Edustusplusryhmien tanssijat

Edustusplusryhmien tanssijat

Melody 1

Leea, 2013

Parasta tanssissa on se kun, saa käyttää luovuutta, kisata ja oppia uutta.

Melody 1

Aada.V, 2013

Parasta tanssissa on kaverit, kisat ja uusien asioiden oppiminen. Kivaa on myös kun tulee uusia ihmisiä joukkueeseen.

Melody 1

Isla, 2013

Tanssissa parasta on kaverit, kisat ja uusien koreografioiden oppiminen. Tanssissa voi olla luova ja oma itsensä.

Melody 1

Melody 1

Etude 1

Aada.H, 2013 

Parasta tanssissa on se, että siinä saa ilmaista itseään kaikilla eri tavoilla. Myös esiintyminen kavereiden kanssa on parasta.

Melody 2

Kumba, 2012

Tanssissa kivointa on kisaaminen, pitkät treenit ja koreografioiden tekeminen kaveritten kanssa tunnilla. Tykkään myös siitä, että tanssissa saa käyttää koko kehoa.

Melody 2

Vieno, 2012

Parasta tanssissa on kisaaminen ja uuden oppiminen. Olen saanut monia uusia kavereita tanssista. Tykkään siitä, että tanssi on monipuolista ja rakastan eläytyä erilaisiin musiikkeihin.

Melody 2

Vilja V., 2011

Mielestäni parasta tanssissa on soolot, kaikki tanssikaverit ja uusien taitojen oppiminen. Myös kisat ja esiintymiset ovat ihania.

Melody 2

Kaarina, 2012

Parasta tanssissa on kisaaminen ja kavereiden kanssa oleminen. Tykkään oppia uusia tanssilajeja. Minusta ihanaa on myös kun saa ilmaista itseään.

Melody 2

Isabella, 2012.

Mun mielestä parasta tanssissa on se, kun saa oppia uutta, olla kavereiden kanssa, pitää hauskoja kisa- ja näytösreissuja ja toteuttaa itseään!

Melody 2

Salla, 2012

Mielestäni tanssissa parasta on esiintyminen, uusien liikkeiden ja koreografioiden harjoittelu ja se kun huomaa kehityksen. Kisoissa, esityksissä ja treeneissä luodut muistot kavereiden kanssa ovat myös parhaita.

Melody 2

Ilona, 2012

Mun mielestä parasta tanssissa on se, kun saa olla kavereiden kanssa ja toteuttaa itseään ja mennä kohti omia unelmia.

Harmony 1 Tähdet

Elsa, 2012

Parasta tanssissa on kaverit, uusien liikkeiden oppiminen ja kehittyminen. Kisareissut ja esiintymiset ovat myös todella kivoja ja on kiva, kun saa olla kavereiden kanssa.

Harmony 1 Tähdet

Vilja K., 2011

Parasta tanssissa on uuden oppiminen ja kehityksen huomaaminen sekä esiintyminen ja yhteistyö.

Harmony 1 Tähdet

Anna, 2011

Tanssissa on kivointa kisat ja kisamatkat sekä esiintymiset, koska niissä saa olla kavereiden kanssa. Kehityksen huomaaminen on myös parasta, koska siinä näkee kovan työn tulokset.

Harmony 1 Tähdet

Niia, 2012

Tanssissa ihaninta on se että saa ilmaista itseään, esiintyä, kisata, olla kavereiden kanssa ja treenata eri tanssilajeja.

Harmony 1 Tähdet

Matleena, 2011

Kivointa tanssissa on uusien taitojen oppiminen ja esiintyminen esim. erilaisissa tapahtumissa. Kisareissut ovat myös tosi kivoja, kun pääsee olemaan kavereiden kanssa!

Harmony 1 Tähdet

Maj, 2011

Parasta tanssissa on kisaaminen, esiintyminen ja kaverit. On myös kivaa, kun aina voi oppia jotain uutta ja kehittyä. Uusien koreografioiden oppiminen on aina todella hauskaa ja kiinnostavaa. On aina hauskaa katsoa vanhoja esitysvideoita, koska niistä näkee kuinka paljon on kehittynyt.

Harmony 1 Tähdet

Matilda, 2011

Parasta tanssissa on mielestäni kisat, tekniikan työstäminen ja kaverit. Myos uusien temppujen ja taitojen opettelu on kivaa!

Harmony 1 Kuut

Emma, 2011

Parasta tanssissa on kaverit, kisaaminen ja se fiilis kun pärjää kisoissa. Kun tanssin, minun ei tarvitse miettiä mitään muuta kuin tanssia ja siitä minun päivä muutuu aina paljon paremmaksi. Se tunne, kun huomaa että on kehittynyt jossain ja oppii uuden liikeen jota on harjoitellut kauan on ihan paras!

Harmony 1 Kuut

Vivi, 2010

Parasta tanssissa on se, että pystyy aina olla oma itsensä ja pystyy tanssin kautta ilmaisemaan tunteita! Parhaat kaverit, ihanat opettajat sekä se, että kehityt jokaisella treenillä ovat minulle tärkeitä juttuja ja nämä toteutuu tanssissa!

Harmony 1 Kuut

Ilona, 2011

Tykkään tanssista, kun siinä on niin monta eri lajia ja uusia lajeja on aina kiva oppia lisää. Tanssissa on myös kivaa kun saa olla luova ja oma itsensä. Kaverit, kisat ja kaikki eri tapahtumat ja esitykset ovat myös kivoja. Parhaat muistot ovat voittamiset, onnistumisen hetket ja kehityksen huomaaminen!

Harmony 1 Kuut

Adalia, 2010

Mun mielestä tanssissa on ihaninta se, kun pääsee toteuttamaan itseään eri tavoilla ja pystyy unohtamaan hetkeksi aikaa kaiken muun. Kisareissut ja muut ovat myös tosi kivoja kun pääsee olemaan kavereiden kanssa!

Harmony 1 Kuut

Effi, 2011

Parasta tanssissa on mielestäni se, kun pääsee treenaamaan ja kisaamaan kavereitten kanssa. On myös kivaa, kun oppii jonkun uuden liikkeen.

Harmony 1 Kuut

Lilja, 2011

Kivointa tanssissa on esiintyminen ja uusien liikkeiden oppiminen. Muistot, jotka luot kisamatkoilla ja kavereiden kanssa, ovat myös ihania!

Harmony 2

Stella, 2010

Tanssi on parasta, koska saa esiintyä ja kisata kavereiden kanssa, sekä kun melkein jokaisessa treenissä oppii jotain uutta. Kun tanssii niin voi unohtaa kaiken ympärillään ja keskittyä vain ja ainoastaan omaan itseensä. Kolme lempiasiaa tanssissa ovat mun mielestä uuden koreografian oppiminen, kisareissut ja kavereiden kanssa oleminen.

Harmony 2

Vela, 2009

Harmony 2

Elvi, 2010

Parasta tanssissa on kun huomaa kehityksen ja pääsee kisaamaan ja esiintymään kavereiden kanssa!

Harmony 2

Helvi, 2009

Harmony 2

Sarah, 2010

Harmony 2

Serenade 1

Veera, 2010

Parasta tanssissa on esiintyminen ja oman kehityksen huomaaminen, sekä uusien asioiden harjoitteleminen.

Sereande 2

Sophie, 2009

Tanssissa parasta on mielestäni se, että tanssin avulla voin helposti unohtaa kaikki huonot asiat ja olla oma itsensä. Myös esiintyminen ja tarinan välittäminen katsojille liikkeiden ja ilmeiden avulla on parasta. Uusien liikkeiden ja koreografioiden oppiminen ja niissä kehittymisen sekä onnistumisen näkeminen on mielestäni parasta. Uudet kokemukset, kisoissa onnistumisen tunne ja ihanien joukkuelaisten kanssa yhdessä oleminen on ihanaa.

Serenade A

Vilma, 2008

Parasta tanssissa on mielestäni uudet kokemukset, sekä kaverit. Rakastan esiintymistä ja itseni ilmaisua liikkeen avulla. Tärkeää minulle on se, että voin olla oma itseni!

Harmony A

Nora, 2008

Harmony A

Noora, 2008

Harmony A

Alina, 2008