Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intensiiviryhmät

Kauden 2020-2021 edustus-, edustusPLUS-, intensiivi-, Mirage- ja Eclipse-ryhmiin haetaan poikkeuksellisesti hakulomakkeen ja video-/kuvamateriaalin perusteella.

Lue lisää täältä!

Aikaa hakea on 10.5.2020 asti.

Intensiiviryhmät ovat ryhmiä, joissa treenataan tavoitteellisesti, mutta edustusryhmiä astetta rennommin.

Intensiiviryhmiä on sekä Metsälässä, Haagassa kuin Pakilassakin. Intensiiviryhmiin on tulossa hakukokeet samaan aikaan edustusryhmien hakujen kanssa.

Intensiiviryhmistä on mahdollista myös hakea mukaan myöhemmin edustusryhmiin, jos paikka edustusryhmissä ei ensimmäisellä yrityksellä aukea. Intensiiviryhmät ovat myös hyvä vaihtoehto niille tanssijoille, joille edustusryhmiin sitoutuminen tuntuu liian isolta, mutta jotka kaipaavat kuitenkin mukavaa tiivistä tanssiryhmää ja tavoitteita tanssiharrastukseen. Intensiiviryhmien kanssa sovitaan erikseen kilpailuista ja tapahtumista ja samanlaista läsnäolopakkoa treeneissä ei ole, sillä kyseessä on harrasteryhmä, jonka tavoitteet eivät ole yhtä tavoitteelliset kuin edustusryhmillä. Intensiiviryhmillä voi tulevaisuudessa olla edustusryhmien kanssa yhteisiä esityksiä, tempauksia ja tiiviskursseja!

Intensiiviryhmät pähkinänkuoressa:


- Ryhmä, jonka kanssa harjoitellaan yhdessä koreografiaa ja tekniikka
- Tanssitekniikkaa: nykytanssi, showtanssi, baletti.
- Painotus showtanssissa
- Mahdollisuus kilpailla ja esiintyä harrasteryhmiä enemmän ryhmän oman innostuksen mukaan!
- Yhteistyötä edustusryhmien kanssa - esityksiä, tempauksia, tiiviskursseja eri lajeissa!


Intensiiviryhmä Korallit, taso 1

Alakouluikäisisten ryhmä tanssijoille, jotka haluavat harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Intensiiviryhmän tunnilla tehdään koreografiaa sekä tutustutaan sekä showtanssin, nykytanssin ja baletin tekniikkaan vuorotellen. Pääpaino opetuksessa on showtanssissa.

* Hakeaksesi tähän ryhmään sinulla tulee olla jokin muu Tanssilan tunti lisäksi (esim. Tuike-tanssi, Kide-baletti, Tähdet-tanssitunti tms.)

Tämä ryhmä on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille.

Intensiiviryhmä Kristallit, taso 2

Ala- ja yläkoululaisten ryhmä tanssijoille, jotka haluavat harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Intensiiviryhmän tunnilla tehdään koreografiaa sekä tutustutaan sekä showtanssin, nykytanssin ja baletin tekniikkaan vuorotellen. Pääpaino opetuksessa on showtanssissa.


Hakeaksesi tähän ryhmään sinulla tulee olla jokin muu Tanssilan tunti lisäksi (esim. Tuike-tanssi, Kimalle-baletti, Tähdet-tanssitunti, Showtanssitunti tms.)

Tämä ryhmä on tarkoitettu noin 10-13-vuotiaille.


Intensiiviryhmä Jadet, taso 3

Yläkoululaisten ja teinien ryhmä tanssijoille, jotka haluavat harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Intensiiviryhmän tunnilla tehdään koreografiaa sekä tutustutaan sekä showtanssin, nykytanssin ja baletin tekniikkaan vuorotellen. Pääpaino opetuksessa on showtanssissa.


hakeaksesi tähän ryhmään sinulla tulee olla jokin muu Tanssilan tunti lisäksi (esim. Latinoshow-tunti, showtanssitunti, Kimalle-baletti, Loiste-tanssitunti tms.)

Tämä ryhmä on tarkoitettu noin 14-17-vuotiaille.


Intensiiviryhmä Helmet, taso 4 – aikuiset

Aikuisten oma ryhmä, jonka tanssijoilla on edistyneen tason taidot show/nykytanssissa.

Ryhmä tekee erilaisia koreografioita ja osallistuu halutessaan kilpailuihin ja tapahtumiin. Tunneilla tehdään koreografian lisäksi vaihdellen nyky- ja showtanssin tekniikkaa.

Hakeaksesi tähän ryhmään suosittelemme, että sinulla on myös jokin muu tanssitunti lisäksi. Tämä ryhmä sopii myös tanssinopettajille.

Tämä ryhmä on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille ja vanhemmille.