Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taikatanssi (5,5-7v.)

Kenelle?

Taikatanssi sopii 5,5-7-vuotiaille lapsille, ja on jatkoa Satu- ja Säihketanssille. Tunti sopii kuitenkin myös innostuneelle tanssin aloittelijalle tai jo muutaman vuoden tanssineelle lapselle. Tunnin kesto on 60 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Taikatanssissa tutustutaan nykytanssin ja baletin tekniikkaan, jotka ovat myös showtanssin perustana. Piruetit, erilaiset hypyt, tasapainot sekä luova liikkuminen kuuluvat jokaiseen tuntiin. Tunneilla on myös selkeä teemansa ja tuntirakenteensa. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen ja esiintymisen taitoja sekä tehdään jo vaativampia tanssitekniikkaharjoituksia. Tunnilla tutustutaan ikätason mukaisesti myös erilaisiin välineisiin, kuten hyppynaruun, vanteeseen, hernepusseihin ja palloihin. Myös kiipeilyt, roikkumiset ja temppuilut kuuluvat tunneille tanssisalin varusteiden puitteissa. Taikatanssilaiset esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.


Mitä mukaan?

Tanssitunnilla ollaan paljain jaloin. Päälle sopii jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot/shortsit ja toppi/t-paita. Pitkät hiukset kiinni. Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa sen mukaan tunnille, samoin vesipullon!

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.


Taikatanssin esittelyvideon näet täältä!