Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Helmet Show (20 v +) – koreografiaryhmä


Helmet Show on showtanssin koreografiaryhmä yli 20-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee koreografiaryhmän myötä innostuneeseen tanssivien aikuisten ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla, sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa. Helmet Show (20 v +) -ryhmiä on kaksi: Koreografiaryhmässä tehdään ison ryhmän koreografia ja koreografia pienryhmässä on max . 7 tanssijaa

Nämä ryhmät ovat suunnattuja erityisesti 20-30 -vuotiaille tanssijoille. Ryhmässä saa tanssia myös vanhempia tanssijoita, mutta mahdolliset tanssikilpailuissa tai tanssikatselmuksissa osallistutaan yli 20-vuotiaiden sarjaan. Tämän ryhmän rinnakkaisryhmä on Helmet Show (30 v +) -koreografiaryhmä, joka sopii yli 30 -vuotiaille tanssijoille.

Helmet Show (20 v +) -koreografiaryhmä harjoittelee kerran viikossa ja koreografiaharjoituksen yhteydessä on nyky/showtanssin tekniikkatunti, jota suosittelemme kaikille tanssijoille. Helmet Show (20 v +) -koreografiaryhmä harjoittelee ison ryhmän showtanssin koreografian kilpailuihin ja muihin esiintymisiin.

Helmet Show (20 v +) -koreografian pienryhmä harjoittelee kerran viikossa ja koreografiaharjoituksen yhteydessä on nyky/showtanssin tekniikkatunti, jota suosittelemme kaikille tanssijoille. Helmet Show (20 v +) -koreografian pienryhmä on max 7 tanssijan ryhmä, joka harjoittelee oman koreografian kilpailuihin ja muihin esiintymisiin.

Helmet-ryhmään on seuraavan kerran haku keväällä 2024. Kaudella 2023–2024 ei ole Helmet-ryhmällä toimintaa.

Helmet Show (20 v +) -harjoitusohjelma:

  • Helmet Show -koreografia 45 min tai Helmet Show -koreografia pienryhmä 45 min
  • Nyky/showtanssin (20 v +) jatkotaso /edistyneet 75 min

Viikottaiseksi lisätunniksi suosittelemme yhden tai useamman seuraavista:

  • Nyky/showtanssin (20 v +) jatkotaso/edistyneet 75 min
  • Nyky/showtanssin soolo/duo 30 min
  • Baletin (20 v +) alkeet/perustaso/jatkotaso/edistyneet 60-75 min
Helmet Show (20 v +) koreografiaryhmien kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.

Helmet Show tarvikelista PDF


Helmet -koreografiaryhmiin pääsee mukaan osallistumalla hakutilaisuuteen, Lisätietoja: info(a)tanssila.fi.