Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jalokivet eli Tanssilan edustusryhmät

Pedagogista taidetanssiopetusta lapsille sekä nuorille!

Edustusryhmissä pääset tanssimaan päämäärätietoisesti kohti omia unelmiasi. Tanssilan toiminnan keskiössä on pedagogisesti laadukas ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen huomioon ottava opetus. Korostamme tasokkaan tanssinopetuksen lisäksi esiintymismahdollisuuksia. Edustusryhmäläiset harjoittelevat ansioituneiden opettajien johdolla monipuolisesti eri tanssilajeja, kilpailevat sekä esiintyvät.


Kenelle?

Edustusryhmä on hyvä vaihtoehto, jos on intoa tanssia ja esiintyä paljon! Edustusryhmiä on 7–19-vuotiaille. Edustusryhmäläisiltä odotetaan sitoutuneisuutta sekä motivaatiota työskennellä myös omalla ajalla. Tanssija, joka käy koko edustusryhmien koulutuksen läpi tulee omaamaan erinomaiset perustaidot baletissa, nykytanssissa ja showtanssissa. Taitojen pohjalta on hyvä mahdollisuus myöhemmin siirtyä tanssialan opintoihin tai muulle esiintymisalalle.


Miksi edustusryhmä?

Edustusryhmäläiset tanssivat viikottain niin nykytanssia, showtanssia kuin balettiakin. Taidetanssilajit ovat Tanssilan ydinosaamisen keskiössä. Tämän lisäksi tutustutaan myös muihin tanssilajeihin tiiviskurssien sekä leirien myötä.

Tanssilalla pidämme tärkeänä iloista ja oppimiseen kannustavaa ilmapiiriä. Turvallinen tanssitekniikan opetus, ikäkausididaktiikka sekä elämyksellisyys korostuvat toiminnassamme. Jokainen on arvokas ryhmän jäsen. Haluamme, että jokainen tanssija pääsee loistamaan! Edustusryhmäläiset saavat myös kahdesti vuodessa kirjallisen palautteen omilta opettajiltaan.

Edustusryhmäläisten harjoituksien lukumäärä riippuu tanssijan ryhmästä. Nuorimmat harjoittelevat kahdesti viikossa ja vanhimmat lähes joka päivä. Tarkemmat ryhmäkohtaiset tiedot löydät edustusryhmän omalta sivulta.

Edustusryhmäläisen ei tarvitse hakea joka vuosi uudestaan. Seuraavalle ikä- ja taitotason edustusryhmään siirrytään, kun opettaja katsoo, että tanssija on henkisesti, fyysisesti sekä tanssiteknisesti siihen valmis. Jokainen tanssija kehittyy omaa tahtiaan.

Tanssilan edustusryhmät ovat nimetty eri jalokivien mukaan. Kaikki Tanssilan Jalokivet tuntevat toisensa ja yhteishenkeä pidetään yllä erilaisten leirien ja tapahtumien kautta.


Mikä on EdustusPLUS?

EdustusPLUS-ryhmät ovat suunnattuja kaikista päämäärätietoisimmille tanssijoille. EdustusPLUS-ryhmiä on 11–14-vuotiaille sekä 14–19-vuotiaille. Etude ja Serenade ovat klassisen baletin ryhmiä. Melody ja Harmony ovat nyky- ja showtanssin ryhmiä. EdustusPLUS-ryhmät toimivat edustusryhmien osana, mutta nimensä mukaisesti nämä ryhmät tähtäävät kaikista korkeimmalle tasolle. EdustusPLUS-ryhmiin haetaan vuodeksi kerrallaan.


Miten edustusryhmiin haetaan?

Kiinnostaako tanssiminen tavoitteellisessa ja kannustavassa porukassa? Hae mukaan yhdeksi Jalokivistämme! Edustusryhmiin haetaan pääsykokeiden kautta vuosittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Hakutilaisuudessa tarkastellaan motivaation lisäksi tanssitekniikkaa sekä fyysisiä valmiuksia.


Mikäli sinulla heräsi mietteitä tai olet kiinnostunut hakemaan mukaan kesken kauden yksityisen koetanssin kautta, ota yhteyttä! Toimistomme auttaa mielellään, info@tanssila.fi
Tanssilan edustusryhmät:


Zirkonit n. 6–7-v.

Topaasit n. 7–9-v.

Opaalit n. 8–10-v.

Safiirit n.9–11-v.

Spinellit n. 10–12-v.

Ametistit n.11–13-v.

Rubiinit n.12–14-v.

Smaragdit n. 13 v+


EdustusPLUS-ryhmät:


Etude, baletti 11–14 v

Melody, nyky- ja showtanssi 11–14 v

Serenade, baletti 14 v+

Harmony, nyky- ja showtanssi 14 v+


Edustusryhmiä kevyempi versio on Tanssilan intensiiviryhmät.