Dancemix ja Commercial

Commercial

Commercial-tunneilla on menoa ja meininkiä. Tanssitunti pohjautuu erilaisiin tanssisarjoihin ja pääpaino tunnila on nimenomaan erilaisten koreografioiden tanssimisessa.

Commercial ei varsinaisesti ole oma erillinen tanssilajinsa, vaan tanssin tyylisuuntaa, joka voi vaihdella eri opettajan ja eri painotuksen perusteella. Musiikkivideoiden maailman voisi sanoa olevan yleiskäsite, jolla tunnin tanssisarjoja voisi kuvata. Commercial ammentaakin vaikutteita hiphopista, voguesta, dancehallista ja showtanssista.

Tunnilla tanssitaan usein sukat jalassa. Välillä tunnilla voidaan käyttää myös sisälenkkareita/tanssilenkkareita tai jopa tanssikorkokenkiä.

Hauskan pitäminen ja joraaminen rennosti ovat tunnin keskeisimpiä elementtejä.

Commercial perustaso (12v+)

Tunnilla on etua siitä, että tanssija on tanssinut joitain lajeja jo aiemmin ja erilaisten koreografioiden muistaminen ja oppiminen käy helposti. Hauskan pitäminen ja joraaminen rennosti ovat tunnin keskeisimpiä elementtejä. 

Commercial jatkotaso (14v+)

Jatkoa perustason tunnille. 

Commercial edistyneet (16v+)

Jatkoa jatkotason tunnille. Tanssijoilla on hyvä olla kokemusta tanssilajista sekä koreografioiden nappaamisesta. 

Varusteet

Tunnilla tanssitaan usein sukat jalassa. Välillä tunnilla voidaan käyttää myös sisälenkkareita/tanssilenkkareita tai jopa tanssikorkokenkiä. Tanssiin sopivat vaatteet. Dancemix 

Tämä tunti sopii niille tanssijoille, jotka haluavat keskittyä koreografioiden oppimiseen ja erityisesti tanssin huumaan! Dancemix-tunnilla tehdään tanssisarjoja erilaisista tanssilajeista. Pääpaino tunnilla on showtanssin koreografioissa, mutta tunneilla harjoitellaan myös eri tanssilajien mukaisia tansseja. Tällä tunnilla pääsee tanssimaan ja jammailemaan sydämensä kyllyydestä. Tanssin teknisiä seikkoja käydään läpi enemmän nykytanssin, showtanssin ja baletin tekniikkatunneilla.

Dancemix (10v+) alkeet–perustaso

Tämä tunti sopii aloittelijoille ja sellaisille, jotka tanssivat mahdollisesti myös jollain toisella tanssitunnilla. Tunnilta voi edetä kauden tai kahden jälkeen Commercial perustason tunnille!

Dancemix (10v+) perustaso

Tämä tunti sopii jo muutaman vuoden tanssineille. Tunnilta voi edetä kauden tai kahden jälkeen Commercial perustason tunnille!

Varusteet

Tunnilla tanssitaan usein sukat jalassa. Tanssiin sopivat vaatteet.