Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset


Kaikki Tanssilan ryhmät esiintyvät syys- ja kevätnäytöksissä.


Joulumatinea 2021


Joulumateniat järjestetään SYK:n koululla Haagassa 20-21.11.2021. Molempina päivinä on 3 matineaa: klo 11.00, klo 13.30 ja 16.00. Matineat ovat kestoltaan n. 45 minuuttia.

Näytösjaot löydät täältä: Näytösjaot joulumatinea 2021

Edustusryhmien pe 19.11.2021 harjoitusaikataulut näet täältä: Edustusryhmien harjoitusaikataulu pe 19.11.2021

Pyrimme mahdollisimman turvallisiin ja vähäkontaktisiin näytöksiin. Vahva suosituksemme on, että sisätiloissa ja katsomossa koko näytöksen ajan kaikilla on hengityssuojat. Jokainen katsoja tarvitsee lipun, joita on tulossa rajattu määrä myyntiin. Matineanäytöksessä esiintyvä tanssija ei tarvitse lippua.

Lipunmyynti matineoihin alkaa 11.10.2020 klo 19.00 Liput tästä linkistä: https://lippuautomaatti.fi/Tanssila

Tervetuloa näytöksiin!Kevätmatineat 2021 järjestettiin SYK:n koululla Haagassa la 22.5. ilman yleisöä. Katso kaikki esitykset hintaan 17,90 € tai osta oikeus yhteen esitykseen hintaan 9,90€.

https://tanssilashow.solidtango.com/

Joulumatinea 2020 järjestettiin SYK:n koululla Haagassa 14.-15.11.2020. Molempina päivinä on 3 matineaa, joiden kesto oli n. 40 minuuttia. Voit ostaa näytösstriimin täältä:

Yleisinfo näytöksistä:


Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemmekin tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Näytökset pidetään yleisesti SYK:n koululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Tanssioppilaat saavat emailitse näytösinfon omalta opettajaltaan, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut. Opettajien lähettämässä infossa on enemmän ryhmäkohtaista tietoa puvuista, harjoituksista jne. Mikäli koronapandemia estää näytöksen järjestämisen, näytökset kuvataan. Tästä mahdollisesta poikkeusjärjestelystä tiedotamme aina erikseen, jos on tarve.

Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. Näytöksen lähestyessä läsnäolo harjoituksissa on erittäin tärkeää, sillä tanssioppilaat esiintyvät ryhminä, jolloin jokainen ryhmäläinen on yhtä tärkeä.

Esityksien puvustus on suurilta osin Tanssilan pukuvaraston varassa. Mikäli opettajalla on erityistoiveita esiintymistä varten, ilmoittaa opettaja niistä hyvissä ajoin ennen esitystä. Yleisesti kotoa tuotavat/itse hankittavat tarvikkeet ovat olleet suhteellisen pieniä. Kenenkään esitys ei kuitenkaan ikinä ole jäänyt oikeista varusteista kiinni, vaan Tanssilalta on mahdollista myös lainata tarvittavia varusteita. Kerrothan opettajallesi, mikäli jotain tarvittavaa vaatetta tai asustetta ei itseltä löydy, niin opettaja osaa pakata kaikki tarvittavat tarvikkeet näytöspäivää varten mukaan.

Esityksiä on kolme näytöstä yhden päivän aikana. Esityksen kesto on noin 75 minuuttia ilman väliaikaa (45min vuonna 2020-2021). Jokainen Tanssilan ryhmä esiintyy yhdessä näytöksessä. Edustusryhmäläiset esiintyvät eri koreografioilla useissa näytöksissä.

Esiintyjät eivät tarvitse esityksiin lippua. Näytöksien lippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan katsomaan saavat tulla perheen lisäksi myös esimerkiksi kummit ja mummit. Lipputuloilla katetaan teatterin vuokra, teatterin sekä Tanssilan työntekijöiden palkkiot ja tietysti esiintymisasut.

Opettajalta tulee infoa emailitse ennen esitystä siitä, missä esityksessä tanssijat esiintyvät, mitä tarvitaan päälle, miten hiukset tulee laittaa, monelta paikan päällä tavataan ja monelta on näyttämöharjoitukset.

Jos et ole saanut opettajalta infoa, niin otathan yhteyttä toimistoon ja tarkastamme, että yhteystietomme ovat ajan tasalla