Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuike (7-9 v) –nyky/showtanssi


Tuike-tunnilla harjoitellaan show -ja nykytanssin perusteita. Tuike-tunnin kesto on 60 minuuttia. Show- ja nykytanssiin kuuluvat erilaiset hypyt, piruetit, liikkuvat askelsarjat, tasapainot, improvisaatio ja monipuoliset koreografiat. Ajoittain tunneilla harjoitellaan myös erilaisia välinetaitoja, kuten hyppynarujen, hulavanteiden ja pallojen käyttöä. Lisäksi tunneilla tehdään luovia ja tanssillisia harjoitteita. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta ja opetellaan kehonhuoltoa lasten ikätaso huomioiden. Tunneilla tanssitaan pääasiassa showtanssimaailman musiikkeihin.

Tuike-tunneilla valmistetaan esitys Tanssilan syys- ja kevätnäytöksiin. Esitys tehdään tanssitunnin tuntisarjojen pohjalta ja esityksen pääpaino on tanssisarjan tekemisessä lavalla.

Tuike (7-8 v) -Nyky/showtanssin alkeet

Tuike -Nyky/showtanssin alkeet sopii 7–8-vuotiaille tanssijoille, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta nyky- ja showtanssista. Tuike alkeet sopii hyvin seuraavaksi tanssitunniksi Taikatanssi (5,5-7 v) jälkeen. Edustusryhmien 6–7-vuotiaat Zirkonit tanssivat Tuike -tanssin alkeistasolla.


Tuike (7-9 v) –Nyky/showtanssin alkeisjatko

Tuike -Nyky/showtanssin alkeisjatko sopii 7–9-vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet vuoden show- ja nykytanssia tai Taikatanssi (5,5-7 v) -ryhmässä. Edustusryhmien Topaasit (7-9 v) ja intensiiviryhmä Korallien (7-9 v) nuorimmat tanssijat tanssivat Tuike-tanssin alkeisjatko-tasolla.


Noin 2–3 vuoden Tuike-tuntien jälkeen tanssija on valmis siirtymään Tähdet-showtanssiin tai Tähdet-nykytanssiin. Opettajamme ja Tanssilan toimisto (info@tanssila.fi) auttaa mielellään parhaiten sopivat tanssitasoryhmän löytämisessä!