Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jalokivet eli Tanssilan edustusryhmät

Tanssilassa on kahdeksan edustusryhmää. Edustusryhmät harjoittelevat suunnitellun opetussuunnitelman mukaisesti ja treenaavat tavoitteellisesti ansioituneiden opettajien johdolla. Edusturyhmissä treenaavat tanssijat harjoittelevat päämäärätietoisesti – osa tanssijan ammattiin tai korkeakouluihin tähdäten.

Edustusryhmissä kannustetaan esiintymiseen ja ryhmät esiintyvät, kilpailevat ja leireilevät ympäri Suomea sekä ajoittain myös ulkomailla.

Edustusryhmiin haetaan mukaan valintakokeen kautta. Uusia tanssijoita haetaan jouluisin sekä keväisin. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan edustusryhmien toiminnasta lisää tai hakemaan mukaan kesken kauden, ota yhteyttä toimistoon ja kysy mahdollisuutta yksityiseen koetanssiin. Koetanssia varten ei tarvitse tehdä omaa soolotanssia, vaan koetanssi tarkoittaa osallistumista tanssitunnille, jossa opettaja näkee tanssijan eri osa-alueet.

Tanssilan edustusryhmät:

Zirkonit n. 6–7v. – 2 krt/vko

Topaasit n. 8–9v. – 2 krt/vko

Opaalit n. 9–10v. – 2 krt/vko

Safiirit n.10–11v. – 3 krt/vko

Spinellit n. 11–12v. – 3 krt/vko

Ametistit n.12–13v. – 4 krt/vko

Rubiinit n.12–14v. – 4–6 krt/vko

Smaragdit n.15v.+ – 4–6 krt/vko


(Iän lisäksi tarkastellaan lapsen/nuoren kypsyyttä ja tanssitekniikkaa oikeaa ryhmää valittaessa.)

Edustusryhmiä kevyempi versio on Tanssilan intensiiviryhmät.

Edustusryhmien opettajatiimissä on pääopettajina kaudella 2019-2020 Iiris Salmenmaa, Marjukka Lukkaroinen, Tanja Kautiainen, Karoliina Rosenberg, Milena Tuominen sekä Amel Sihvonen, jotka suunnittelevat ja vastaavat ryhmien toiminnasta.

Jalokivien tanssijoita jouluna 2016 tanssisatu Klaara, Krista ja Pähkinänsärkijän harjoituksissa.

Leirillä Virossa!