Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset

Infoa näytöksistä

Huom!

Korona-viruksesta.
Tämän hetken näkymän mukaan Tanssilan esitykset järjestetään normaalisti. Tiloihin on tilattu lisäsiivousta päivien mittaan. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja teemme päätöksiä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Tavanomaiset ehdot pätevät lippujen varausten ja ostojen osalta. Mikäli näytökset jouduttaisiin perumaan koronaviruksen takia, palautetaan ostetut liput asiakkaille. Kehotamme asiakkaita näytöksissä huolehtimaan käsihygieniasta sekä muista tartuntariskiä minimoivista toimenpiteistä.

Kevätnäytökset tanssitaan SYK:n koululla 25.-26.4.2020!

Tanssilan ryhmät esiintyvät Tanssilan näytöksissä syys- ja kevätlukukaudella. Päivämääristä ilmoitamme kauden alussa.

Näytökset pidetään yleisesti SYK:n koululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Tanssioppilaat saavat emailitse kirjeen opettajaltaan, josta selviää, missä näytöksessä esiintyvät sekä lavaharjoituksien aikataulut.

Liput tulevat myyntiin n. 1 kuukausi ennen tapahtumaa. Myynnissä on sekä numeroituja Deluxe-paikkoja että edullisempia numeroimattomia paikkoja. Esiintyjät eivät tarvitse lippua eivätkä myöskään sylissä istuvat lapset.


Näytöksen kesto on n. 75 minuuttia. Sunnuntaina toinen näytös on hieman pidempi! Näytöksissä ei ole väliaikaa, mutta kahvio on auki ennen ja jälkeen esitysten. Paikan päällä myös kukkamyyntiä, arpajaiset sekä TDanceShopin myymälä. Ostot onnistuvat ainakin käteisellä – osissa paikoista onnistuu ostokset myös kortilla.

Tärkeitä INFOJA

Esitystiedot ryhmittäin.PDF

Info-kirje.PDF

(Tämä viesti lähetetään opettajan täyttämillä tiedoilla kaikille tanssijoille n. kuukausi ennen näytöksiä.)