Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset

Infoa näytöksistä

Tanssilan ryhmät esiintyvät Tanssilan näytöksissä syys- ja kevätlukukaudella.

Joulumatinea 2020 järjestetään SYK:n koululla Haagassa 14.-15.11.2020. Molempina päivinä on 3 matineaa. Matineat ovat kestoltaan n. 40 minuuttia ja myyntiin tulee katsomosta joka toinen paikka. Näytösten ja seuraavan ryhmän välillä on 60 min tauko.

Vahva suosituksemme on, että katsomossa kaikilla on hengityssuojat. Näillä toimilla pyritään mahdollisimman turvallisiin ja vähäkontaktisiin näytöksiin.

Esitysten harjoittelu aloitetaan tanssitunneilla lokakuussa. Tästä linkistä näette ryhmien esitysajat:
Näytösjaot2020.PDF (päivitetty 30.10.2020)

Edustusryhmienesitykset.PDF (päivitetty 30.10.2020)

Edustusryhmien lavaharjoitukset PDF (päivitetty 5.11.2020)

Joulumatineoiden käsiohjelmat:

Lauantai klo 11 käsiohjelma PDF

Lauantai klo 13.45 käsiohjelma PDF

Lauantai klo 16.30 käsiohjelma PDF

Sunnuntai klo 11 käsiohjelma PDF

Sunnuntai klo 13.45 käsiohjelma PDF

Sunnuntai klo 16.30 käsiohjelma PDF


Lipunmyynti alkaa 30.10.2020 klo 18.
Osta lippuja tästä.

Näytökset myös striimataan, jotta esityksiä pääsee ihailemaan myös ne, ketkä eivät tällä kertaa pääse livenä paikan päälle.


Jokainen ryhmä saa omalta opettajaltaan näytösinfon syysloman jälkeen. Opettajien lähettämässä infossa on enemmän ryhmäkohtaista tietoa puvuista, harjoituksista jne. Mikäli koronapandemia estää näytöksen järjestämisen, näytökset striimataan. Tästä mahdollisesta poikkeusjärjestelystä tiedotamme erikseen, jos on tarve.

Liput tulevat myyntiin n. 1 kuukausi ennen tapahtumaa. Myynnissä on sekä numeroituja Deluxe-paikkoja että edullisempia numeroimattomia paikkoja. Esiintyjät eivät tarvitse lippua eivätkä myöskään sylissä istuvat lapset.

Näytöksissä ei ole väliaikaa, mutta kahvio on auki ennen ja jälkeen esitysten. Paikan päällä myös kukkamyyntiä, arpajaiset sekä Igriksen myymälä. Ostot onnistuvat ainakin käteisellä – osissa paikoista onnistuu ostokset myös kortilla.

Tärkeitä INFOJA

Info-kirje.PDF

(Tämä viesti lähetetään opettajan täyttämillä tiedoilla kaikille tanssijoille n. kuukausi ennen näytöksiä.)


Yleistä näytöksistä

Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemmekin tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Näytökset pidetään yleisesti SYK:n koululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Tanssioppilaat saavat emailitse kirjeen opettajaltaan, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut.

Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. Näytöksen lähestyessä läsnäolo harjoituksissa on erittäin tärkeää, sillä tanssioppilaat esiintyvät ryhminä, jolloin jokainen ryhmäläinen on yhtä tärkeä.

Esityksien puvustus on suurilta osin Tanssilan pukuvaraston varassa. Mikäli opettajalla on erityistoiveita esiintymistä varten, ilmoittaa opettaja niistä hyvissä ajoin ennen esitystä. Yleisesti kotoa tuotavat/itse hankittavat tarvikkeet ovat olleet suhteellisen pieniä. Kenenkään esitys ei kuitenkaan ikinä ole jäänyt oikeista varusteista kiinni, vaan Tanssilalta on mahdollista myös lainata tarvittavia varusteita. Kerrothan opettajallesi, mikäli jotain tarvittavaa vaatetta tai asustetta ei itseltä löydy, niin opettaja osaa pakata kaikki tarvittavat tarvikkeet näytöspäivää varten mukaan.

Esityksiä on kolme näytöstä yhden päivän aikana. Esityksen kesto on noin 75 minuuttia ilman väliaikaa (45min vuonna 2020). Jokainen Tanssilan ryhmä esiintyy yhdessä näytöksessä. Edustusryhmäläiset esiintyvät eri koreografioilla useissa näytöksissä.

Esiintyjät eivät tarvitse esityksiin lippua. Näytöksien lippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan katsomaan saavat tulla perheen lisäksi myös esimerkiksi kummit ja mummit. Lipputuloilla katetaan teatterin vuokra, teatterin sekä Tanssilan työntekijöiden palkkiot ja tietysti esiintymisasut.

Opettajalta tulee infoa emailitse ennen esitystä siitä, missä esityksessä tanssijat esiintyvät, mitä tarvitaan päälle, miten hiukset tulee laittaa, monelta paikan päällä tavataan ja monelta on näyttämöharjoitukset.

Jos et ole saanut opettajalta infoa, niin otathan yhteyttä toimistoon ja tarkastamme, että yhteystietomme ovat ajan tasalla