Mirage

Tuntien avoin ja innostava ilmapiiri sekä upeat koreografiat vievät mukanaan! Showtanssimaailma on tunnettu isoista hypyistä, näyttävistä jalannostoista, pirueteista sekä vaikuttavista koreografioista. Miragen ryhmissä tehdään näyttävät koreografiat, joissa jokainen tanssija pääsee haastamaan itseänsä.

Miragessa ja Mirage Juniorissa tanssijat saavat mahdollisuuden päästä esiintymään, kilpailemaan ja syventämään omaa tanssiteknistä osaamistaan.

Mirage on toiminut kevääseen 2024 asti yhtenä ryhmänä. Syyskaudesta 2024 alkaen Mirage jakautuu kahdeksi eri ryhmäkseen: Mirage Junioriksi ja Mirageksi.

Mirage Junior (14–15v)

Mirage Junior on jatko/edistyneen tason showtanssin koreografiaryhmä 14–15-vuotiaille nuorille. Mirage Junior toimii itsenäisenä showtanssin erikoisryhmänä ja harjoittelee kerran viikossa (45 min). 

Mirage Junior on myös osa Tanssilan edustusryhmä Smaragdien harjoitusohjelmaa.

Mirage (16–19v)

Mirage on edistyneen tason showtanssin koreografiaryhmä 16–19-vuotiaille nuorille. Mirage toimii itsenäisenä showtanssin erikoisryhmänä ja harjoittelee kerran viikossa (45 min).

Mirageen on suora pääsy halukkaille Tanssilan edustusryhmä Timanttien tanssijoille. Edustusryhmäläisten lisäksi ryhmään valitaan valintakokeen perusteella motivoituneita tanssijoita. 

Suosittelemme kaikille Mirage Juniorin sekä Miragen tanssijoille showtanssin edistyneen tason tekniikkatuntia (75 min), joka pidetään ennen koreografiaharjoituksia. Tälle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja tämä tekniikkatunti on vapaasti valittavana myös niille tanssijoille, jotka eivät ole koreografiaryhmissä mukana. Tekniikkatunnilla tutustutaan liikekieleen ja nykytanssin tekniikkaan, jota hyödynnetään myös koreografiatunneilla. 

Koreografiaryhmän harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyharjoituksia vaan oletetaan kaikkien tanssijoiden olevan valmiina tanssimaan. Koreografiaryhmien tanssijoilla on erilliset pidemmät koreografiaharjoitukset ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Ryhmiin valituille tanssijoille lähetetään kausi-info seuraavan kauden suunnitelmista ennen kauden alkua. Opettaja informoi ryhmää myös kauden aikana, kun esiintymisaikataulut varmistuvat.


Koreografiaryhmiin haetaan mukaan hakutilaisuuden kautta!