Noella Tuori

Noella Tuori

Noella Tuori on tanssija ja vuonna 2023 valmistunut tanssinopettaja. Hänen päälajinsa Savonia- ammattikorkeakoulussa oli jazztanssi. Tanssijana hänelle mieluisimpia lajeja ovat show-, jazz- ja nykytanssi sekä latinoshow. Myös monet muut lajit tuovat inspiraatiota opetukseen, kuten esimerkiksi latinalaistanssit, baletti, commercial sekä discotanssi.

Opettajana Noella on iloinen, kannustava ja tasapuolinen. Jokaisen oppilaan huomiointi, dialoginen opetustapa ja yhdessä tekeminen ovat tunneilla olennaisia asioita. Turvallinen ja avoin oppimisilmapiiri on hänen mielestään edellytys hyvälle tanssin opetukselle – tunneilla kaikki saavat olla oma itsensä. Opettajana Noella haluaa auttaa tanssijoita löytämään omat vahvuutensa ja tukea jokaisen omaa kehityskaarta.

Tanssijana ja tanssinopettajana ennen kaikkea tanssillisuus ja musikaalisuus ovat Noellalle tärkeitä asioita, jotka korostuvat opetuksen lähtökohtina lajista ja ryhmästä riippumatta. Hän on kasvanut musiikin parissa ja opiskellutkin sitä pitkälle, ja musikaalisuutta hän hyödyntää etenkin koreografisessa työskentelyssä.

Noella on esiintynyt mm. musikaali- ja oopperaproduktioissa sekä erilaisissa yritystapahtumissa. Lisäksi hänellä on kilpailumenestystä esimerkiksi Performing Arts -lajeissa SM- ja MM-tasolta sekä suomalaisista koreografiakatselmuksista. Tanssijan ja tanssinopettajan töiden lisäksi Noella opiskelee kauppakorkeakoulussa. Monialaisuus tuo hänelle inspiraatiota jatkuvaan kehittymiseen – mutta parasta työssä on oppilaiden tanssin ilo ja energia.