Tuisku Toivonen

Tuisku on helsinkiläinen Turun AMK:n Taideakatemiasta valmistunut tanssinopettaja. Ammattiopintojen aikana hän opiskeli myös koreografian suuntautumisvaihtoehdossa Falmouth Universityssä Englannissa. Hän on käynyt myös Sibelius-lukion tanssilinjan. Valmistumisen jälkeen Tuisku on opettanut Helsingissä useita ryhmiä nyky- show- ja jazztanssissa, baletissa sekä tanssiakrobatiassakin. Hän on tehnyt myös permantokoreografioita maajoukkuetason telinevoimistelijoille. Opetustyön ohella Tuisku kehittää aktiivisesti omaa tanssijuuttaan ja taiteilijuuttaan erilaisten henkilökohtaisten produktioiden sekä ammattilaistuntien ja -kurssien kautta.

Tuiskun tanssitaival on alkanut Tamara Rasmussen opistosta ja hän tanssi monta vuotta erikoiskoulutusluokalla. Tuisku omaa laajan tanssitaustan erityisesti nyky- ja jazztanssissa, mutta myös baletti on ollut mukana lapsesta asti. 

Opettajana Tuisku on tarkka, kannustava ja helposti lähestyttävä. Hän haluaa luoda oppilailleen kommunikoivan, tutkivan ja turvallisen ilmapiirin oppia. Tuisku painottaa tunneillaan teknistä tarkkuutta, tilallisuutta, kehon monipuolisuutta ja tanssiin heittäytymistä.