Yläkouluikäisten edustusryhmät

Ametistit

Ametistit ovat 11-13-vuotiaita tanssijoita. Ametistien ryhmässä tanssija tanssii yleisesti 1–2 vuotta, jonka jälkeen tanssija siirtyy harjoittelemaan Rubiinien ryhmän kanssa. Ametisteilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.

Ametistien tanssijat voivat hakea joko Etude tai Melody -ryhmään. Etude ja Melody ovat molemmat suunnattu noin 11–14-vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan edistyneelle tasolle. Ryhmien toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja. Etuden tanssijat harjoittelevat Ametistien ryhmän lisäksi Etuden balettipainotteisessa harjoitteluohjelmassa. Melodyn tanssijat harjoittelevat Ametistien ryhmän lisäksi Melodyn show- ja nykytanssipainotteisessa harjoitteluohjelmassa.

Rubiinit

Rubiinit ovat iältään 12–14-vuotiaita. Rubiinit-ryhmässä tanssija tanssii yleisesti 1–2 vuotta, jonka jälkeen tanssija siirtyy harjoittelemaan Smaragdien ryhmän kanssa. Rubiineilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.

Rubiinien koreografiaharjoitusten lisäksi tanssijat valitsevat baletin, nykytanssin ja showtanssin edistyneen tason tunnit sekä Pointe -edistyneet ja kehonhuollon harjoitusohjelmaansa. Lisäksi Rubiineilla on Broadway ja Heels -perus/jatkotason tunnit. Rubiineille suositellaan soolo/duo -tuntia tai soolo-/duoplus -tuntia harjoitusohjelmaan.

Rubiinien tanssijat voivat hakea joko Serenade tai Harmony -ryhmään. Serenade ja Harmony ovat molemmat suunnattu noin 13–19-vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan edistyneelle tasolle. Ryhmien toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.
Serenaden tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Serenaden balettipainotteisessa harjoitteluohjelmassa. Harmonyn tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Harmonyn show- ja nykytanssipainotteisessa harjoitteluohjelmassa.

Smaragdit 

Smaragdit ovat iältään 14-16-vuotiaita. Smaragdit-ryhmässä tanssija tanssii yleisesti 1–2 vuotta, jonka jälkeen tanssija siirtyy harjoittelemaan Timanttien ryhmän kanssa. Smaragdeilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.

Smaragdien koreografiaharjoituksen lisäksi Smaragdien tanssijat ovat osa Mirage -showtanssin koreografiaryhmää, Eclipse -nykytanssin koreografiaryhmää sekä Fortuna -baletin koreografiaryhmää. Koreografiaharjoitusten lisäksi tanssijat valitsevat baletin, nykytanssin ja showtanssin edistyneen tason tunnit sekä Pointe -edistyneet ja kehonhuollon harjoitusohjelmaansa. Lisäksi Smaragdeilla on Broadway ja Heels -edistyneen tason tunnit. Smaragdeille suositellaan soolo/duo -tuntia tai soolo/duo Plus -tuntia harjoitusohjelmaan.

Smaragdien tanssijat voivat hakea joko Serenade tai Harmony -ryhmään. Serenade ja Harmony ovat molemmat suunnattu noin 13–19-vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan edistyneelle tasolle. Ryhmien toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.

Serenaden tanssijat harjoittelevat Smaragdien ryhmän lisäksi Serenaden balettipainotteisessa harjoitteluohjelmassa. Harmonyn tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Harmonyn show- ja nykytanssipainotteisessa harjoitteluohjelmassa.