Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eclipse (14-19 v) -nykytanssin koreografiaryhmä


Eclipse on nykytanssin ja näyttämötaiteen koreografiaryhmä 14–19-vuotiaille. Eclipsessä tanssijat pääsevät tutkimaan luovan liikkumisen keinoja, syventymään omaan tekemiseensä ja kehittymään tanssijoina. Tämä nuorten oma liikeprosessointi- ja koreografiaryhmä tähtää tanssijoiden toiveita kuunnellen kohti monipuolisia taiteellisia ulostuloja.

Eclipse soveltuu edistyneen tason tanssipohjan omaaville 14-19 -vuotiaille nuorille, joilla on halua heittäytyä nykytanssin maailmaan uuden näkökulman kautta ja syventää taiteellista osaamistaan. Eclipse toimii itsenäisenä nykytanssin erikoisryhmänä ja harjoittelee kerran viikossa (45 min). Eclipse on myös osa Tanssilan edustusryhmä Smaragdien harjoitusohjelmaa. Smaragdit tanssivat ryhmässä pääsääntöisesti kaksi vuotta.

Tuntien avoin ja kannustava ilmapiiri antaa jokaiselle tanssijalle tilaa tutustua omaan tekemiseensä. Eclipse tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kerätä kokemusta tanssitaiteen kentältä! Eclipse esiintyy kausittain Tanssilan näytöksissä ammattitasoisella lavalla sekä pyrkii tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa. Ryhmä suunnittelee ja esittää oman teoksen esitettäväksi vuosittaisten vaihtuvien teemojen ja tavoitteiden mukaisesti. Eclipse oli mm. syksyllä 2022 kutsuttuna esiintyjäryhmänä VanDance -taidetanssifestivaaleilla. Kaudella 2023-2024 Eclipse harjoittelee koreografian koko illan Minä ja Sofi -fantasiatanssisatuun. Eclipsen kauden 2023-2024 muut tavoitteet tarkentuvat kesällä 2023.

Suosittelemme kaikille Eclipsen tanssijoille nykytanssin edistyneen tason tekniikkatuntia (75 min), joka pidetään ennen Eclipsen harjoitusta. Koreografiaryhmän harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyharjoituksia. Eclipsen tanssijoilla on erillinen pidempi koreografiaharjoitus ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Eclipseen valituille tanssijoille lähetetään kausi-info seuraavan kauden suunnitelmista.


Eclipsen kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.

Hae mukaan Eclipsen upeaan ryhmään! Eclipseen haetaan hakutilaisuuden kautta. Tanssijoilta odotamme innostusta, vahvaa tanssitekniikkaa sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan, erillisiin koreografiaharjoituksiin ennen varsinaisen kauden alkua sekä kauden aikana tapahtuviin esiintymisiin. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.