Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mirage


Showtanssin koreografiaryhmä 13–19-vuotiaille nuorille!


Showtanssimaailma on tunnettu isoista hypyistä, näyttävistä jalannostoista, pirueteista sekä vaikuttavista koreografioista. Mirage antaa nuorille jatko- ja edistyneen tason tanssijoille mahdollisuuden päästä esiintymään, kilpailemaan ja syventämään omaa tanssiteknistä osaamistaan. Avoin ja innostava ilmapiiri sekä upeat koreografiat vievät mukanaan!


Kenelle?

Mirage soveltuu jatko- ja edistyneen tason tanssipohjan omaaville 13–19-vuotiaille nuorille. Mirage toimii itsenäisenä showtanssin erikoisryhmänä ja harjoittelee kerran viikossa (45 min). Suosittelemme kaikille Miragen tanssijoille edistyneen tason showtanssin tekniikkatuntia (75 min), joka pidetään ennen Miragen harjoitusta. Koreografiaryhmän harjoituksissa ei tehdä lämmittelyjä.


Miksi Mirage?

Mirage antaa mahdollisuuden kehittyä tanssijana ja kerätä kokemusta tanssitaiteen kentältä! Harjoituksissa työstetään monipuolisesti niin koreografiaa, tanssitekniikkaa kuin myös esiintymistaitoja. Tanssijat pääsevät yhdessä opettajan kanssa suunnittelemaan tavoitteita tulevalle tanssivuodelle ja ryhmän innostuksen mukaisesti Mirage esiintyy sekä kilpailee erilaisissa tanssitapahtumissa. Ryhmä tekee vuoden aikana vähintään kaksi toisistaan erilaista showtanssiteosta. Mirage esiintyy myös kausittain Tanssilan näytöksissä ammattitasoisella lavalla.


Mitä mukaan tunnille?

Ota mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet sekä juomapullo. Miragen tanssijoilla tulee olla esiintymisiä varten mustat puoleen reiteen yltävät tiukat shortsit, mustat tanssilegginsit sekä ihonvärinen ja musta alustoppi. Mahdollisista tanssikorkokengillä tai tanssilenkkareilla tanssittavista koreografioista sovitaan erikseen. Jokaisella tanssijalla tulee olla omat kengät tarvittaessa.


Miten ryhmään haetaan?

Hae mukaan Miragen upeaan porukkaan! Ryhmään haetaan hakutilaisuuden kautta. Tanssijoilta odotamme innostusta, vahvaa tanssitekniikkaa sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.