Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssileirit

Pyydä mahdollinen alennuskoodi (sisarusale, ale Estradin tanssijoille) toimistolta info@tanssila.fi.


Kuvaukset kesäajan leireistä

Tarkemmat tiedot kesän 2021 leireistä tulevat keväällä 2021.


Tanssi- ja ilmaisuleirit (6-12v.)

Leireillä ei tarvitse olla tanssikokemusta. Leirillä tehdään esitys, joka esitetään viimeisenä leiripäivänä. Tällä leirillä myös ulkoillaan lähiympäristössä, askarrellaan, tehdään jumpparatoja ja tehdään mm. pantomiimiharjoituksia. Esitystä varten pukeudutaan ja laitetaan kasvomaalit ja muut tarvittavat rekvisiitat kuntoon. Tällä leirillä tutustutaan teatterin ja tanssitaiteen maailmaan ilon ja tekemisen kautta. Leirit ovat pieniä ja sadunomaisia - sopii hyvin ensimmäisiksi päiväleirikokemuksiksi. Leirijohtajana kasvatusalan ammattilainen Carolina Puukko. Leirillä voi olla myös puoli päivää, jos koko päivä tuntuu jännittävältä.

Leiriaika ma-pe, klo 9.00-15.00, mahdollisuus tulla 8.30 ja olla klo 16.00 asti leirialueella (aikuinen tämän ajan paikalla).

Hinta 220€ sis. lounas ja välipala.

Sisarale -10% norm. hinnasta.

Tanssila pidättää oikeuden perua leirin, mikäli ilmoittautuneita on alle 10 tanssijaa. Mahdollisesta perumisesta ilmoitetaan hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

HUOM! Kevään 2020 Tanssilan asiakkailla on mahdollisuus käyttää kevään peruuntuneita tunteja leirihintaan!


Haagan pienten lasten satuleiri

Pienten lasten satuleirillä tutustutaan leirielämään satujen, tanssin ja puuhastelun merkeissä. Tanssitunneilla tutustutaan baletin ja showtanssin alkeisiin sekä tehdään leiritanssia. Leiri kestää kolme päivää, 4 tuntia kerrallaan. Leirillä syödään omia eväitä tanssituntien ja askartelujen lomassa. Leirillä ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta. Mukaan tanssiin sopivat vaatteet ja pitkät hiukset kiinni. Tarkempaa infoa leiristä tulee ilmoittautuneille toukokuun aikana.

Leirin johtajana toimii Tanssilan rehtori Iiris Salmenmaa, joka on sekä tanssija että lastentarhanopettaja. Iiris on toiminut lukuisilla leireillä leirijohtajana. Iiris on monen lapsen suosikki iloisen ja empaattisen olemuksensa sekä energisen toimintansa vuoksi.

Leirin hinta on 95€.


Showtanssileirit (9-13v.)

Showtanssileiri on suunnattu n. 9–13-vuotiailla lapsille ja nuorille. Tanssijoilla tulee olla leirillä aiempaa tanssitaustaa vähintään noin kahden vuoden ajalta. Mikäli pohdit, riittääkö tanssijan taitotaso, voit kysellä lisää Tanssilan toimistolta, niin autamme löytämään juuri teille sopivan tanssileirin.

Päivittäin tanssia klo 9-15 välillä. Tuntien välissä 5-15min tauot ja lounastauko 45–60min.

Showtanssileirillä tehdään päivittäin tanssillinen lämmittely jumps&turns -tanssitunti, jolloin sukelletaan showtanssin maailmaan erityisesti keskittyen erilaisiin piruetteihin, hyppyihin ja taitoliikkeisiin. Koreografia-tunnilla tanssitaan erilaisten showtanssin tunnelmien mukaisesti ja omat tanssit -tunnilla tehdään improvisaatio- ja koreografiaharjoituksia yksin ja ryhmässä.

Hinta 220€, sisältää opetuksen lisäksi välipalan.

Leirillä on käytössä jääkaappi ja mikro oman lounaan säilytystä ja lämmitystä varten.Ballet Master Class ja Ballet Junior Master Class
Metsälässä
Junior Master Class on suunnattu 11v.+ tanssijoille ja Master Class 15v.+ tanssijoille. Leirit on suunnattu tanssia tavoitteellisesti harrastaville nuorille ja tanssijalla oletetaan olevan useamman vuoden tanssiopinnot takanaan.
Tanssijan tulisi olla jatko/edistyneen tason tanssija.
Show Dance Master Class ja Show Dance Junior Master Class
Metsälässä

Junior Master Class on suunnattu 11v.+ tanssijoille ja Master Class 15v.+ tanssijoille. Leirit on suunnattu tanssia tavoitteellisesti harrastaville nuorille ja tanssijalla oletetaan olevan useamman vuoden tanssiopinnot takanaan.

Tanssijan tulisi olla jatko/edistyneen tason tanssija.

Tanssileiri