Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki Tanssilan ryhmät esiintyvät joulu- ja kevätnäytöksissä.

Joulunäytökset 2023

Joulunäytökset 2023 järjestetään 18.11-19.11.2023. Paikkana on upea Lumo-sali Korsossa, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella (Lumosali, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa).

Lauantaina ja sunnuntaina kolme näytöstä: klo 11.00, klo 13.30 ja klo 16.00. Näytökset ovat kestoltaan n. 50-60 min.

Lipunmyynti: Liput näytöksiin ke 11.10.2023 klo 12.00 alkaen tästä linkistä.


Alla olevasta linkistä löydätte näytöksen, jossa oman lapsenne tanssiryhmä esiintyy.

Ryhmät on merkitty näytösjakoihin muodossa: viikonpäivä, ryhmä ja opettaja. Oman ryhmän ja opettajan nimen voi tarkistaa lukujärjestyksestä.


Joulunäytösten näytösjaot: tulossa lokakuun 2023 alussa


Joulunäytösten yleisinfo: tulossa lokakuun 2023 alussa

Joulunäytösten yleisinfosta löydät tarpeellista tietoa näytöksistä ja harjoituksista:


Ryhmäkohtaiset näytösinfot:

Ryhmäkohtaisista näytösinfoista näet ryhmän esityksen nimen, milloin opettaja pyytää ryhmää olemaan paikalla, harjoitusajan, näytösajan sekä mitä tanssija tarvitsee mukaansa, ohjeen tanssijan hiusten laitosta sekä lavameikistä.

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Maanantain tanssitunnit

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Tiistain tanssitunnit

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Keskiviikon tanssitunnit

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Torstain tanssitunnit

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Perjantain tanssitunnit

Ryhmäkohtaiset näytösinfot: Lauantain ja sunnuntain tanssitunnit

Edustusryhmien näytösinfot edustusryhmittäin:

Zirkonit

Topaasit

Opaalit

Safiirit

Spinellit

Ametistit / Etude / Melody

Rubiinit

Smaragdit / Harmony / Serenade

Timantit


Käsiohjelmat: Syksy 2023 tulossa myöhemmin

Päivitetty 1.9.2023.


Yleisinfo näytöksistä lyhyesti


Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemmekin tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Tanssioppilaille kootaan tälle sivulle näytösinfo, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut. Näytösinfossa on enemmän ryhmäkohtaista tietoa puvuista, harjoituksista jne.

Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. Näytöksen lähestyessä läsnäolo harjoituksissa on erittäin tärkeää, sillä tanssioppilaat esiintyvät ryhminä, jolloin jokainen ryhmäläinen on yhtä tärkeä.

Esityksien puvustus on suurilta osin Tanssilan pukuvaraston varassa. Mikäli opettajalla on erityistoiveita esiintymistä varten, ilmoittaa opettaja niistä hyvissä ajoin ennen esitystä. Yleisesti kotoa tuotavat/itse hankittavat tarvikkeet ovat olleet suhteellisen pieniä. Kenenkään esitys ei kuitenkaan ikinä ole jäänyt oikeista varusteista kiinni, vaan Tanssilalta on mahdollista myös lainata tarvittavia varusteita. Kerrothan opettajallesi, mikäli jotain tarvittavaa vaatetta tai asustetta ei itseltä löydy, niin opettaja osaa pakata kaikki tarvittavat tarvikkeet näytöspäivää varten mukaan.

Esityksiä on kolme näytöstä yhden päivän aikana. Esityksen kesto on noin 60 minuuttia ilman väliaikaa. Jokainen Tanssilan ryhmä esiintyy yhdessä näytöksessä. Mitä enemmän tanssijalla on tanssitunteja, sitä useampi esiintyminen hänellä on. Tanssilan intensiivi- ja edustusryhmät esiintyvät useassa eri näytöksessä.

Esiintyjät eivät tarvitse esityksiin lippua. Näytöksien lippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan katsomaan saavat tulla perheen lisäksi myös esimerkiksi kummit ja mummit. Lipputuloilla katetaan teatterin vuokra, teatterin sekä Tanssilan työntekijöiden palkkiot ja tietysti esiintymisasut.

Tällä sivulla löydät n, 6 vk ennen näytöstä jokaisen ryhmän näytösinfon, jossa kerrotaan mm. missä esityksessä tanssijat esiintyvät, mitä tarvitaan päälle, miten hiukset tulee laittaa, monelta paikan päällä tavataan ja monelta on näyttämöharjoitukset.