Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssiakrobatia

Tanssiakrobatiatunnilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia taitoja ja temppuja, joista on iloa ja hyötyä tanssijoille.

Tanssiakrobatiatunnit sopivat yli 10-vuotiaille, joilla on jo kehonhallinnan perusteet hallinnassa. Tunneille tultaessa tulisi tanssijan osata erilaiset kuperkeikat sekä kärrynpyörät molempiin suuntiin.

Tanssiakrobatiatunnilla tehdään kokonaisvaltainen kehon lämmittely, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan erilaisia akrobaattisia taitoja. Tunneilla harjoitellaan myös erilaisia tanssimaailman temppuja, kuten erikoisia piruetteja tai hyppyjä.

Tunnilla tehdään harjoitteita sekä yksin, parin kanssa että ryhmässä.

Opettaja opastaa ja ohjaa samantasoisia tanssijoita erilaisissa erikoisliikkeissä eri vaikeusasteen mukaisesti. Tunnilla tehdään paljon toistoja ja harjoitellaan myös itsenäisesti liikkeiden tekemistä.

Tämä tunti sopii erityisen hyvin niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla soolo- tai duoesityksillä, ovat osana edustusryhmien tai intensiiviryhmien toimintaa ja niille, jotka haluavat tekniikkatunnin lisäksi kehittää nimenomaa akrobaattisia yksittäisiä liikkeitä.

Tämä ryhmä ei esiinny Tanssilan näytöksissä.