätnäytöksissä.
 • Tutustu ohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Edustusplusryhmien hinnat

Edustusplus-ryhmät tanssivat osana edustusryhmää. Tämä alla oleva hinta sisältää -50%:n alennuksen sekä edustusryhmien opetuksen ja edustusplusryhmien opetuksen lukukaudelta.

Etude 1 

sis. Tanssila Anytime

1250€

Etude 2

sis. Tanssila Anytime

1450€

Melody 1

sis. Tanssila Anytime

1250€

Melody 2

sis. Tanssila Anytime

1450€

Serenade 1

sis. Tanssila Anytime

1500€

Harmony 1

sis. Tanssila Anytime

1500€

Serenade 2

sis. Tanssila Anytime

1550€

Harmony 2

sis. Tanssila Anytime

1550€

Serenade A

sis. Tanssila Anytime

1450€

Harmony A

sis. Tanssila Anytime

1450€

 • Tanssilan Edustusplusryhmiin valitaan tanssijat vuosittain hakutilaisuudessa.
  Ylläoleva hinnasto koskee syyskauden tai kevätkauden harjoitusmaksua harjoitusohjelman mukaisesta viikko-ohjelmasta sekä ennen varsinaisen kauden alkua olevasta koreografiaharjoittelun tiiviskurssista.
 • Edustusplus-ryhmät ovat pienryhmiä, joiden tanssijat ovat sitoutuneita ja motivoituneita tanssin harjoitteluun, esiintymisiin ja kilpailuihin.
 • Edustusplusryhmien tanssijat saavat -50%:n alennuksen harjoitusmaksuistaan. Alennuskoodi lähetetään ilmoittautumisohjeissa. Edustusplusryhmäläisen tulee ilmoittautua kaikille harjoitusohjelmansa mukaisille tunneille.
 • Edustusplusryhmien tanssijat saavat -50%:n alennuksen myös valitsemistaan lisätunneista sekä kesän leireistä ja tiiviskursseista.
 • Edustusplusryhmien kausi alkaa kesäkuussa. Edustusplustanssijat osallistuvat Baletin Masterclass:iin ja Showtanssin Masterclass:iin.
 • Edustusplusryhmäläisillä on koreografian tiiviskursseja kesäkuussa, elokuussa, syyskuussa, tammikuussa ja helmikuussa. Näillä tiiviskurseilla harjoitellaan tulevan koreografiaa ja kaikkien ryhmän tanssijoiden tulee olla paikalla. EdustusPlus -ryhmäläiset saavat kausi-infon tulevan kauden ohjelmasta.
 • Edustusplusryhmäläisillä on syyskauden alkupuolella edustusryhmätoimintaan kuuluva tanssiviikonloppuleiri. Tällä tanssileirillä harjoitellaan ryhmän koreografioita sekä suurempia yhteiskohtauksia koko illan teoksiin. Kaikkien edustusryhmän tanssijoiden tulee olla tanssiviikonloppuleirillä.
 • Edustusplusryhmäläisillä on tanssiviikonloppu tanssikoululla lokakuun lopussa.
 • Edustusplusryhmät esiintyvät Tanssilan kevät- ja syysnäytöksissä sekä Soolojen säihkettä -näytöksissä. EdustusPlusryhmät pääsevät myös esiintymään Tanssilan kokoillan tanssiteoksissa niinä vuosina kuin koko illan teos tehdään. Edustusplusryhmän tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä esiintymisiin. Edustusplusryhmäläiset saavat esiintymisasut Tanssilalta.
 • Edustusplusryhmät kilpailevat vuosittain 4-10 kilpailut vuodessa ryhmän tasosta riippuen. Kilpailumaksuista tulee erikseen maksut kauden aikana. Edustusplusryhmien tanssijoiden tulee sitoutua oman ryhmänsä kilpailutavoitteisiin. Edustusplusryhmäläiset saavat kilpailuasut Tanssilalta.
 • Edustusplusryhmät pääsevät ulkomaan kilpailumatkalle vähintään kerran kaudessa. Ulkomaan kilpailumatkasta tulee erillinen kilpailumaksu. Huoltajan on mahdollista lähteä mukaan ulkomaan kilpailuihin erillismaksusta.
 • Kevätkaudelle (17 krt) ja syykaudelle (17 krt) ilmoittaudutaan erikseen. Kansallisina juhlapyhinä, koulujen syyslomaviikolla 42 ja koulujen talvilomaviikolla 8 ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyt opetus on mahdollista käydä korvaamassa kauden aikana muilla vastaavantasoisilla tunneilla. Syysloman ja talviloman opetuskerta on syys- ja kevätnäytöksissä.
 • Tutustu ohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.