Tanssisynttärit

Syntymäpäivät lapsille Tanssilan tiloissa

Haluaisitko järjestää syntymäpäiväjuhlat, mutta sopiva tila tai ohjelma puuttuu? Tanssilan tiloissa on mahdollista järjestää omia syntymäpäiviä! Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

Kolmen tunnin tilavuokraus, johon kuuluvat aulatila, pieni sali (Helmi-sali) sekä pieni keittiöalue. Hinta kolmen tunnin tilavuokralle on 110 euroa. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)

Tanssisynttärit, joihin kuuluvat kolmen tunnin tilavuokraus, aulatila, pieni sali (Helmi-sali) sekä pieni keittiöalue. Lisäksi Tanssisynttäreihin sisältyy myös yhden Tanssilan opettajan pitämä 45 minuutin tanssi/tempputunti asiakkaan omien toiveiden sekä teeman pohjalta. Hinta tanssisynttäreille on 160 euroa. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.)

Synttäreille tuodaan omat herkut mukana. Tilaa voi myös koristella haluamallaan tavalla (aula sekä keittiö). Tanssitunnille on mahdollista toivoa myös jotain teemaa, mutta pääasiallisesti tanssitunti sisältää liikunnallisia ja tanssillisia leikkejä, tanssituntisarjoja sekä temppuradan.

Tanssilan tilat löytyvät Metsälästä, Käpylän juna-aseman läheisyydestä. Osoite on Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Tanssisynttärit maksetaan Tanssilan verkkokaupan kautta.

Vapaita aikoja voi kysellä Tanssilan toimistolta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)tanssila.fi. Otathan aina ensin yhteyttä toimistoomme ennen tanssisynttärien ostoa.

Tanssisynttäreillä on tilaa liikkua ja ruokailu on toisessa huoneessa.

Keittiö

Foyer eli aulatila