Tanssisynttärit

Syntymäpäivät lapsille Tanssilan tiloissa

Haluaisitko järjestää syntymäpäiväjuhlat, mutta sopiva tila tai ohjelma puuttuu? Tanssilan tiloissa on mahdollista järjestää omia syntymäpäiviä! Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

Kolmen tunnin tilavuokraus, johon kuuluvat aulatila, sali sekä pieni keittiöalue. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)

Tanssisynttärit, joihin kuuluvat kolmen tunnin tilavuokraus, aulatila, sali sekä pieni keittiöalue. Lisäksi Tanssisynttäreihin sisältyy myös yhden Tanssilan opettajan pitämä 45 minuutin tanssi/tempputunti asiakkaan omien toiveiden sekä teeman pohjalta. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)

Synttäreille tuodaan omat herkut mukana. Tilaa voi myös koristella haluamallaan tavalla (aula sekä keittiö). Tanssitunnille on mahdollista toivoa myös jotain teemaa, mutta pääasiallisesti tanssitunti sisältää liikunnallisia ja tanssillisia leikkejä, tanssituntisarjoja sekä temppuradan.

Tanssisynttäreitä on mahdollista järjestää Tanssilan toimipisteillä.

Metsälä – Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Haaga1 – Matkamiehentie 6, 00320 Helsinki.

Pakila – Oraspolku 9, 00670 Helsinki.

Tanssisynttärit maksetaan Tanssilan verkkokaupan kautta.

Vapaita aikoja voi kysellä Tanssilan toimistolta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)tanssila.fi. Otathan aina ensin yhteyttä toimistoomme ennen tanssisynttärien ostoa.

Tanssisynttäreillä on tilaa liikkua ja ruokailu on toisessa huoneessa.

Keittiö

Foyer eli aulatila