Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tanssilan tunneille tapahtuu ilmoittautumissivustomme kautta.

Ilmoittautuminen syksyn 2024 tunneille avautuu uusille asiakkaille ma 6.5.2024.

Huom! Perhealennuksen ja useamman tunnin alennuksen kanssa on ollut häiriötä. Selvitämme asiaa, toistaiseksi perhealennus ja useamman tunnin alennus tällä hetkellä vain koodilla toimistolta pyydettäessä!

Alla olevasta kisamaksujen linkistä pääset maksamaan kisamatkojen maksut, yökoulut ja muut ei-perustanssituntimaksut.

Ilmoittautuminen tunneille toimii Hobiverin kautta. Hobiverin ohjelma toimii myös appina, jolloin kännykästä on helppo tarkistaa tanssituntien aikataulut ja omat ilmoittautumiset!

Erikoisryhmien ilmoittautuminen

Koreografiaryhminen ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koreografiaryhmään sekä valitsemillesi tunneille.

Korallit Baletti (7-9v.)

Korallit ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja tammikuun/elokuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Korallit ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevalle balettiitunnille ja kehonhuoltoon sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä. 

Kristallit Baletti (9-12v.)

Kristallit ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja tammikuun/elokuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Kristallit ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä oleville balettitunneille, kehonhuoltoon, balettielementteihin ja pointeen sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä.

Jadet Baletti (12-15v.)

Jadet ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja elokuun/tammikuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Jadet ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevalle valetin tekniikkatunnille, kehonhuoltoon, pointeen sekä balettielementteihin ja neoklassiseen sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä.

Kvartsit Baletti (15-20V.)

Kvartsit ilmoittautuvat ryhmäänsä maksamalla koreografiatunnin. Lisäksi ilmoittaudutaan koreografiaharjoittelun yhteydessä oleville baletin tekniikka- ja kärkitossutunnille, valinnaiselle viikkotunneille sekä mahdollisille lisätunneille. Kaikki tanssijat ilmoittautuvat myös tiiviskurssille.

Intensiiviryhmien ilmoittautuminen

Korallit Show (7-9v.)

Korallit ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja elokuun/tammikuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Korallit ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevalle showtanssitunnille ja kehonhuoltoon sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä.  

Kristallit Show (9-12v.)

Kristallit ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja tammikuun/elokuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Kristallit ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevalle showtanssitunnille ja kehonhuoltoon sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä.

 Jadet Show (12-15v.)

Jadet ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja tammikuun/elokuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Jadet ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevalle showtanssitunnille, kehonhuoltoon sekä valitsevat lisätunnit lukujärjestyksestä. 

Kvartsit Show (15-20v,)

Kvartsit ilmoittautuvat intensiiviryhmään maksamalla koreografiamaksun. Tämä koreografiamaksu sisältää viikottaisen koreografiaharjoittelun ja elokuun/tammikuun tiiviskurssiharjoittelun. Lisäksi Kvartsit ilmoittautuvat koreografiaharjoituksen yhteydessä olevaan kehonhuoltoon ja tanssikakrobatiaan tai commercialiin sekä valitsevat showtanssin tai nykytanssin tekniikan ohjelmaansa. .