Laura Pentzin

Laura Pentzin aloitti tanssin opinnot 5-vuotiaana Helsingin tanssiopistolla ja sen jälkeen Lahdessa Ståhlbergin balettikoulussa. Kesät kuluivat mm.Kuopio Tanssii ja Soi-tanssikursseilla. Lauran mielestä tanssissa parasta on ollut alusta lähtien esiintyminen ja itsensä ilmaiseminen tanssin keinoin. Hän pääsi jo koululaisena työskentelemään ammattilaisten kanssa Lahden kaupungin teatterin produktioihin. 

16-vuotiaana Laura pääsi Oopperan balettikouluun. Lisäopintoja hän on käynyt hankkimassa mm. Bulgariasta ja Saksasta. Laura on opettanut jo usean vuoden ajan eri ikäryhmille balettia, jazztanssia, showtanssia sekä nykytanssia pääkaupunkiseudulla. Hänelle lähellä sydäntä on Nuor ten tanssijoiden ohjaus. Vuosien ajan Laura on toiminut myös freelancer-tanssijana ja koreografina sekä Nexus Extreme -tanssiryhmässä eri tehtävissä.

Opettajana Laura on kannustava ja lempeällä tavalla vaativa. Hän pyrkii siihen, että jokainen oppilas voi saavuttaa omat tavoitteensa ja nauttia tanssimisesta. Hänestä on ilo opettaa Tanssilassa, joka on "välittävä ja iloinen tanssiva yhteisö." Laura on aloittanut edustusryhmien opettajana Tanssilassa syksyllä 2021.