Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset


Kaikki Tanssilan ryhmät esiintyvät syys- ja kevätnäytöksissä.

Kevätnäytökset 2022

Kevätnäytökset 2022 järjestetään SYK:n koululla Haagassa (la-su) 23.–24.4..2022. Molempina päivinä on 3 matineaa: klo 11.00, klo 13.30 ja klo 16.00. Matineat ovat kestoltaan n. 45 minuuttia. Yleisinfon näytöksistä löydät täältä: https://www.tanssila.fi/esitykset. Näille sivuille tulee näkyville n. 6 vk ennen näytöstä myös näytösjaot ja infokirje näytöksistä. Näytösinfossa on kattava ohjeistus näytöspäivän kulusta. Jokainen katsoja tarvitsee lipun, joita on tulossa rajattu määrä myyntiin. Matineanäytöksessä esiintyvä tanssija ei tarvitse lippua. Lipunmyynti matineoihin alkaa maanantaina 21.3.2022 klo 19.00.

Tähän tulee pian infoa Tanssilan kevätnäytöksistä:


Kevätnäytösten näytösjaot


Kevätnäytösten infoJoulumatinea 2021

Joulumateniat järjestettiin SYK:n koululla Haagassa 20-21.11.2021. Molempina päivinä on 3 matineaa. Matineat ovat kestoltaan n. 45 minuuttia.Kevätmatineat 2021 järjestettiin SYK:n koululla Haagassa la 22.5. ilman yleisöä. Katso kaikki esitykset hintaan 17,90 € tai osta oikeus yhteen esitykseen hintaan 9,90€.

https://tanssilashow.solidtango.com/


Yleisinfo näytöksistä:


Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemmekin tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Näytökset pidetään yleisesti SYK:n koululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Tanssioppilaille kootaan tälle sivulle näytösinfo, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut. Näytösinfossa on enemmän ryhmäkohtaista tietoa puvuista, harjoituksista jne. Mikäli koronapandemia estää näytöksen järjestämisen, näytökset kuvataan. Tästä mahdollisesta poikkeusjärjestelystä tiedotamme aina erikseen, jos on tarve.

Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. Näytöksen lähestyessä läsnäolo harjoituksissa on erittäin tärkeää, sillä tanssioppilaat esiintyvät ryhminä, jolloin jokainen ryhmäläinen on yhtä tärkeä.

Esityksien puvustus on suurilta osin Tanssilan pukuvaraston varassa. Mikäli opettajalla on erityistoiveita esiintymistä varten, ilmoittaa opettaja niistä hyvissä ajoin ennen esitystä. Yleisesti kotoa tuotavat/itse hankittavat tarvikkeet ovat olleet suhteellisen pieniä. Kenenkään esitys ei kuitenkaan ikinä ole jäänyt oikeista varusteista kiinni, vaan Tanssilalta on mahdollista myös lainata tarvittavia varusteita. Kerrothan opettajallesi, mikäli jotain tarvittavaa vaatetta tai asustetta ei itseltä löydy, niin opettaja osaa pakata kaikki tarvittavat tarvikkeet näytöspäivää varten mukaan.

Esityksiä on kolme näytöstä yhden päivän aikana. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia ilman väliaikaa. Jokainen Tanssilan ryhmä esiintyy yhdessä näytöksessä. Edustusryhmäläiset esiintyvät eri koreografioilla useissa näytöksissä.

Esiintyjät eivät tarvitse esityksiin lippua. Näytöksien lippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan katsomaan saavat tulla perheen lisäksi myös esimerkiksi kummit ja mummit. Lipputuloilla katetaan teatterin vuokra, teatterin sekä Tanssilan työntekijöiden palkkiot ja tietysti esiintymisasut.

Tällä sivulla löydät n, 6 vk ennen näytöstä jokaisen ryhmän näytösinfon, jossa kerrotaan mm. missä esityksessä tanssijat esiintyvät, mitä tarvitaan päälle, miten hiukset tulee laittaa, monelta paikan päällä tavataan ja monelta on näyttämöharjoitukset.