Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssisynttärit

Syntymäpäivät lapsille Tanssilan tiloissa

Haluaisitko järjestää syntymäpäiväjuhlat, mutta sopiva tila tai ohjelma puuttuu? Tanssilan tiloissa on mahdollista järjestää omia syntymäpäiviä! Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

  • Kolmen tunnin tilavuokraus, johon kuuluvat aulatila, sali sekä pieni keittiöalue. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.) Hinta alkaen 170€.
  • Tanssisynttärit, joihin kuuluvat kolmen tunnin tilavuokraus, aulatila, sali sekä pieni keittiöalue. Lisäksi Tanssisynttäreihin sisältyy myös yhden Tanssilan opettajan pitämä 45 minuutin tanssi/tempputunti asiakkaan omien toiveiden sekä teeman pohjalta. (2h juhlinta-aikaa sekä 0,5h etukäteisvalmisteluille sekä 0,5h loppusiivoukselle.) Hinta 260€. Pyhäpäivinä ja sunnuntaisin tanssisynttärien hinta +80€.
  • Tanssisynttärit Tanssilan ulkopuolisissa, järjestäjien itse hankkimissa tiloissa, joissa on mukana 45 minuutin pituinen tanssiosuus, maksavat 170€.

Synttäreille tuodaan omat herkut mukana. Tilaa voi myös koristella haluamallaan tavalla (aula sekä keittiö). Tanssitunnille on mahdollista toivoa myös jotain teemaa, mutta pääasiallisesti tanssitunti sisältää liikunnallisia ja tanssillisia leikkejä, tanssituntisarjoja sekä temppuradan.

Tanssisynttäreitä on mahdollista järjestää Tanssilan toimipisteillä.

Metsälä – Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Haaga – Kauppalantie 20, 00320 Helsinki.

Pakila – Oraspolku 9, 00670 Helsinki.

Tanssisynttärit maksetaan Tanssilan verkkokaupan kautta.

Vapaita aikoja voi kysellä Tanssilan toimistolta täyttämällä tanssisynttäritiedustelulomakkeen (alla). Lomake on alustavaa kyselyä varten, jonka jälkeen toimisto ottaa yhteyttä. Odotathan aina ensin toimiston yhteydenottoa ennen tanssisynttärien ostoa.