Tanssisynttärit

Tanssisynttärit

Syntymäpäivät lapsille Tanssilan tiloissa!

Haluaisitko järjestää syntymäpäiväjuhlat, mutta sopiva tila tai ohjelma puuttuu? Tanssilan tiloissa on mahdollista järjestää omia syntymäpäiviä! Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

Vaihtoehto 1: Tilavuokra

  • Kolmen tunnin tilavuokraus, johon kuuluvat aulatila, tanssisali, ruokailutila sekä pieni keittiöalue. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.) Hinta 180 €.

Vaihtoehto 2: Tilavuokra ja tanssinopetus

  • Tanssisynttärit, joihin kuuluvat kolmen tunnin tilavuokraus, aulatila, tanssisali, ruokailutila sekä pieni keittiöalue. Lisäksi Tanssisynttäreihin sisältyy myös yhden Tanssilan opettajan pitämä 45 minuutin tanssi/tempputunti asiakkaan omien toiveiden sekä teeman pohjalta. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.) Hinta 270 €. Pyhäpäivinä ja sunnuntaisin tanssisynttärien hinta +90€.

Vaihtoehto 3: Tanssinopetus omassa tilassa

  • Tanssisynttärit Tanssilan ulkopuolisissa, järjestäjien itse hankkimissa tiloissa (pääkaupunkiseudulla), joissa on mukana 45 minuutin pituinen tanssiosuus, maksavat 180 €.

Synttäreille tuodaan omat herkut ja astiat mukana. Tilaa voi myös koristella haluamallaan tavalla (aula sekä ruokailutila). Tanssitunnille on mahdollista toivoa myös jotain teemaa, mutta pääasiallisesti tanssitunti sisältää liikunnallisia ja tanssillisia leikkejä, tanssituntisarjoja sekä temppuradan.

Tanssisynttäreitä on mahdollista järjestää Tanssilan toimipisteellä Pakilassa.

Pakila – Oraspolku 9, 00670 Helsinki.

Vapaita aikoja voi kysellä Tanssilan toimistolta!