Ohjeet ja säännöt

Säännöt


Tanssituntien tutustumiskäynti

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Uudet tanssijat voivat tulla Tanssilan kausitunneille* tutustumaan kerran veloituksetta, mikäli tunnilla on tilaa. Tuntien paikkatilanteen voit tarkistaa verkkokaupasta. Mikäli valitsemallesi tunnille voi ostaa verkkokaupassa paikan, on tunnilla silloin vapaita paikkoja. Tutustumistunnille ilmoittaudutaan täyttämällä tutustumistuntilomake. Loppuunmyydyillä tunneilla ei ole kokeilumahdollisuutta. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä toimistoomme ja kysyä, onko tunnille vapautunut paikkoja tai voiko tunnille ilmoittautua jonoon.

* Kausitunti tarkoittaa tanssituntia, joka kestää koko syys/kevätkauden, eli yhteensä 17 kertaa (yksi tunti on Tanssilan kevät/syysnäytöksissä). Ilmainen tutustumisoikeus ei koske leirejä, kursseja, masterclass -tunteja, soolo/duo-opetusta, koreografiaopetusta, yksityisopetusta tai muita erikoistunteja.

Erikoisryhmät

Koreografiaryhmiin, intensiiviryhmiin, edustusryhmiin sekä edustusplisryhmiin haetaan erillisen hakutilaisuuden kautta vuosittain. Tutustumistuntimahdollisuus ei koske näiden ryhmien koreografiaopetusta.

Kurssit, leirit, soolo/duo-opetus ja yksityisopetus

Kursseille, leireille, masterclass -tunneille, soolo/duo-opetukseen ja yksityisopetukseen ilmoittaudutaan ennen opetuksen alkua. Tutustumistuntimahdollisuus ei koske kursseja, leirejä, masterclass -tunteja, soolo/duo-opetusta tai yksityisopetusta.

Ilmoittautuminen tanssitunneille

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Ilmoittautuminen Tanssilan tanssitunneille tapahtuu verkkokaupan kautta. Tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu tanssitunti, kurssi tai tanssileiri verkkokaupassa. Asiointi onnistuu nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumis- sekä yhteystietoja verkkokaupassa, jotta saamme oikeat yhteystiedot Tanssilan toimistolle sekä välitettyä myös tunnin opettajalle.

Tanssitunneille ilmoittaudutaan aina lukukaudeksi kerrallaan, eli ilmoittautuminen tehdään erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Koko vuodeksi ei voi ilmoittautua yhdellä kertaa. Tanssitunnit on mahdollista maksaa useammalla eri tavalla. Verkkokaupassa on käytössä Paytrailin kattavat maksutavat. Asiakas voi valita maksutavaksi verkkopankin, luottokortin, mobilepayn tai laskun. Kaikki ilmoittautumiset tehdään verkkokaupan kautta. Myös liikuntaetuuksilla maksavat asiakkaat ilmoittautuvat verkkokaupassa ja valitsevat maksutavaksi liikuntaetuuden. Huomioittehan, että liikuntaetuus on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etuus työntekijälle eikä sitä voi käyttää perheenjäsenten liikuntaharrastusten maksuihin. Liikuntaedulla ilmoittautuvan on tehtävä ilmoittautuminen Tanssilan verkkokaupan kautta ennen liikuntaedulla maksamista. Pelkkä liikuntaedulla maksaminen ei takaa paikkaa tietyllä tunnilla.

Tanssitunnit voi aloittaa myös kesken kauden. Alkukauden tanssitunnit voi korvata kauden aikana muilla tunneilla. Lokakuun tai maaliskuun alusta tai sitä myöhemmin aloittavilla taonssijoilla on mahdollisuus saada 30% alennus kausimaksusta. Alennus koskee vain kausitunteja. Kysy koodi toimistolta: info@tanssila.fi.

Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät

Tanssilassa on edistyneen tason nykytanssin, showtanssin ja baletin koreografiaryhmät nuorille ja aikuisille. Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmiin haetaan vuosittain hakutilaisuuden kautta. Koreografiaryhmien hakutilaisuuteen osallistuneille lähetetään ilmoittautumisohjeet hakutilaisuuden jälkeen.

Paikka tulee ottaa vastaan ilmoittautumisohjeissa annettuun päivämäärään mennessä. Jos paikkaa ei ota määräaikaan mennessä vastaan, paikan menettää. Jos tanssija ei ole ottanut paikkaa vastaan, mutta haluaisi kuitenkin tulla ryhmään, on hänen tultava hakutilaisuuteen tai lisähakutilaisuuteen hakemaan uudestaan paikkaa.

Koreografiaryhmäläiset saavat 10% alennuksen tekniikkatunneistaan (kts alennukset). Alennuskoodi lähetetään ilmoittautumisohjeissa hakutilaisuuden jälkeen. Alennus ei koske koreografiaryhmän maksua.

Paikan vastaanottamalla tanssija sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut, jotka koostuvat tekniikkatuntien maksuista, koreografiamaksuista, tiiviskurssien maksuista sekä ryhmän erillisten kilpailujen ja esiintymisten maksut. Kilpailujen ja esiintymisten päivämäärät ja maksuarviot kerrotaan mahdollisimman kattavasti kauden alussa. Osallistujien tulee huomioida, että kilpailujen tarkemmat päivämäärät ja maksut tarkentuvat vasta kun kilpailujen järjestäjät ilmoittavat kilpailujen hinnat ja päivämäärät. Maksuihin sisältyvät matkustuskulut vahvistuvat myös vasta aina kauden aikana.

Lasten ja nuorten intensiiviryhmät

Tanssilassa toimii sekä baletin että showtanssin intensiiviryhmiä. Ryhmään haetaan kerran, jonka jälkeen tanssijalla säilyy oikeus pysyä intensiiviryhmien jäsenenä, kun tanssija ilmoittautuu ilmoittautumisajan aikana seuraavalle kaudelle. Mikäli tanssija ei ilmoittaudu ilmoittautumisajan sisällä seuraavan kauden tunneille, menettää hän paikkansa ryhmässä.

Ilmoittautumisohjeet intensiiviryhmäläisille tulevat sähköpostitse toimistolta ilmoittautumisajan alkaessa. Ilmoittautumisohjeet tulevat siihen ryhmään, johon tanssijalla on paikka seuraavalla tanssikaudella. Tanssija siirtyy seuraavalle tasolle, kun tanssija on siihen tanssitekniikan, henkisen, fyysisen ja sosiaalisen kehityksen sekä ikänsä puolesta valmis. Intensiiviryhmäläiset saavat kirjallisen palautteen tanssiharrastuksestaan kauden päätteeksi.

Intensiiviryhmäläiset saavat harjoituskokonaisuudestaan 30%:n alennuksen. Alennus on voimassa ilmoittautumisohjeissa annetun ilmoittautumisajan sisällä, eikä alennusta ole mahdollista saada jälkikäteen. Alennuksen saa myös kaikista tanssijan valitsemista lisätunneista kun ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Yksityisopetuksesta ei ole mahdollisuutta saada alennuksia.

Intensiiviryhmäläiset harjoittelevat kerran viikossa ryhmän omassa koreografiaopetuksessa sekä sen yhteydessä olevalla tekniikkatunnilla. Lisäksi intensiiviryhmäläiset valitsevat intensiiviryhmänsä harjoitusohjelman mukaisesti tekniikkatuntiopetusta sekä mahdollisia lisätunteja harjoitteluohjelmaansa.

Paikan vastaanottamalla tanssija sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut, jotka koostuvat tekniikkatuntien maksuista, koreografiamaksuista, tiiviskurssien maksuista sekä ryhmän erillisten kilpailujen ja esiintymisten maksut. Kilpailujen ja esiintymisten päivämäärät ja maksuarviot kerrotaan mahdollisimman kattavasti kauden alussa. Osallistujien tulee huomioida, että kilpailujen tarkemmat päivämäärät ja maksut tarkentuvat vasta kun kilpailujen järjestäjät ilmoittavat kilpailujen hinnat ja päivämäärät. Maksuihin sisältyvät matkustuskulut vahvistuvat myös vasta aina kauden aikana.

Edustusryhmät

Tanssilassa on edustusryhmät, joiden harjoitteluohjelmaan kuuluu balettia, nykytanssia ja showtanssia. Edustusryhmien toiminta etenee asteittain. Edustusryhmien toimintaan haetaan kerran, jonka jälkeen tanssijalla säilyy oikeus pysyä edustusryhmien jäsenenä, kun hän ilmoittautuu ilmoittautumisajan sisällä seuraavalle kaudelle. Mikäli tanssija ei ilmoittaudu ilmoittautumisohjeissa annetun ilmoittautumisajan sisällä seuraavan kauden tunneille, menettää hän paikkansa ryhmässä. Edustusryhmäläinen sitoutuu osallistumaan oman ryhmänsä kaikkeen toimintaan tanssikauden aikana.

Ilmoittautumisohjeet edustusryhmäläisille tulevat sähköpostitse toimistolta ilmoittautumisajan alkaessa. Ilmoittautumisohjeet tulevat siihen ryhmään, johon tanssijalla on paikka seuraavalla tanssikaudella. Tanssija siirtyy seuraavalle tasolle, kun tanssija on siihen tanssitekniikan, henkisen, fyysisen ja sosiaalisen kehityksen sekä ikänsä puolesta valmis. Edustusryhmäläiset saavat kirjallisen palautteen tanssiharrastuksestaan kauden päätteeksi.

Edustusryhmäläiset saavat harjoituskokonaisuudestaan 50%:n alennuksen. Alennus on voimassa ilmoittautumisohjeissa annetun ilmoittautumisajan sisällä, eikä alennusta ole mahdollista saada jälkikäteen. Alennuksen saa myös kaikista tanssijan valitsemista lisätunneista kun ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Yksityisopetuksesta ei ole mahdollisuutta saada alennuksia.

Edustusryhmäläiset harjoittelevat viikottain oman harjoitusohjelmansa mukaisilla tunneilla. Lisäksi edustusryhmäläiset valitsevat mahdollisia lisätunteja harjoitteluohjelmaansa.

Paikan vastaanottamalla tanssija sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut, jotka koostuvat tekniikkatuntien maksuista, koreografiamaksuista, tiiviskurssien maksuista sekä ryhmän erillisten kilpailujen, leirien ja esiintymisten maksut. Kilpailujen ja esiintymisten päivämäärät ja maksuarviot kerrotaan mahdollisimman kattavasti kauden alussa. Osallistujien tulee huomioida, että kilpailujen tarkemmat päivämäärät ja maksut tarkentuvat vasta kun kilpailujen järjestäjät ilmoittavat kilpailujen hinnat ja päivämäärät. Maksuihin sisältyvät matkustuskulut vahvistuvat myös vasta aina kauden aikana.

Edustusplusryhmät

Tanssilassa on Edustusplusryhmät, joiden harjoitusohjelmat painottuvat nyky/showtanssiin tai balettiin. Edustusplusryhmiin haetaan vuosittain hakutilaisuuden kautta. Edustusplusryhmien hakutilaisuuteen osallistuneille lähetetään ilmoittautumisohjeet hakutilaisuuden jälkeen.

Paikka tulee ottaa vastaan ilmoittautumisohjeissa annettuun päivämäärään mennessä. Jos paikkaa ei ota määräaikaan mennessä vastaan, paikan menettää. Jos tanssija ei ole ottanut paikkaa vastaan, mutta haluaisi kuitenkin tulla ryhmään, on hänen tultava hakutilaisuuteen tai lisähakutilaisuuteen hakemaan uudestaan paikkaa. Edustusplusryhmäläinen sitoutuu osallistumaan oman ryhmänsä kaikkeen toimintaan tanssikauden aikana.

Edustusplusryhmäläiset saavat harjoituskokonaisuudestaan 50%:n alennuksen. Alennus on voimassa ilmoittautumisohjeissa annetun ilmoittautumisajan sisällä, eikä alennusta ole mahdollista saada jälkikäteen. Alennuksen saa myös kaikista tanssijan valitsemista lisätunneista kun ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Yksityisopetuksesta ei ole mahdollisuutta saada alennuksia.

Edustusplusryhmäläiset harjoittelevat viikottain oman harjoitusohjelmansa mukaisilla tunneilla. Edustusplusryhmäläisiltä edellytetään omatoimista harjoittelua osoitetuilla omatoimiharjoitteluajoilla.

Paikan vastaanottamalla tanssija sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut, jotka koostuvat tekniikkatuntien maksuista, koreografiamaksuista, tiiviskurssien maksuista sekä ryhmän erillisten kilpailujen, leirien ja esiintymisten maksut. Kilpailujen ja esiintymisten päivämäärät ja maksuarviot kerrotaan mahdollisimman kattavasti kauden alussa. Osallistujien tulee huomioida, että kilpailujen tarkemmat päivämäärät ja maksut tarkentuvat vasta kun kilpailujen järjestäjät ilmoittavat kilpailujen hinnat ja päivämäärät. Maksuihin sisältyvät matkustuskulut vahvistuvat myös vasta aina kauden aikana.

Kurssit, leirit, soolo/duo-opetus ja yksityisopetus

Kursseille, leireille ja soolo/duo-opetukseen ilmoittaudutaan verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen koskee tiettyä kurssia. Yksityisopetukseen pääsee tiedustelemalla toimistolta (info@tanssila.fi) yksityisopetusaikaa ja -opettajaa sekä maksamalla yksityisopetuksen maksun.

Kurssien ja leirien poissaoloja ei voi korvata toisilla tunneilla eikä niillä ole peruutusoikeutta.

Tanssikausi

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Tanssikausi on 17 viikkoa. Koulujen syyslomalla ja talvilomalla sekä kansallisina juhlapyhinä ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia perutut tunnit on mahdollista käydä korvaamassa muilla tunneilla kauden aikana. Syysloman ja talviloman korvaava kerta on Tanssilan syys- ja kevätnäytöksissä. Kaikki halukkaat tanssijat pääsevät esiintymään.

Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät

Tanssikausi on 17 viikkoa. Koulujen syyslomalla ja talvilomalla sekä kansallisina juhlapyhinä ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia perutut tunnit on mahdollista käydä korvaamassa muilla tunneilla kauden aikana. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyttä koreografiaopetusta ei korvata. Syysloman ja talviloman korvaava kerta on Tanssilan syys- ja kevätnäytöksissä. Kaikki koreografiaryhmien tanssijat pääsevät esiintymään näytöksissä. Koreografiaryhmien tanssijoilla on tiiviskurssit ennen syyskauden alkua ja ennen kevätkauden alkua. Päivämäärät ilmoitetaan koreografiaryhmien kausi-infossa.

Lasten ja nuorten intensiiviryhmät

Tanssikausi on 17 viikkoa. Koulujen syyslomalla ja talvilomalla sekä kansallisina juhlapyhinä ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia perutut tunnit on mahdollista käydä korvaamassa muilla tunneilla kauden aikana. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyttä koreografiaopetusta ei korvata. Syysloman ja talviloman korvaava kerta on Tanssilan syys- ja kevätnäytöksissä. Kaikki intensiiviryhmien tanssijat pääsevät esiintymään näytöksissä. Intensiiviryhmien tanssijoilla on tiiviskurssit ennen syyskauden alkua ja ennen kevätkauden alkua. Päivämäärät ilmoitetaan intensiiviryhmien kausi-infossa.

Edustusryhmät

Tanssikausi on 17 viikkoa. Koulujen syyslomalla ja talvilomalla sekä kansallisina juhlapyhinä ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia perutut tunnit on mahdollista käydä korvaamassa muilla tunneilla kauden aikana. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyttä koreografiaopetusta ei korvata. Syysloman ja talviloman korvaava kerta on Tanssilan syys- ja kevätnäytöksissä. Kaikki edustusryhmien tanssijat pääsevät esiintymään näytöksissä. Edustusryhmien tanssijoilla on tiiviskurssit ennen syyskauden alkua ja ennen kevätkauden alkua. Edustusryhmillä on myös viikonloppuleiri syyskauden alussa. Päivämäärät ilmoitetaan edustusryhmien kausi-infossa.

Edustusplusryhmät

Tanssikausi on 17 viikkoa. Koulujen syyslomalla ja talvilomalla sekä kansallisina juhlapyhinä ei ole opetusta. Kansallisten juhlapyhien takia perutut tunnit on mahdollista käydä korvaamassa muilla tunneilla kauden aikana. Kansallisten juhlapyhien takia väliin jäänyttä koreografiaopetusta ei korvata. Syysloman ja talviloman korvaava kerta on Tanssilan syys- ja kevätnäytöksissä. Kaikki edustusplusryhmien tanssijat pääsevät esiintymään näytöksissä. Edustusplusryhmien tanssijoilla on tiiviskurssit ennen syyskauden alkua ja ennen kevätkauden alkua. Edustusplusryhmillä on myös tiiviskursseja ja leirejä kauden aikana. Päivämäärät ilmoitetaan edustusplusryhmien kausi-infossa. Edustusplusryhmät tähtäävät ulkomaan kilpailuihin, tanssikatselmukseen tai tiiviskurssille kauden aikana. Ulkomaan matkasta tiedotetaan kauden aikana tanssijoille.

Alennukset

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Tanssija saa vähintään 10% alennuksen tanssitunneista kun hän tanssii useammalla kuin yhdellä koko kauden mittaisella tanssitunnilla. Samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet saavat 10% alennuksen koko kauden mittaisista tanssitunneista. Useamman tunnin alennus sekä perhealennus aktivoituvat automaattisesti ilmoittautumisvaiheessa. Alennukset eivät koske koreografiaryhmien opetusta, kursseja, leirejä, tiiviskursseja, soolo- ja duo-opetusta tai yksityisopetusta. Mahdolliset alennukset myös raukeavat, mikäli tanssitunnit peruutetaan kauden alettua.

Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät

Koreografiaryhmään valittu tanssija saa 10% alennuksen valitsemistaan tanssitunneista. Alennus ei koske koreografiaryhmien opetusta, kursseja, leirejä, tiiviskursseja, soolo- ja duo-opetusta tai yksityisopetusta. Huomaathan, että alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Lasten ja nuorten intensiiviryhmät

Intensiiviryhmään valittu tanssija saa 30% alennuksen valitsemistaan tanssitunneista. Alennus ei koske koreografiaryhmien opetusta tai yksstyisopetusta. Intensiiviryhmän tanssijat saavat 30% alennuksen myös kursseista, leireistä, tiiviskursseista tai soolo- ja duo-opetuksesta, kun ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Alennuskoodi annetaan ryhmän tanssijoille ilmoittautumisohjeissa. Huomaathan, että alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Edustusryhmät

Edustusryhmään valittu tanssija saa 50% alennuksen tanssitunneista. Alennus ei koske yksityisopetusta. Edustusryhmän tanssijat saavat 50% alennuksen myös koreografiaryhmien opetuksesta, kursseista, leireistä, tiiviskursseista tai soolo- ja duo-opetuksesta, kun ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Alennuskoodi annetaan ryhmän tanssijoille ilmoittautumisohjeissa. Huomaathan, että alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Edustusplusryhmät

Edustusplusryhmään valittu tanssija saa 50% alennuksen tanssitunneista. Alennus ei koske yksityisopetusta. Edustusryhmän tanssijat saavat 50% alennuksen myös koreografiaryhmien opetuksesta, kursseista, leireistä, tiiviskursseista tai soolo- ja duo-opetuksesta, kun ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumisajan sisällä. Alennuskoodi annetaan ryhmän tanssijoille ilmoittautumisohjeissa. Huomaathan, että alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Alennuskoodin lisääminen ilmoittautumisen yhteydessä

Hobiverissa ilmoittauduttaessa alennuskoodi-toiminto ei ole vielä käytössä. Päivitämme ohjetta, kun alennuskoodi-toiminto on toiminnassa. / Pävitetty tieto 3.5.2024

Maksutavat

1, Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan lukukausi (tai muut tanssikurssi/leirimaksu) nettipankkitunnuksilla, luottokortilla tai useammassa erässä laskun haluavilla esim. OP-laskulla. Paytrail tarjoaa monia eri mahdollisuuksia suorittaa maksu.

2, Liikuntaetuusmaksuvaihtoehto

Ilmoittaudu tunneille liikuntaetuudella. Lasku lähetetään puuttuvasta summasta, mikäli liikuntaetuus ei kata koko summaa.

Poissaolot ja korvauskäytäntö

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla lukukauden aikana tai välittömästi lukukauden jälkeen järjestettävillä tonttu- tai toukotunneilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.

Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista ja niiden korvausoikeuksista löytyy Tanssilan verkkosivuilta lukujärjestyksen luota.

Välillä on tilanteita, ettei tunnille kyetä löytämään ajoissa sijaista (äkilliset sairastumiset tai muut yllättävät tilanteet). Näissä tapauksissa tunnit joudutaan peruuttamaan nopealla aikataululla. Äkillisistä tanssitunnin peruuntumisista tiedotetaan tekstiviestitse tunnin oppilaille, joten toivomme tarkkuutta ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoja täytettäessä. Nämä tunnit voi myös käydä korvaamassa parhaana itselle sopivana ajankohtana.

Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät

Koreografiaryhmien koreografiaopetuksella ei ole korvausoikeutta. Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tekniikkatunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla lukukauden aikana tai välittömästi lukukauden jälkeen järjestettävillä tonttu- tai toukotunneilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.

Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista ja niiden korvausoikeuksista löytyy Tanssilan verkkosivuilta lukujärjestyksen luota.

Lasten ja nuorten intensiiviryhmät

Intensiiviryhmien koreografiaopetuksella ei ole korvausoikeutta. Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tekniikkatunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla lukukauden aikana tai välittömästi lukukauden jälkeen järjestettävillä tonttu- tai toukotunneilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.

Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista ja niiden korvausoikeuksista löytyy Tanssilan verkkosivuilta lukujärjestyksen luota.

Edustusryhmät

Edustusryhmien koreografiaopetuksella ei ole korvausoikeutta. Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tekniikkatunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla lukukauden aikana tai välittömästi lukukauden jälkeen järjestettävillä tonttu- tai toukotunneilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.

Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista ja niiden korvausoikeuksista löytyy Tanssilan verkkosivuilta lukujärjestyksen luota.

Edustusryhmän tanssijan tulee ilmoittaa poissaolostaan opettajalle sähköpostitse (etunimi.sukunimi@tanssila.fi). Edustusryhmän tanssijoiden tulee ilmoittaa tiiviskurssien ja leirien sairaspoissaoloista toimistoon (info@tanssila.fi). Tiiviskursseja ja leirejä ei ole mahdollista korvata. Tanssijan tulee hakea leirikustannusten hyvitystä omasta vakuutuksestaan.

Pidemmissä sairastapauksissa (yli 1 kk) tulee ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä Tanssilan toimistoon (info@tanssila.fi) sairauslomatodistuksen kanssa.

Edustusplusryhmät

Edustusplusryhmien koreografiaopetuksella ei ole korvausoikeutta. Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tekniikkatunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla lukukauden aikana tai välittömästi lukukauden jälkeen järjestettävillä tonttu- tai toukotunneilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.

Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista ja niiden korvausoikeuksista löytyy Tanssilan verkkosivuilta lukujärjestyksen luota.

Edustusplusryhmän tanssijan tulee ilmoittaa poissaolostaan opettajalle sähköpostitse (etunimi.sukunimi@tanssila.fi). Edustusplusryhmän tanssijoiden tulee ilmoittaa tiiviskurssien ja leirien sairaspoissaoloista toimistoon (info@tanssija.fi). Tiiviskursseja ja leirejä ei ole mahdollista korvata. Tanssijan tulee hakea leirikustannusten hyvitystä omasta vakuutuksestaan.

Pidemmissä sairastapauksissa (yli 1 kk) tulee ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä Tanssilan toimistoon (info@tanssila.fi) sairauslomatodistuksen kanssa, jotta on oikeutettu saamaan hyvitystä sairausloman aikaisista tekniikkatunneista. Lääkärin kirjoittaman sairauslomatodistuksen tulee olla yli 30 pv, jotta hyvitys on mahdollinen.

Ilmoittautumisen peruutus

Lasten, kouluikäisten, nuorten ja aikuisten tanssitunnit

Ilmoittautuminen tunneille on sitova. Mikäli ette kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväisiä tunteihimme tai pienen tanssijan uskallus ei vielä riitä tunnille, ilmoittakaa siitä meille kirjallisesti kahden viikon kuluessa lukukauden alusta. Ilmoitus tulee tehdä info@tanssila.fi -osoitteeseen. Palautamme rahat tilillenne, mikäli ilmoittautumisen peruutus on tehty tyytyväisyystakuuajan kuluessa. Ilmoitattehan tuntia peruessanne syyn perumiseen, jotta osaamme palvella teitä tulevaisuudessa paremmin. Mainitkaa lisäksi selkeästi kyseessä oleva tunti.

Nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät

Ilmoittautuminen on paikan vastaanottamisen jälkeen sitova eikä peruutusoikeutta ole. Tämä koskee koreografiaopetusta sekä tekniikkatunteja, joille on käytetty alennuskoodia.

Lasten ja nuorten intensiiviryhmät

Ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista voi perua ilmoittautumisajan jälkeen. Tämä koskee koreografiaopetusta sekä tekniikkatunteja, joille on käytetty alennuskoodia. Jos tanssija ei jatka ryhmässä seuraavana kautena, on peruutus tehtävä kirjallisesti (info@tanssila.fi) ilmoittautumisajan sisällä.

Edustusryhmät

Ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista voi perua ilmoittautumisajan jälkeen. Tämä koskee koreografiaopetusta sekä tekniikkatunteja, joille on käytetty alennuskoodia. Jos tanssija ei jatka ryhmässä seuraavana kautena, on peruutus tehtävä kirjallisesti (info@tanssila.fi) ilmoittautumisajan sisällä.

Edustusplusryhmät

Ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista voi perua ilmoittautumisajan jälkeen. Tämä koskee koreografiaopetusta sekä tekniikkatunteja, joille on käytetty alennuskoodia. Jos tanssija ei jatka ryhmässä seuraavana kautena, on peruutus tehtävä kirjallisesti (info@tanssila.fi) ilmoittautumisajan sisällä.

Kurssit, leirit, soolot/duo-opetus ja yksityisopetus

Ilmoittautuminen kursseille, leireille, soolo/duo-opetukseen ja yksityisopetukseen on sitova. Mikäli tanssija ei pääse ilmoittautumalleen kurssille tai leirille, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti (info@tanssila.fi). Kurssi ja leiri hyvitetään, kun tanssija on toimittanut lääkärin kirjoittaman sairauslomatodistuksen. Mikäli tanssija loukkaantuu tai sairastuu kesken leirin tai kurssin, hyvitetään sairauslomatodistusta vastaan jäljellä olevat päivät. Intensiivi-, edustus-, edustusplus- ja koreografiaryhmien tanssijoiden leirejä ja kursseja ei hyvitetä. Soolo/duo-opetuksen ja yksityisopetuksen yli 1 kk mittaisissa sairauslomissa tanssijalle hyvitetään opetus siirtämällä opetuskerrat sairausloman jälkeiselle ajalle. Tanssijan tulee ottaa viipymättä yhteyttä toimistoon (info@tanssila.fi) ja toimittaa sairauslomatodistus. Siirrettävät kerrat lasketaan sairauslomatodistuksen toimittamisesta alkaen.

Vakuutukset

Jokainen oppilas huolehtii itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Leireillä ja kilpailumatkoilla jokainen tanssija huolehtii myös itse omista vakuutuksistaan. Tarkastathan, että vakuutuksesi ovat kunnossa. Suosittelemme jokaiselle erikoisryhmän tanssijalle koko ajan voimassa olevaa matkavakuutusta, jolloin esimerkiksi äkillisen sairastumisen vuoksi väliin jäänet leiri- tai kisamatkojen korvaukset on mahdollista hakea vakuutuksesta.