Tanssisynttärit

Syntymäpäivät lapsille Tanssilan tiloissa

Haluaisitko järjestää syntymäpäiväjuhlat, mutta sopiva tila tai ohjelma puuttuu? Tanssilan tiloissa on mahdollista järjestää omia syntymäpäiviä! Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  1. Kolmen tunnin tilavuokraus, johon kuuluvat aulatila, pieni sali (Helmi-sali) sekä pieni keittiöalue. Hinta kolmen tunnin tilavuokralle on 90 euroa. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)
  2. Tanssisynttärit, joihin kuuluvat kolmen tunnin tilavuokraus, aulatila, pieni sali (Helmi-sali) sekä pieni keittiöalue. Lisäksi Tanssisynttäreihin sisältyy myös yhden Tanssilan opettajan pitämä 40 minuutin tanssi/tempputunti asiakkaan omien toiveiden sekä teeman pohjalta. Hinta tanssisynttäreille on 140 euroa. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)

Synttäreille tuodaan omat herkut mukana. Tilaa voi myös koristella haluamallaan tavalla (aula sekä keittiö). Tanssitunnille on mahdollista toivoa myös jotain teemaa, mutta pääasiallisesti tanssitunti sisältää liikunnallisia ja tanssillisia leikkejä, tanssituntisarjoja sekä temppuradan.

Tanssilan tilat löytyvät Metsälästä, Käpylän juna-aseman läheisyydestä. Osoite on Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Tanssisynttärit maksetaan Tanssilan verkkokaupan kautta.

Vapaita aikoja voi kysellä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)tanssila.fi

Tanssisynttäreillä on tilaa liikkua ja ruokailu on toisessa huoneessa.

Keittiö

Foyer eli aulatila