Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssitemppuilu 4–6v.

Kenelle?

Tanssitemppuilu-tunti on tavallista tanssituntia menevämpi tunti. Tunti sopiikin erityisen hyvin pojille, jotka ovat kiinnostuneita tanssista ja liikkumisesta musiikin tahtiin. Tunnille saavat toki osallistua myös tytöt, jotka nauttivat energisestä menosta. Tanssitemppuilua on tarjolla 4-6-vuotiaille. Tunti on kestoltaan 50 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Tanssitemppuilussa liikutaan tietyn teeman puitteissa, kuten muillakin lasten tanssitunneilla. Tanssitemppuilussa tutustutaan tanssin peruselementteihin, kuten hyppyihin, tasapainoihin, askelsarjoihin sekä pyörimisiin. Lisäksi tunnilla tehdään voimaa ja akrobatiaa lisääviä harjoitteita. Tunnilla tutustutaan ikätason mukaisesti myös erilaisiin välineisiin, kuten hyppynaruun, vanteeseen, hernepusseihin ja palloihin. Myös kiipeilyt, roikkumiset ja temppuilut kuuluvat tunneille tanssisalin varusteiden puitteissa. Tanssitemppuilijat esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.


Mitä mukaan?

Tanssitunnilla ollaan paljain jaloin. Päälle sopii esimerkiksi shortsit ja t-paita. Pitkät hiukset kiinni. Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa sen mukaan tunnille, samoin vesipullon!

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.