Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuike - show- ja nykytanssin alkeet (7-9v.)

Kenelle?

Tuike-tunti sopii tanssimisesta innostuneille 7-9-vuotiaille lapsille. Tunti sopii aloittelijoille tai jo jonkin verran tanssineille lapsille. Tunti sopii hyvin seuraavaksi tunniksi Taikatanssin jälkeen. Tuike-tunnille hyvänä pohjana on Taikatanssin tai muun liikunnan tai voimistelun perusteet. Tunnin kesto on 60 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Tuike-tunneilla opitaan show- ja nykytanssin perusteita. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen ja esiintymisen taitoja. Show- ja nykytanssin perusteisiin kuuluvat erilaiset hypyt ja piruetit, liikkuvat askelsarjat, tasapainoilut, improvisaatio ja monipuoliset koreografiat. Ajoittain tunneilla harjoitellaan myös erilaisia välinetaitoja, kuten hyppynarujen, hulavanteiden ja pallojen käyttöä. Monipuoliset Tuike-tunnit antavat hyvän pohjan show- ja nykytanssin jatkamiseen. Tuike-ryhmät esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.


Mitä mukaan?

Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja trikoot. Tunnilla ollaan useimmiten avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Mukaan myös juomapullo.

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.

Tuike- show- ja nykytanssin alkeet