Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan kesätyöt ja työssäoppiminen

TET - Työssäoppiminen

Tanssilaan on mahdollista hakea TET-jaksoa varten. TET-jaksot ovat normaalisti yläkouluikäisillä nuorilla kouluvuoden aikana. Tanssilan TET-harjoittelussa nuoret ovat päässeet toimimaan apuopettajina tanssitunneilla, koristelemaan tanssiasuja, tutustumaan toimiston töihin sekä tekemään erilaisia pieniä askareita siivouksesta tavaroiden organisointiin. Hae TET-paikkaa ottamalla yhteyttä Tanssilan toimistoon. Kerro nimesi ja milloin TET-jaksosi on.

Kesätyöt

Tanssila tarjoaa kesätöitä vuosittain n.5-10 nuoreille. Kesätyöhön hakeutuminen on myös mahdollisuus päästä osaksi erilaisia viikonloppu- tai kausitöitä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Jos haluat hakea kesätöihin, niin laitathan emailia Tanssilan toimistolle info(a)tanssila.fi. Ohjaamme ne edelleen kesätyöntekijöiden esihenkilölle, Silja Kähköselle.

Tällä hetkellä haussa on:

Tanssila / pukuvarasto

Etsimme Tanssilan pukuvarastoon kesätyöntekijöitä (2-4kpl). Kesätyöntekijät siivoavat, lajittelevat ja kuvaavat tämän hetkisiä asuja ja rakentavat pukuvaraston järjestyksen uudestaan pukuvarastovastaavan kanssa. Jos aikaa jää, pääsevät työntekijät myös suunnittelemaan, koristelemaan ja ompelemaan lasten tanssiasuja.

Työaika: 5.-16.6., ma-pe klo 9-15.30 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin työ loppuu viimeistään 22.6.

Työnhakijalta odotamme innostunutta asennetta, tiimityöskentelyn taitoja, hyvää suomen kielen osaamista, ripeää työotetta ja huolellista jälkeä sekä käsityön perustaitoja.

Tanssilan kesätyön kautta on mahdollisuus ponnistaa myös erilaisiin kauden aikana oleviin työtehtäviin, jos etsinnässä on satunnaisia arki/viikonlopputöitä.

Palkkaus kesätyössä 7€/h.

Laita CV kuvan kanssa sekä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen:

info@tanssila.fi. Hakuaika loppuu 28.2., jonka jälkeen kutsumme haastatteluihin. Haastattelut pidetään maaliskuun alussa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan haastattelukutsussa.
Ilmoitathan hakemuksessa, jos sinulla on käytössä Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kauniaisten kesäseteli.

Tanssila / leiriapulainen ja siivousapulainen

Etsimme Tanssilan lastenleirille kesätyöntekijöitä (2-4kpl). Kesätyöntekijät ovat leirijohtajan apulaisina, sekä siivoajan apulaisina ja laittavat tanssikoulun kesäkuntoon: pestään pallot, vanteet ja muut sekä laitetaan kalusteet ja hyllyt järjestykseen.

Työaika: 5.-16.6., ma-pe klo 9-15.30 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin kesäkuun työt loppuvat viimeistään 22.6. Elokuussa mahdollisuus tehdä vielä muutamia päiviä töitä, joko kesätyöntekijänä tai palkattuna työntekijänä.

Työnhakijalta odotamme innostunutta asennetta, tiimityöskentelyn taitoja, hyvää suomen kielen osaamista, ripeää työotetta ja huolellista jälkeä, tanssiosaamisen perusteita.

Tanssilan kesätyön kautta on mahdollisuus ponnistaa myös erilaisiin kauden aikana oleviin työtehtäviin, jos etsinnässä on satunnaisia arki/viikonlopputöitä.

Palkkaus kesätyössä 7€/h.

Laita CV kuvan kanssa sekä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen: info@tanssila.fi. Hakuaika loppuu 28.2., jonka jälkeen kutsumme haastatteluihin. Haastattelut pidetään maaliskuun alussa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan haastattelukutsussa.

Ilmoitathan hakemuksessa, jos sinulla on käytössä Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kauniaisten kesäseteli.