Karoliina Papinoja

Karoliina Papinoja on tanssitaiteilija sekä tanssinopettaja. Karoliinan tanssitausta nuoruudesta on klassisessa baletissa. Hän on ammattiopinnoissaan syventynyt nykytanssiin ja valmistunut tanssijaksi Outokummun tanssin koulutuslinjalta vuonna 2014 ja valmistunut tanssinopettajaksi Savonia Ammattikorkeakoulusta.

Hän on työskennellyt tanssinkentällä laaja-alaisesti eripuolilla Suomea tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana vuodesta 2012 lähtien. Opetustyön rinnalla hän toimii edelleen freelance-taiteilijana ja työskentelee ammattilaiskentällä.

Papinojan pedagogiseen praktiikkaan kuuluu vahvasti dialogisuus ja oppilaslähtöisyys. Hyvä opettaja kuulee ja aistii oppilaiden toiveet sekä tarpeet. Myös Eclipsen toiminnassa tämä on vahvasti läsnä. Toiminta ja tekeminen tähtää ryhmän toiveita kuunnellen ja kunnioittaen kohti taiteellisia ulostuloja.

Karoliina haluaa tukea tanssijoiden yksilöllistä kehitystä ja henkilökohtaista tanssillista kasvua. Eclipsessä tanssijalla on mahdollisuus tutkia ja syventää omaa tekemistään avoimessa ilmapiirissä.