Sini Ristolainen

Sini Ristolainen

Sini-Vuokko Ristolainen on valmistunut vuonna 2023 Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi. Koulutuksen alussa hän opiskeli puolitoista vuotta päälajinaan baletti ja opintoihin on kuulunut myös nykytanssia, jazztanssia, seuratanssia ja showtanssia. Vuoden 2022 syksyn hän vietti opiskeluvaihdossa New Yorkin Peridance Centerissä.

Työharjoittelunsa Sini toteutti Oulun teatterin suurmusikaalissa Billy Elliotissa, jossa hän pääsi toimimaan steppikoreografina, koreografin assistenttina ja tanssinopettajana sekä osallistui tapahtuman tuotantoon Fullmoon-festivaaleilla Pyhäjärvellä.

Ennen korkeakouluopintojaan Sini on suorittanut Taiteen perusopetuksen Tanssin laajan oppimäärän syventävät ja ammattiin johtavat opinnot päälajeinaan showtanssi ja sivulajeinaan nykytanssi sekä baletti. Lisäksi vuoden 2019-2020 Sini tanssi International Dance Academyssa Kööpenhaminassa ja Los Angelesissa.

Sini haluaa opastaa jokaista oppilasta huomaamaan onnistumisia ja kehittymistä tanssitunnilla sekä tuntemaan itsensä tärkeänä ja omalta osaltaan vaikuttavana tekijänä tanssiryhmässä. Hän uskoo, että tanssitunnilla omaan kehoon tutustuminen tanssitekniikan ja luovien harjoitusten kautta lisää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.