Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eclipse

Nuorten tanssiryhmät Eclipse, Mirage, Serenade

Nuorten edistyneen tason tanssijoiden on mahdollista hakea nykytanssin, showtanssin tai baletin erikoisryhmiin.

Eclipse on nuorten nykytanssin erikoisryhmä.

Mirage on nuorten showtanssin erikoisryhmä.

Serenade on nuorten baletin erikoisryhmä.

Smaragdien edustusryhmän tanssijat hakevat automaattisesti 1–2 yllämainituista ryhmistä osana edustusryhmätoimintaa. Nuorten erikoisryhmiin voivat hakea myös ne tanssijat, jotka eivät tanssi Smaragdien edustusryhmässä. Erikoisryhmiin voi siis hakea myös viikkotunneilla tai Intensiiviryhmien tunneilla käyvät tanssijat.

Ryhmään haetaan pääsykokeen kautta. Ryhmään haetaan vuosittain keväisin.

Opetus tapahtuu pääasiassa suomeksi.

Eclipse

Eclipse-ryhmä on 15v.+ nuorten kokeellisen nykytanssin liikeprosessointi- ja näyttämöryhmä. Eclipse on suunnattu nuorille perustekniikan omaaville nuorille tanssijoille, jotka ovat kiinnostuneita esiintymään ja kehittämään siten osaamistaan. Eclipse-ryhmän harjoitukset ovat kerran viikossa (120min).

Ryhmä tekee prosessina laajamittaisemman esityksen kellariteatteri Kristallissa esitettäväksi.

Huom!

Tämä ryhmä ei ole perinteinen nykytanssitekniikkaa ja kilpailuihin tähtäävä ryhmä, vaan keskiössä on nimenomaan tanssijan kokonaivaltaisen liikkeen tuottamisen, liikkeen analysoinnin sekä liikkeen koreografioinnin osa-alueista muodostuva tuntikokonaisuus.

Eclipse-ryhmä tekee mahdollisesti yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa erilaisissa produktioissa vuosikohtaisesti.

Eclipsen toiminta on alkanut syyskuussa 2019.

Eclipsen harjoitusaikataulut.PDF (tulossa)

Opettajat

Karoliina Papinoja

Karoliina Papinoja on Tanssitaiteilija sekä tanssinopettaja. Hän on työskennellyt tanssinkentällä laaja-alaisesti tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana eripuolilla Suomea vuodesta 2012 lähtien. Opetustyön rinnalla hän työskentelee edelleen freelancer-taiteilijana.


Papinoja on kiinnostunut taiteessa sen rajattomuudesta, kuka tahansa voi olla mitä tahansa! Taide rikkoo todellisuuden rajat ja mahdollistaa yhteisen kokemisen ja jakamisen tilan. Tanssi ei ole Papinojalle itseisarvo, vaan väylä tutkia, kiinnostua ja olla vuorovaikutuksessa maailman ja ihmisten kanssa.


Papinojan pedagogiseen praktiikkaan kuuluu vahvasti dialogisuus ja oppilaslähtöisyys. Myös Eclipsen toiminassa tämä on vahvasti läsnä. Ryhmän toiminta ja tekeminen tähtää ryhmän toiveita kuunnellen ja kunnioittaen kohti taiteellisia ulostuloja.


Karoliina haluaa tukea tanssijoiden yksilön kehitystä ja kasvua henkilökohtaisuuden näkökulmasta. Papinojasta on tärkeää löytää oma polkunsa, mennä kohti omia kiinnostuksen kohteita sekä vahvuuksiaan ja nauttia!! Eclipsessä tanssijalla on mahdollisuus tutkia, syventää ja löytää omista valmiuksista ja lähtökohdista käsin avoimessa jakamisen ilmapiirissä. Työskentely Eclipse-ryhmän kanssa on ollut hieno osoitus tanssikoulu toiminnan laajentamisesta kohti jotain uutta.

Hakeminen

Nuorten erikoisryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Mikäli hakija on estynyt hakemaan hakutilaisuuden kautta (tai hakutilaisuutta ei pystytä järjestämään jostain muusta syystä) on hakeminen mahdollista videon muodossa.

Tutustuthan huolellisesti hakuohjeisiin. Voit kysyä toimistolta lisää hakemiseen ja ryhmään liittyviä kysymyksiä.

Hakuohjeet ja hakulomake