Toimipaikat

Pakila

Oraspolku 9, 2. krs, 00680 Helsinki

Tila on toisessa kerroksessa, sisäänkäynti pääovista.

Kvartsisali on noin 120m2, jossa on paljon luonnonvaloa. Lattia on hieman joustava laminaattilattia. Salissa on seinällä peilit sekä liikuteltavat balettitangot sekä musiikintoistovälineet (aux ja cd). Salista löytyy myös paljon liikuntatarvikkeita, joita saa lainata.

Elohopea-sali on noin 65m2. Salissa on seinällä peilit sekä liikuteltavat balettitangot sekä musiikintoistovälineet (aux ja cd). Salista löytyy myös paljon liikuntatarvikkeita, joita saa lainata. Elohopea-sali toimii tällä hetkellä pääasiassa lounge-tilana.

Haaga

Nuijamiestentie 3A, 2.krs. 00400 Helsinki

Tanssilan syksyllä 2022 käyttöön otetut uudet studiotilat Haagassa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tiloissa on viihtyisä aulatila, neljä tanssisalia, pukuhuone sekä lifestyle- ja tanssiliike Igris. Lisäksi Fysio Attitude sijaitsee samassa kerroksessa.

Rakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa autoilla saapuville ja toiseen kerrokseen pääsee hissillä. Hissiaulaan pääsee ramppia pitkin, joten myös lastenrattailla ja pyörätuolilla pääsee tiloihimme hyvin!

Haagan toimipisteessä on neljä tilavaa salia, Kristalli-, Helmi-, Jade- ja Platinasalit. Kaikissa saleissa on peilit sekä tanssimatot. Osassa saleissa on joustava laminaattilattia, osassa pehmustettu lattia ja osassa kovempi lattia. Kaikissa saleissa on äänentoistolaitteet ja kolmessa salissa löytyy puolapuut. Liikuteltavia balettitankoja on joka salissa ja lisäksi iso valikoima pienliikuntavälineistöä trampoliineista hyppynaruihin ja palloihin.