Tähdet - showtanssin jatkotaso (10-13v.)

Kenelle?

Tähdet-showtanssitunti sopii 10-13-vuotiaille nuorille, joilla on jo aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa esimerkiksi voimistelusta. Tunti on jatkotason tunti, jossa harjoitellaan showtanssin tekniikkaa.


Tunnin kuvaus

Showtanssi on monipuolinen ja näyttävä tanssilaji, joka yhdistelee eri tanssityylejä. Tähtien showtanssitunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssin elementtejä kuten piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä sekä erilaisia askelsarjoja. Tunneilla harjoitellaan myös rohkeasti eläytymistä ja monipuolista ilmaisua. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa, erilaisia tekniikkaharjoituksia, liikkuvia sarjoja ja vauhdikkaita koreografioita. Tähdet esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia. Tähtien on myös mahdollista osallistua johonkin pääkaupunkiseudun tanssikisaan tai -katselmukseen. Tästä sovitaan ryhmäkohtaisesti ryhmän innostuksen mukaan.

Mitä mukaan?

Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja trikoot. Tunnilla ollaan useimmiten avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Mukaan myös juomapullo.

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.

Tähdet - showtanssin jatkotaso