Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset

Kaikki Tanssilan ryhmät esiintyvät syys- ja kevätnäytöksissä.

Syysnäytökset 2022

Syysnäytökset 2022 järjestetään SYK:n koululla Haagassa (la-su) 19.–20.11.2022. Lauantaina on kolme matineaa: klo 11.00, klo 13.30 ja klo 16.00. Sunnuntaina on kaksi matineaa: klo 11.00 ja klo 13.30. Matineat ovat kestoltaan n. 45 minuuttia. Näytösinfossa on kattava ohjeistus näytöspäivän kulusta. Jokainen katsoja tarvitsee lipun, joita on tulossa rajattu määrä myyntiin. Matineanäytöksessä esiintyvä tanssija ei tarvitse lippua.

Lipunmyynti matineoihin alkaa 26.10.2022.

Info Tanssilan syysnäytöksistä:

Alta löydät syysnäytösten näytösjaot (5 näytöstä), syysnäytösten yleisinfon sekä ryhmäkohtaiset näytösinfot.


Syysnäytösten näytösjaot:

Ryhmät on merkitty näytösjakoihin muodossa: viikonpäivä, paikka ja ryhmä. Oman ryhmä nimen voi tarkistaa lukujärjestyksestä.
Täältä löydät kaikkien matineoiden näytösjaot: tulossa syyskuun lopussa


Syysnäytösten yleisinfo:

Syysnäytösten yleisinfo lisätään syyskuun aikana. Tässä yleisinfo viime kevään näytöksistä: Yleisinfo näytöksistä.


Ryhmäkohtaiset näytösinfot

Ryhmäkohtaisista näytösinfoista näet ryhmän esityksen nimen, milloin opettaja pyytää ryhmää olemaan paikalla, harjoitusajan, näytösajan sekä mitä tanssija tarvitsee mukaansa, ohjeen tanssijan hiusten laitosta sekä lavameikistä.

Ryhmäkohtaiset näytösinfot Haaga: tulossa

Ryhmäkohtaiset näytösinfot Pakila: tulossa

Ryhmäkohtaiset näytösinfot Metsälä/Käpylä: tulossa

Ryhmäkohtaiset näytösinfot Viikki: tulossa

Edustusryhmien näytösinfot edustusryhmittäin: tulossa


Käsiohjelmat

Käsiohjelmat julkaistaan matineaviikolla.Yleisinfo näytöksistä lyhyesti:


Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemmekin tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Näytökset pidetään yleisesti SYK:n koululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Tanssioppilaille kootaan tälle sivulle näytösinfo, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut. Näytösinfossa on enemmän ryhmäkohtaista tietoa puvuista, harjoituksista jne. Mikäli koronapandemia estää näytöksen järjestämisen, näytökset kuvataan. Tästä mahdollisesta poikkeusjärjestelystä tiedotamme aina erikseen, jos on tarve.

Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. Näytöksen lähestyessä läsnäolo harjoituksissa on erittäin tärkeää, sillä tanssioppilaat esiintyvät ryhminä, jolloin jokainen ryhmäläinen on yhtä tärkeä.

Esityksien puvustus on suurilta osin Tanssilan pukuvaraston varassa. Mikäli opettajalla on erityistoiveita esiintymistä varten, ilmoittaa opettaja niistä hyvissä ajoin ennen esitystä. Yleisesti kotoa tuotavat/itse hankittavat tarvikkeet ovat olleet suhteellisen pieniä. Kenenkään esitys ei kuitenkaan ikinä ole jäänyt oikeista varusteista kiinni, vaan Tanssilalta on mahdollista myös lainata tarvittavia varusteita. Kerrothan opettajallesi, mikäli jotain tarvittavaa vaatetta tai asustetta ei itseltä löydy, niin opettaja osaa pakata kaikki tarvittavat tarvikkeet näytöspäivää varten mukaan.

Esityksiä on kolme näytöstä yhden päivän aikana. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia ilman väliaikaa. Jokainen Tanssilan ryhmä esiintyy yhdessä näytöksessä. Edustusryhmäläiset esiintyvät eri koreografioilla useissa näytöksissä.

Esiintyjät eivät tarvitse esityksiin lippua. Näytöksien lippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan katsomaan saavat tulla perheen lisäksi myös esimerkiksi kummit ja mummit. Lipputuloilla katetaan teatterin vuokra, teatterin sekä Tanssilan työntekijöiden palkkiot ja tietysti esiintymisasut.

Tällä sivulla löydät n, 6 vk ennen näytöstä jokaisen ryhmän näytösinfon, jossa kerrotaan mm. missä esityksessä tanssijat esiintyvät, mitä tarvitaan päälle, miten hiukset tulee laittaa, monelta paikan päällä tavataan ja monelta on näyttämöharjoitukset.