Tanssin tähti

Jokainen tanssija on tähti! Hyvän mielen tanssikilpailu lapsille.

Iloa, hyvää mieltä ja onnistumisen kokemuksia.

Pedagogista palautetta kilpailusuorituksesta avuksi tanssissa kehittymisessä!

Tanssin tähti -kilpailun ideologia

Tanssin tähti on tanssikilpailu lapsille. Tervetulleita osallistumaan ovat kaikki 3–12-vuotiaat lapset.

Sarjoja on sooloille, duoille ja trioille sekä ryhmille. Esiintyjät voivat edustaa itseään, tanssikouluaan tai vaikka koululuokkaansa tai omaa kaveriporukkaa.

Tanssin tähti -kilpailussa ei jaeta perinteisiä sijoja 1–3, vaan kilpailussa tuomaristo valitsee erilaisia tähtipalkintojen saajia. Oletko sinä tai tanssiryhmäsi ehkä esiintymisen tai tekniikan tähtiä? Vai onko teoksenne koreografian tai asustuksen tähti?

Jokainen osallistuja saa tuomaristolta hyvän mielen pedagogista palautetta, mikä auttaa tanssijoita kehittymään tanssiharrastuksessaan yhä taitavammaksi!

Kilpailu pidettiin ensimmäistä kertaa 21.4.2024 Helsingissä. 

Ikäsarjat

Minitähdet: 3–8-vuotiaat (2016-2021 syntyneet)

Tähdet: 9–12-vuotiaat (2011-2015 syntyneet)

Ryhmäsarjoissa voi olla pieni määrä (n. 20% osallistujista) tätä ikärajaa vanhempia tanssijoita, kuitenkin niin, että suurin osa ryhmän tanssijoista edustaa kilpailun ikähaarukkaa. Ikäryhmää vanhemmat tanssijat eivät kuitenkaan saa olla yli 14-vuotiaita, eli 2009 tai sitä aiemmin syntyneitä.

Osallistumismaksu

30€/soolo, sis. Lipun Lapsimessuille

30€/duo per tanssija, sis. Lipun Lapsimessuille

20€/ryhmä per tanssija, sis. Lipun Lapsimessuille

Huoltajalippu

11€ sis. Lipun Lapsimessuille

Hinnat sisältävät alv 10%.

Mukaan kilpailuihin!

Seuraavasta Tanssin tähti -kilpailusta ilmoitetaan täällä sekä sosiaalisessa mediassa kun se on ajankohtaista! Kilpailu on järjestetty ensimmäisen kerran 21.4.2024 Lapsimessujen yhteydessä Helsingissä.

Tuomaristo 2024

Karoliina Papinoja

Karoliina Papinoja on helsinkiläinen tanssitaiteilija sekä taiteilijapedagogi. Hän on työskennellyt tanssinkentällä laaja-alaisesti tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana eripuolilla Suomea vuodesta 2012 lähtien. Karoliina on myös aktiivisesti mukana nuorten tanssijoiden erilaisten tanssillisten alustojen, kuten tanssitapahtumien ja erilaisten tanssimahdollisuuksien kehittäjänä.

Karoliinalle arvokkainta tanssissa on läsnäolo tilassa, ajassa ja omassa kehossa. Tanssi ei tapahdu menneessä tai tulevassa, se tapahtuu nyt! Tanssitaide mahdollistaa heittäytymisen uusiin maailmoihin ja kutsuu tutkimaan tuntematonta. Karoliina haluaa rohkaista tanssijoita heittäytymään omaan koreografiaansa eikä liikaa pohtimaan teknistä suorittamista. 

Ulpu Puhakka

Ulpu Puhakka aloitti tanssimisen siskojen jalanjälkiä seuraten 3-vuotiaana. Harrastuksesta kasvoi ammatti, kun Ulpu valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta 2007.Ulpu on saanut kokea tanssin kentällä erilaisia puolia niin tanssijana, koreografina kuin tanssinopettajanakin. Tanssin ansiosta Ulpun kiinnostus kasvoi myös kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ja niinpä hän tarjoaakin nykyään erilaisia valmennuspalveluita Ulpustudiolla Ruoholahdessa. Tanssin tähti -tanssikilpailussa Ulpu odottaa näkevänsä energiaa, hyvää fiilistä ja tanssin iloa. 

"Toivon että jokainen tanssija nauttii olostaan lavalla ja uskaltaa paljastaa omat tähtihetkensä yleisölle!"


Yhteystiedot

Tanssin tähti -kilpailu

tanssintahti@tanssila.fi

Huom! Tanssin tähti -kilpailusta ei voi tällä hetkellä kysellä puhelimitse! Palaamme emailitse asiaan mahdollisimma pian.