Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intensiiviryhmät

Intensiiviryhmät tarjoavat mahdollisuuden harjoitella viikkotunnin lisäksi koreografiaa oman intensiiviryhmän kanssa! Tanssija saa intensiiviryhmän myötä innostavan tanssiporukan, tiiviimpää harjoittelua oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on tanssijan valinnan mukaan joko showtanssissa tai baletissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Edistyneen tason 14–19-vuotiaille tanssijoille on vaihtoehtoina myös nykytanssin koreografiaryhmä Eclipse, showtanssin koreografiaryhmä Mirage sekä baletin koreografiaryhmä Fortuna. Nämä ryhmät toimivat samalla konseptilla kuin intensiiviryhmät, mutta vaativat edistyneen tason aikaisempia tanssiopintoja.

Intensiiviryhmässä pääsee harjoittelemaan intensiivisemmin oman ryhmän kanssa koreografiaa, jonka myötä on mahdollista osallistua kilpailuihin tai muihin esiintymisiin ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmäläiset osallistuvat viikottain erilliselle 30 minuutin koreografiatunnille, jossa showtanssiryhmissä työstetään nyky/showtanssin koreografiaa ja balettiryhmissä baletin koreografiaa. Tämän lisäksi valitaan lukujärjestyksestä vapaavalintainen nyky/show- tai balettitunti. Intensiiviryhmät mahdollistavat viikkotunnilla tanssimista astetta tavoitteellisemman tanssiharrastuksen kaiken ikäisille!

Ryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta.

Tanssilan koulutuspolku 2020-2021.PDF

Intensiiviryhmien tasot ja tanssijoiden ikäjakauma:

Taso 1: Korallit 7–9 v

Taso 2: Kristallit 9–12 v

Taso 3: Jadet 12–15 v

Taso 4: Kvartsit 15–20 v