Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila 10v. Gaala

Tanssila juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan kaudella 2022-2023.

Keväällä 2023 juhlavuosi huipentuu Tanssila-gaalaan, jossa esiintyvät koreografiaryhmät Fortuna, Eclipse ja Mirage, edustusryhmät, intensiiviryhmät sekä edustusPLUS-ryhmät.

Tanssilan 10-vuotisgaala järjestetetään keväällä 2023. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin kauden 2022-2023 aikana.

Gaala sisältää klassista balettia, nykytanssia, showtanssia sekä neoklassista balettia. Gaala muodostuu Fantasy Forest -balettikokonaisuudesta, Nyky- ja showtanssin kokonaisuudesta, jonka nimi paljastetaan myöhemmin sekä lisäksi vanhimpien tanssijoiden nyky+showtanssin kokonaisuudesta ja EdustusPLUS-ryhmien baletin, nykybaletin ja showtanssin kokonaisuuksista.

Gaalan kokonaispituus on noin 2,5h sisältäen väliajan. Taiteellisena johtajana toimii Iiris Salmenmaa ja koreografioista vastaavat Tanssilan edustus-, koreografia- ja intensiiviryhmien opettajat.

- Intensiiviryhmät ovat mukana nyky- ja showtanssin teoskokonaisuudessa Matkalla kohti Andromedaa.

- Koreografiaryhmät Eclipse ja Mirage ovat mukana vanhimipien edustusryhmien kanssa nyky+showtanssin isommassa teoskokonaisuudessa, nimi vahvistuu myöhemmin.

- Koreografiaryhmä Fortuna on mukana Fantasy Forest -nimisessä balettikokonaisuudessa.

Edustusryhmien tanssijat ovat mukana sekä baletin Fantasy Forest -teoskokonaisuudessa että nyky- ja showtanssin teoskokonaisuudessa Matkalla kohti Andromedaa.

EdustusPLUS-ryhmien tanssijat toimivat gaalassa osana edustusryhmien kokonaisuuksia sekä lisäksi tanssivat erilaisissa solistisissa osuuksissa omissa teoskokonaisuuksissaan.

Gaalassa esiintyvät tanssijat ovat kauden 2022-2023 Tanssilan oppilaita. Haku erilaisiin ryhmiin pidetään toukokuussa 2023. Kysy lisää toimistolta, mikäli kiinnostus heräsi hakea esiintymistoimintaan mukaan.