Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan edustusryhmät eli Jalokivet

Pedagogista taidetanssiopetusta lapsille sekä nuorille!

Edustusryhmissä pääset tanssimaan päämäärätietoisesti kohti omia unelmiasi. Tanssilan toiminnan keskiössä on pedagogisesti laadukas ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen huomioon ottava opetus. Korostamme tasokkaan tanssinopetuksen lisäksi esiintymismahdollisuuksia. Edustusryhmäläiset harjoittelevat ansioituneiden opettajien johdolla monipuolisesti eri tanssilajeja, kilpailevat sekä esiintyvät.


Kenelle?

Edustusryhmä on hyvä vaihtoehto, jos on intoa tanssia ja esiintyä paljon! Edustusryhmiä on 6–19-vuotiaille. Edustusryhmäläisiltä odotetaan sitoutuneisuutta sekä motivaatiota työskennellä myös omalla ajalla. Tanssija, joka käy koko edustusryhmien koulutuksen läpi tulee omaamaan erinomaiset perustaidot baletissa, nykytanssissa ja showtanssissa. Taitojen pohjalta on hyvä mahdollisuus myöhemmin siirtyä tanssialan opintoihin tai muulle esiintymisalalle.


Miksi edustusryhmä?

Edustusryhmäläiset tanssivat viikottain niin nykytanssia, showtanssia kuin balettiakin. Taidetanssilajit ovat Tanssilan ydinosaamisen keskiössä. Tämän lisäksi tutustutaan myös muihin tanssilajeihin harjoitusohjelmien mukaisesti.

Tanssilalla pidämme tärkeänä iloista ja oppimiseen kannustavaa ilmapiiriä. Turvallinen tanssitekniikan opetus, ikäkausididaktiikka sekä elämyksellisyys korostuvat toiminnassamme. Jokainen on arvokas ryhmän jäsen. Haluamme, että jokainen tanssija pääsee loistamaan! Edustusryhmäläiset saavat myös kahdesti vuodessa kirjallisen palautteen omilta opettajiltaan.

Edustusryhmäläisten harjoituksien lukumäärä riippuu tanssijan ryhmästä. Nuorimmat harjoittelevat kahdesti viikossa ja vanhimmat lähes joka päivä. Tarkemmat ryhmäkohtaiset tiedot löydät edustusryhmän omalta sivulta.

Edustusryhmäläisen ei tarvitse hakea joka vuosi uudestaan. Seuraavalle ikä- ja taitotason edustusryhmään siirrytään, kun opettajat katsovat, että tanssija on henkisesti, fyysisesti sekä tanssiteknisesti siihen valmis. Jokainen tanssija kehittyy omaa tahtiaan.

Tanssilan edustusryhmät ovat nimetty eri jalokivien mukaan. Kaikki Tanssilan Jalokivet tuntevat toisensa ja yhteishenkeä pidetään yllä erilaisten leirien ja tapahtumien kautta.


Mikä on edustusPlus?

EdustusPlus-ryhmät on suunnattu kaikista päämäärätietoisimmille tanssijoille. EdustusPlus-ryhmiä on 11–14-vuotiaille sekä 13–19-vuotiaille. Etude ja Serenade ovat klassisen baletin ryhmiä. Melody ja Harmony ovat nyky- ja showtanssin ryhmiä. EdustusPlus-ryhmät toimivat edustusryhmien osana, mutta nimensä mukaisesti nämä ryhmät tähtäävät kaikista korkeimmalle tasolle. EdustusPlus-ryhmiin haetaan vuodeksi kerrallaan.


Miten edustusryhmiin haetaan?

Kiinnostaako tanssiminen tavoitteellisessa ja kannustavassa porukassa? Hae mukaan yhdeksi Jalokivistämme! Edustusryhmiin haetaan pääsykokeiden kautta vuosittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Hakutilaisuudessa tarkastellaan motivaation lisäksi tanssitekniikkaa, ilmaisua sekä fyysisiä valmiuksia.


Mikäli sinulla heräsi mietteitä tai olet kiinnostunut hakemaan mukaan, mutta kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä toimistoomme. Toimistomme auttaa mielellään: info(a)tanssila.fi.
Tanssilan edustusryhmät ja tanssijoiden ikäjakauma:

Zirkonit 6–7 v

Topaasit 7–9 v

Opaalit 8–10 v

Safiirit 9–11 v

Spinellit 10–12 v

Ametistit 11–13 v

Rubiinit 12–14 v

Smaragdit 14 v+

Timantit 16v+


EdustusPLUS-ryhmät:

Etude, baletti 11–14 v

Melody, nyky- ja showtanssi 11–14 v

Serenade, baletti 13 v+ ja 16 v+

Harmony, nyky- ja showtanssi 13 v+ ja 16 v+


Edustusryhmiä kevyempi versio on Tanssilan intensiiviryhmät, joissa on showtanssin tai baletin painotus. Intensiiviryhmissä tanssijalla on edustusryhmiä enemmän valinnaisuutta tanssimäärissä. Intensiiviryhmät sopivat motivoituneille jatkotason tanssijoille, jotka haluavat vaikuttaa edustusryhmiä enemmän omaan tanssilukujärjestykseensä. Tanssilan koreografiaryhmät sopivat nuorille edistyneen tason tanssijoille, joilla ei ole mahdollista sitoutua edustusryhmän vaatimaan tanssimäärään.