Stage

Musikaalimaailmaa viikkotunneilla – vaihdellen näyttelijäntyötä, tanssia ja laulua. Yhteistä hauskanpitoa ja esiintymistä unohtamatta! Ilmoittaudu mukaan Stagen tunneille! 

Stagelaiset pääsevät nauttimaan huippuammattilaisten opista tanssin, musiikin ja teatterityön saralla. Opeista on hyötyä, oli haaveena sitten näyttelijän tai tanssijan työ, muusikon ura tai toive parantaa esiintymisvalmiuksiaan. Kaikki stagelaiset opettelevat esiintymistä kattavasti sekä äänenkäytön, laulun ja liikkumisen osalta.

Stagelaisten kanssa uskalletaan ja uskallaudutaan heittäytyä esiintymiseen maailmaan. Ryhmästä tulee tiivis ja stagelaisten kanssa keskitytään erityisen hyvin ryhmäytymiseen. Toisiin tutustumiseen käytetään paljon aikaa ja erilaisia innostavia keinoja.

Stagelaiset saavat omat Stage-paitansa, joita voidaan käyttää mm. erilaisissa esiintymisissä esiintymisasun osana.

Stagelaiset pääsevät esiintymään vuoden aikana Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksissä sekä Opera Telluksen järjestämissä kausikonserteissa.

Ilmoittaudu mukaan!

             Musikaalien maailmaan – yhdessä hauskaa pitäen!

Laulua, näyttelemistä ja tanssia!

Oma innostunut ryhmä, joiden kanssa harjoitellaan ja esiinnytään!

Huippuopettajien kanssa treenaamista!

Stage – eri ryhmät

Stage Intro 7–9v.

Stage Intro 10–12v.

Stage Intro 13v+

Stage Academy 13v+ (vain hakutilaisuuden kautta)

Stage Academy ja Stage Intro toimivat yhteistyössä Opera Tellus ry:n kanssa, joka järjestää korkeatasoisia musikaaliesityksiä sekä musiikkikonsertteja.

Opera Tellus tuottaa vuosittain musikaali-, ooppera-, tanssi- ja teatteriproduktioita. Opera Telluksen jäseninä on ja on ollut lukuisia suomalaisia huippunimiä. Opera Tellus on toiminut monen taiteilijan ponnahduslautana eteenpäin uralla ja se on myös monen musiikinrakastajan tärkeä harrastusyhteisö.

Opera Tellus on perustettu halusta antaa esiintymisen mahdollisuuksia lahjakkaille esiintyjille ikään katsomatta.Opera Tellus toimii pääasiallisesti apurahoilla ja lahjoitusvaroilla.

Stage Intro on suunnattu alakouluikäisille esiintymisestä innostuneille lapsille. Stage Introssa on kolme tasoryhmää; 7-9-vuotiaat, 10-12-vuotiaat sekä yli 13-vuotiaat stagelaiset. Stage Intron tunneilla on vaihtelevasti laulunopetusta, näyttelijän työn harjoittelua sekä tanssin harjoittelua. Stage Intron tunneilla tehdään paljon erilaisia ryhmäytymisharjoitteita, sillä näyttämötyöskentelyssä luottamus ryhmän muihin jäseniin on erinomaisen tärkeää. Stage Intron oppilaat esiintyvät Opera Telluksen kausikonserteissa sekä Tanssilan kevät- ja joulunäytöksissä.

Stage Academy on tarkoitettu yli 13-vuotiaille jatkotason esiintyjille. Stage Academyn esiintyjät treenaavat vuoden aikana tanssia, laulua ja näyttelyä. Stage Academyyn haetaan pääsykokeen perusteella. Stage Academyyn valitut stagelaiset pääsevät automaattisesti mukaan Opera Telluksen järjestämään vuoden musikaali/ooppera/teatteriproduktioon. Lisäksi Stage Academyn jäsenet pääsevät esiintymään Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksiin sekä Opera Telluksen kausikonserteissa.

Harjoitukset

Harjoitukset Stage-ryhmille pidetään perjantaisin (16X syksyllä ja 16X keväällä) Tanssilan Pakilan toimipisteen tiloissa.

Aikataulu

Perjantaisin

16-17 Stage Intro 2, 10-12v.

17-18 Stage Intro 1, 7-9v.

18-19 Stage Intro 3, 13v+

19-20 Stage Academy, 13v+

Harjoitustila

Harjoitustilana toimii Tanssilan Pakilan toimipiste. Toimipisteessä on kaksi salia. Toinen saleista on 100m2 tanssisali, jossa on musiikintoistovälineet sekä peilit ja lattiatyynyt. Toinen sali on n.50m2 tila, jossa on peilit ja nojatuoleja. Myös tätä salia on mahdollista käyttää tanssi-/ ja näyttelyharjoitteita varten.

Pukuhuonetiloissa on tuoleja ja vaatenaulakot. Lisäksi keittiöstä löytyy mikro ja kahvinkeitin sekä jääkaappi. Lisäksi tiloissa on wc.

Opettajat

Opettajina Tanssilan Stage-koulutusohjelmassa toimii ammattinimiä tanssin, teatterin ja musiikin maailmasta. Opettajina Stagelaisilla on mm. Tia Svanberg, Iiris Salmenmaa ja Tiia Pelkonen.

Hinta

Stage Intron hinta on 265€ (sis. t-paidan, kausitunnit sekä Tanssilan ja Opera Telluksen esitykset)

Stage Academyn hinta on 265€ (sis. t-paidan, kausitunnit, Tanssilan ja Opera Telluksen esitykset sekä pääsyn Opera Telluksen kauden produktioon). 

Stage Academy jäsenet on valittu suoraan Opera Telluksen kuluvan vuoden produktion esiintyjiksi.

Opera Telluksen jäsenet saavat alennuksen -10% Tanssilan tanssitunneista ja Stage-tunneista! Kysy alennuskoodisi Tanssilan toimistolta.

.