Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan tilavuokraus


Tanssilan tiloja on mahdollista vuokrata niin yksityiselämän juhlia kuin tanssin ammattilaisten esiintymisiä ja harjoituksia varten. Tiloissamme toimii laajasti erilaisia harrasteryhmiä sekä itsenäisiä tanssijoita, jotka etsivät mahdollisuutta pitää tanssiharrastusta yllä. Tanssisynttäreitä ja syntympäiväjuhlia pidetään myös säännöllisesti.

Tilojen vuokraus toimii niin, että tilojen vuokrauksesta kiinnostunut henkilö on yhteydessä toimistoomme. Yhteyttä voi ottaa joko itse sähköpostilla, soittamalla soittoaikana toimistoomme tai laittamalla meille yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta.

Toimistomme osaa auttaa vapaan vuokra-ajan selvittämisessä.

Tilojamme on mahdollista vuokrata päivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin. Myös loma-aikoina on mahdollista vuokrata tilojamme. Tiloihimme vuokralainen tarvitsee avaimen, joka haetaan Tanssilan toimistolta Haagasta. Olethan tarpeeksi ajoissa yhteydessä, jotta avaimen haku sekä vuokralaistoimintaan liittyvät ohjeet ja mahdollisest kysymykset keretään käydä rauhassa lävitse.

Tanssin ammattilaisille tarjoamme tilojamme edulliseen ammattilaishintaan. Tanssin ammattilaisia ovat pääasiassa tanssitaiteen tutkinnon suorittaneet henkilöt, jotka käyttävät tiloja tanssiteoksen harjoittelua tai oman ammattitaitonsa ylläpitoa varten. Toimistomme tarkistaa ammattilaishintaan oikeutetut vuokraajat. Tanssilan toimistolla on oikeus määritellä ammattilaishintaan oikeutetut vuokraajat. Mikäli tanssin ammattilainen harjoittaa tiloissa kaupallista toimintaa, esim. pitää maksullisia tanssitunteja, on silloin käytössä yritys- ja yhdistyshinnastomme mukainen tuntihinta.

Viikonlopun supertajouspaketti

Tarjoamme kevään 2023 superedulliseen hintaan Pakilan tilaamme viikonloppuvuokraajille.

Onko suunnitelmissa pitää joogaretriitti, tanssin tai teatterin tiiviskurssi tai työryhmän suunnittelupalaveri? Viikonlopputarjous koskee vapaita viikonloppuja keväällä ja kesällä 2023. Vuokra-aika alkaa klo perjantaina klo 12.00 ja loppuu sunnuntaina klo 18.00. Kysy vapaita viikonloppuja toimistolta!

Voit kysellä lisää mahdollisesti vapaista ajoista toimistoltamme: info(a)tanssila.fi.

Kaikissa pitkäaikaisissa tilavuokrissa on mahdollista saada -10%:n alennus vuokrahinnasta. Pitkäaikaiset tilavuokrat ovat pääasiassa koko lukukauden mittaisia vuokrasuhteita, tai vuokrasuhteita, joissa laskun loppusumma on yli 1000€.

Huom!

Tanssilan tiloissa ei voi olla ulkojalkineissa. Tilamme ovat erityisesti suunniteltu tanssijoille, joten ulkokengistä irtoava lika ja hiekka eivät toimi tiloissamme.

Lisäksi tanssisaleissa on tanssia varten suunnitellut erikoislattiat. Erikoislattiassa on erityinen kitkapinta, joka mahdollistaa mm. balettitossuilla tanssimisen. Villa liukastuttaa lattian pintaa ja vie kitkaa pois, mikä johtaa tanssijoiden turvallisuusriskiin. Villasukkia ei tästä syystä saa käyttää tanssisaleissa! Kiitos asian huomioinnista!

Vuokraaja jättää tilan samaan kuntoon kuin missä se oli heidän tilaan tullessaan, eli omat roskat viedään pois ja lattiat lakaistaan käytön jälkeen. Vuokraajalla on hyvä olla myös oma vakuutus kunnossa. Mahdollisesti rikkimenneet tai vahingoittuneet tilat ja tavarat tms. laskutetaan vuokraajalta.

Yksityistilaisuuksien hinnastomme:

(synttärit, juhlat, kokoukset yms.)

Helmisali / Haaga / h 45.00 €
Kristallisali / Haaga / h 55.00 €
Jadesali / Haaga / h 40.00 €
Tanssisali / Pakila / h 40.00 €
Kokoustila / Pakila / h 30.00 €
Tanssisali, kokoustila ja aulatilat / Pakila / h 100.00 €

Viikonlopun supertarjouspaketti / Pakila 220€ /pe-su


Yritys- ja yhdistystoiminnan hinnastomme:

(joogaopettajat, päiväkodit, talonyhtiöt, tanssiyhdistykset, teatteriyhdistykset yms.)

Helmisali / Haaga / h 45.00 €
Kristallisali / Haaga / h 55.00 €
Jadesali / Haaga / h 40.00 €
Tanssisali / Pakila / h 40.00 €
Kokoustila / Pakila / h 30.00 €
Tanssisali, kokoustila ja aulatilat / Pakila / h 100.00 €
Viikonlopun supertarjouspaketti / Pakila 220€ /pe-su

Tanssin ammattilaisten hinnastomme:

Helmisali / Haaga / h 10.00 €
Kristallisali / Haaga / h 15.00 €
Jadesali / Haaga / h 10.00 €
Tanssisali / Pakila / h 10.00 €
Kokoustila / Pakila / h 5.00 €
Tanssisali, kokoustila ja aulatilat / Pakila / h 40.00 €
Viikonlopun supertarjouspaketti / Pakila 220€ /pe-su


Ammattilaisten tilavuokrien maksulinkki.

Haaga

Haagan studiot käsittävät kolme isoa tanssisalia, mukavan aulatilan sekä wc-tilat ja pukuhuoneen. Lisäksi samassa kerroksessa palvelee Igris-lifestyle- ja tanssitarvikekauppa. Kokonaisuudessaan Haagan studiot ovat n. 700m2:n upea kokonaisuus, joka on sisustettu rennon tyylikkäästi ja jossa voi pitää monenlaisia eri tapahtumia sukujuhlista ammattitason teatteriesityksiin asti.

Haagan tilat

- Jadesali, n.100m2, peilit, äänentoisto, puolapuut, liikuteltavat balettitangot, paljon pienliikuntatarvikkeita. Salin lattia on puulaminaattia, jonka alla on 4mm joustopehmuste. Tilaan on tulossa tanssimatto laminaatin päälle kevään 2023 aikana.

- Helmisali, n. 170m2, peilit, äänentoisto, puolapuut, liikuteltavat balettitangot, paljon pienliikuntatarvikkeita. Salissa on musta tanssimatto, jonka alla on 4mm:n joustopehmuste. Salin lattia on kevyesti pehmeä, mutta ei vaikuta esimerkiksi kärkitossuilla tanssimiseen haittaavasti.

- Kristallisali / teatterisali, n. 170m2, peilit, äänentoisto, puolapuut, liikuteltavat balettitangot, paljon pienliikuntatarvikkeita, lisäksi mustat taustaverhot ja led-valot sekä sivuilla liikuteltavat valonheittimet. Salissa on harmaa tanssimatto, jossa joustoa sekä erityinen kitkapinta erityisesti balettia varten.


Osoite: Nuijamiestentie 3A, 2.krs, 00400 Helsinki.

Pakila

Pakilan studio sisältää ison tanssisalin sekä mukavan aulatilan ja pukuhuonetilan ja wc:n sekä pienen keittiösaarekkeen. Pakilassa on lisäksi kokoustila, jossa on erilaisia pöytiä ja tuoleja, joista voi yhdistellä erilaisiin tapahtumiin sopivia pöytä- ja tuoliryhmiä. Normaalisti kokoustila on sisustettu rentoa oleilua varten nojatuoleineen ja sohvapöytineen.

Pakilan tilat

- Jadesali, n.100m2, peilit, äänentoisto, paljon pienliikuntatarvikkeita, puinen laminaattilattia.

- Kokoustila, n.40m2, peilit yhdellä seinällä, nojatuoleja, pieniä pöytiä, liikuteltavia pöytiä ja tuoleja löytyy varastosta lisää.

- Wc, pukuhuonetilat, aulatila, keittiönurkkaus: mikro, perusastiasto, vesipiste, jääkaappi.

Osoite: Oraspolku 9, 2.krs, 00670 Helsinki.