Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yksityistunnit

Tanssin yksityistunnilla voit edetä omaan tahtiin. Yksityistunteja on mahdollista saada eri tanssilajeissa.

Yksityistunti sopii tanssijalle tai vaikka perheelle tai tanssiparille, joilla on samanlainen visio edistymisestä tai oppimisesta.

Yksityistunti voi olla:

*uuden oppimista varten (esimerkiksi jokin tietty liike - esimerkiksi käsilläseisonta!)

* uuden koreografian harjoittelu (sooloteos esimerkiksi jotain tanssitapahtumaa varten, tai koreografian harjoittelu koulun pääsykoetta varten)

* häätanssikoreografian luonti ja paritanssin harjoittelu häitä tai juhlia varten. (Harjoitteluun voi tulla myös ilman paria, jos haluaa harjoitella paritanssin seuraamista tai viemistä)

* koronaturvallinen perheen oma ohjattu tanssi tai tanssitemppuilutunti. Tanssitemppuilutunnilla on mahdollista ottaa käyttöön myös Tanssilan laaja tarvikekattaus (pallot, vanteet, huivit, puolapuut, katossa roikkuvat renkaat yms.)

* koronaturvallinen opetus edistyneen tason tanssijoille - jos tanssija ei uskalla tulla tunneille ryhmäopetukseen, on mahdollisuus tehdä opettajan kanssa oppimissuunnitelma kautta varten ja pitää huoli edistymisestä ja omien tavoitteiden saavuttamisesta myös erikoisajanjakson aikana.

* tai jotain muuta! Kysy lisää – kaikki opettajamme ovat myös yksityisopettajia. Varaa aika omalle lempparillesi, tai kysy suositusta juuri sinua varten toimistoltamme. Laita viestiä ja sovitaan ajat: info@tanssila.fi

Yksityistuntien hintatiedot