Jalokivet eli Tanssilan edustusryhmät

Tanssilassa on viisi edustusryhmää. Edustusryhmät harjoittelevat suunnitellun opetussuunnitelman mukaisesti ja treenaavat tavoitteellisesti hyvien opettajien johdolla.

Edustusryhmissä kannustetaan esiintymiseen ja ryhmät esiintyvät, kilpailevat ja leireilevät ympäri Suomea sekä ajoittain myös ulkomailla.

Edustusryhmiin haetaan mukaan valintakokeen kautta. Uusia tanssijoita haetaan pääasiallisesti keväisin. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan edustusryhmien toiminnasta lisää tai hakemaan mukaan kesken kauden, ota yhteyttä toimistoon ja kysy mahdollisuutta yksityiseen koetanssiin. Koetanssia varten ei tarvitse tehdä omaa soolotanssia, vaan koetanssi tarkoittaa osallistumista tanssitunnille, jossa opettaja näkee tanssijan eri osa-alueet.

Tanssilan edustusryhmät:

Tanssilan edustusryhmät:

Zirkonit n.6-7v. – 2 krt/vko

Topaasit n.8-9v. – 2 krt/vko

Safiirit n.10-11v. – 3 krt/vko

Ametistit n.11-12v. – 4 krt/vko

Rubiinit n.12-14v. – 4-6 krt/vko

Smaragdit n.15v.+ – 4–6 krt/vko

(Iän lisäksi tarkastellaan lapsen/nuoren kypsyyttä ja tanssitekniikkaa oikeaa ryhmää valittaessa.)

Tanssilalla on lisäksi ammattilaisryhmä Seastars Dancers, jonka yhteydessä toimii Seastars Junior Dancers, joka koostuu ammattilaisryhmän oppilasjäsenistä. Nämä ryhmät ovat vain esiintyviä kokoonpanoja eikä näillä ryhmillä ole omaa koulutusohjelmaansa.

Edustusryhmien opettajatiimissä on pääopettajina kaudella 2018-2019 Iiris Salmenmaa, Marjukka Lukkaroinen, Tanja Kautiainen, Karoliina Rosenberg ja Milena Tuominen, jotka suunnittelevat ja vastaavat ryhmien toiminnasta.

Jalokivissä tanssii noin 70 tanssijaa kaudella 2017-2018.

Leirillä Virossa!