Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssiakrobatia


Tanssiakrobatiatunnilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia taitoja ja temppuja, joista on iloa ja hyötyä tanssijoille. Tanssiakrobatia kehittää kehon voimaa, tasapainoa ja venyvyyttä.

Tanssiakrobatiatunteja on eri tasoisia:

-Tanssiakrobatia (8 v +) perustaso on yli 8 -vuotiaille tanssijoille, joilla on kiinnostusta kehittää kehonhallintaaa ja oppia uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaiset kuperkeikat, erilaiset kärrynpyörät, erilaiset kehonhallintaa vaativat perustaidot, kuten päälläseisonta ja silta. Tunnin sopivuudesta voi kysellä opettajalta tai toimistolta lisää.

- Tanssiakrobatia (10 v +) jatkotaso on yli 10-vuotiaille, joilla on jo kehonhallinnan perusteet hallinnassa. Tunneille tultaessa tulisi tanssijan osata erilaiset kuperkeikat sekä kärrynpyörät molempiin suuntiin. Tunnilla harjoitellaan mm. käsilläseisontaa, erilaisia temppuja sekä maassa että ilmassa. Tunnin sopivuudesta voi kysellä opettajalta tai toimistolta lisää.

Tanssiakrobatiatunnilla tehdään kokonaisvaltainen kehon lämmittely, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan erilaisia akrobaattisia taitoja.

Tunnilla tehdään harjoitteita sekä yksin, parin kanssa että ryhmässä.

Opettaja opastaa ja ohjaa samantasoisia tanssijoita erilaisissa erikoisliikkeissä eri vaikeusasteen mukaisesti. Tunnilla tehdään paljon toistoja ja harjoitellaan myös itsenäisesti liikkeiden tekemistä.

Tanssiakrobatiatunti sopii tanssijalle, joka ei ihan tiedä, mitä tanssilajia haluaa tanssia, mutta temppuilu ja kehon liikkeet ja erilaiset asennot kiinnostavat. Tämä tunti sopii erityisen hyvin myös niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla soolo- tai duoesityksillä, ovat osana edustusryhmien tai intensiiviryhmien toimintaa ja niille, jotka haluavat tekniikkatunnin lisäksi kehittää nimenomaan akrobaattisia yksittäisiä liikkeitä. Tanssiakrobatiatunnilla harjoiteltuja ja opittuja taitoja voidaan hyödyntää osana tanssiesityksien koreografiaa.

Tanssiakrobatiaryhmät evät esiinny Tanssilan näytöksissä.