Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Fortuna


Klassisen baletin esiintyvä koreografiaryhmä 13–19-vuotiaille!

Fortuna tarjoaa mahdollisuuden työstää klassisen baletin koreografiaa ja esiintyä edistyneellä tasolla. Ryhmässä tanssijat pääsevät kehittämään teknisiä taitojaan, nauttimaan esiintymisestä ja tanssimisesta iloisessa ilmapiirissä! Fortuna osallistuu myös kilpailuihin tanssijoiden toiveita kuunnellen.


Kenelle?


Fortuna soveltuu jatko- ja edistyneen tason klassisen baletin tekniikan omaaville 13–19 -vuotiaille nuorille, joilla on intoa esiintyä ja nauttia baletin liikekielestä. Fortuna toimii itsenäisenä klassisen baletin koreografiaryhmänä ja ryhmä harjoittelee kerran viikossa (45 min). Suosittelemme kaikille Fortunan tanssijoille vähintään yhtä klassisen baletin edistyneen tason tekniikkatuntia (75 min) viikossa. Fortuna-ryhmän harjoituksia edeltää lukujärjestyksessä edistyneen tason klassisen baletin tekniikkatunti, jolle Fortuna-ryhmän tanssijoiden on hyvä osallistua, jotta keho on lämmin harjoituksia varten. Koreografiaryhmän harjoituksissa ei tehdä lämmittelyjä.


Miksi Fortuna?

Harjoituksissa työstetään koreografiaa ja kärkitossutekniikkaa. Tuntien avoin ja kannustava ilmapiiri antaa jokaiselle tanssijalle tilaa keskittyä omaan tekemiseensä. Tanssijat pääsevät yhdessä opettajan kanssa suunnittelemaan tavoitteita tulevalle tanssivuodelle ja ryhmän innostuksen mukaisesti Fortuna osallistuu erilaisiin baletin tapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmä esiintyy myös kausittain Tanssilan näytöksissä ammattitasoisella lavalla!


Mitä mukaan?

Fortuna-ryhmäläiset tarvitsevat vaaleanpunaiset baletin sukkahousut, mustan balettipuvun, vaaleanpunaiset kovakärkiset balettitossut sekä mustan balettihameen. Esiintymisiä varten tanssijat tarvitsevat balettinutturan tekoon tarvittavat välineet. Suosittelemme nutturan pitämistä myös harjoituksissa.

Tarvikelista PDF


Miten ryhmään haetaan?

Hae mukaan Fortuna koreografiaryhmään! Ryhmään haetaan hakutilaisuuden kautta. Tanssijoilta odotamme innostusta, vahvaa tanssitekniikkaa sekä valmiutta esiintyä ja harjoitella kärkitossuilla. Fortunan koreografiaryhmäläisten tulee sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.