Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila-gaala

Tanssila on lasten ja nuorten tanssiin erikoistunut tanssikoulu, joka toimii Pohjois-Helsingissä. Vuonna 2018 Tanssilan perustamisesta tuli kuluneeksi viisi vuotta, mitä juhlittiin joulukuussa tanssigaalan muodossa.

Tanssila-gaalan ohjelma muodostuu neljästä itsenäisestä teoksesta. Lavalla tanssivat kaikki Tanssilan edustusryhmien oppilaat.

Bouquet of flowers on balettisikermä, jossa nähdään kukkaloistoa klassisen musiikin helmien tahtiin tanssittuna. Koreografeina toimivat Tanja Kautiainen, Iiris Salmenmaa sekä Milena Tuominen. Ensimmäisellä puoliajalla nähdään myös Milena Tuomisen nykytanssiteos Routa sekä Marjukka Lukkaroisen The Planet We Live On, jonka liikekieli pohjautuu nyky- ja showtanssiin. Illan päättää Iiris Salmenmaan, Tanssilan rehtorin, nykytanssia ja nykybalettia hyödyntävä teos Toiveiden puutarha, jossa matkataan kohti uusia unelmia sumun ja muistojen läpi.

Keskiviikkona 19.12. ensi-illassa on luvassa myös juhlapuheita. Ensi-illan pukukoodi on juhlava. Toinen esitys on torstaina 20.12. Molempina päivinä esitykset alkavat klo 18.30.

Esitys sisältää väliajan. Kokonaiskesto noin 2h. Ensi-illan kokonaiskesto 2,5h. Esitys soveltuu kaikenikäisille.

Esitykset:

ke 19.12. klo 18.30

to 20.12. klo 18.30

Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27, 00180 Helsinki.