Erikoisryhmät

Tanssilassa toimii lukuisia erilaisia erikoisryhmiä. Erikoisryhmissä tanssijat pääsevät tanssimaan tanssiesitysten lisäksi myös erilaisissa tanssitapahtumissa ja tanssikilpailuissa. Erikoisryhmiä on tarjolla eri-ikäisille tanssijoille. Erikoisryhmiä on valittavana sekä baletin ja nyky/showtanssin lajeista. Erikoisryhmiin haetaan mukaan erillisen hakutilaisuuden kautta. 

Osaksi mukaan korkeatasoista koreografiaa? Koreografiaryhmät ovat edistyneen tason ryhmiä yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Koreografiaryhmät mahdollistavat edistyneen tason tanssiharrastuksen Tanssilan edustus- tai intensiiviryhmätoimintaa pienemmällä viikottaisella tanssimäärällä. Jokainen ryhmä on itsenäinen kokonaisuus, jossa pääsee nauttimaan esiintymisestä, eläytymisestä ja kilpailemisesta.

Intensiiviryhmät treenaavat kerran viikossa koreografiaa ryhmänsä kanssa. Intensiiviryhmiä on sekä baletissa ja nyky/showtanssissa. Intensiiviryhmiä on tarjolla sekä lapsille että nuorille. 

Tanssijat tanssivat vähintään kaksi kertaa viikossa ja saavat itse valita lukujärjestykseensä omia suosikkitunteja eri lajeista. Tanssijat pääsevät rakentamaan itse lukujärjestyksensä, jolloin harrastus on helppo sovittaa myös muiden harrastusten ja perheen aikataulujen kanssa yhteensopivaksi.

Intensiiviryhmiä on sekä Pakilassa että Haagassa.

Edustusryhmissä pääset tanssimaan päämäärätietoisesti kohti omia unelmiasi. Tanssilan toiminnan keskiössä on pedagogisesti laadukas ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen huomioon ottava opetus. Korostamme tasokkaan tanssinopetuksen lisäksi esiintymismahdollisuuksia. Edustusryhmäläiset harjoittelevat ansioituneiden opettajien johdolla monipuolisesti eri tanssilajeja, kilpailevat sekä esiintyvät. Edustusryhmien opetussuunnitelma etenee kumulatiivisesti vuositasolta seuraavalle edustusryhmien opetussuunnitelman mukaisesti. 16-vuotiaana tanssijoilla on edistyneen tason osaaminen sekä nykytanssissa, showtanssissa että baletissa, minkä jälkeen he voivat alkaa tekemään aiempaa enemmän valintoja omaan tanssilukujärjetykseensä, mihin keskittyä viimeiset kolme vuotta koulutuksestaan.

Edustusplusryhmiin haetaan vuodeksi kerrallaan. Edustusplusryhmät on tarkoitettu tanssijoille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita tanssikilpailutoiminnasta. Ryhmiin valitut tanssijat saavat vuoden aikana harjoitella sooloteosta ja ovat osana pienryhmäesityksessä. Jokaiseen edustusplusryhmään valitaan maksimissaan seitsemän tanssijaa kuluvaksi vuodeksi. Edustusplusryhmäläiset kilpailevat Suomessa ja ulkomailla. Edustusplusryhmillä on omat tiiviskurssit ja leirinsä. Edustuplusryhmien tanssijat ottavat osaa myös edustusryhmien toimintaan. Edustusplusryhmiä on sekä baletissa että nyky/showtanssissa.

Intensiivi- ja edustusryhmäläiset saavat alennusta kaikista tunneistaan. Tarkat erittelyt erikoisryhmien hinnoittelusta löydät alta!