Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssi-improvisaatio

Tanssi-improvisaatiolla tarkoitetaan tanssijan omaa, vapaata liikettä. Tanssi-improvisaatiota voi tehdä sekä musiikin kanssa tai ilman musiikkia. Improvisaatiolle tyypillisiä ominaisuuksia ovat yllättävyys ja ainutkertaisuus.

Tanssi-improvisaatiotunneilla tehdään erilaisia harjoitteita, joilla tanssija saa apuja omien liikeideoidensa hyödyntämiseen. Tunneilla tehdään harjoituksia sekä musiikilla ja ilman. Musiikkien teemat vaihtelevat lukuvuoden aikana. Tunnilla myös vaihdetaan ajatuksia ja ideoita sekä kuunnellaan oppilaita.

Improvisaatiossa on tanssija yleensä tanssillisesti parhaimmillaan. Harjoittelussa olevat taidot tulevat luontevasti osaksi omaa tanssillista osaamista ja tekemistä. Usein improvisaatiossa tanssija pääseekin teknisesti korkeisiin saavutuksiin.


Kenelle?

Improvisaatiotunti sopii tanssijalle, joka on kiinnostunut tutkimaan omaa liikkumista ja liikekieltään sekä mahdollisesti innostunut omien koreografioiden tai muiden tanssillisten liikesommitelmien tekemisestä. Tunti on taito- ja ikätasoltaan avoin, sillä jokainen tanssija työskentelee oman tasonsa pohjalta. Opettaja on tunnilla alustamassa ja auttamassa tunnin vaiheissa.

Tämä tunti sopii yksittäiseksi tunniksi tai sellaisille tanssijoille, jotka etsivät mahdollisuutta omaan, vapaaseen tanssiin.

Tuntia suositellaan yli 9-vuotiaille.


Mitä mukaan?

Tunnilla ei ole erityistä pukukoodia, tanssijoilla tulee olla tanssimiseen sopivat varusteet.