Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tähdet showtanssi


Tähdet show- tai nykytanssi 8–11-vuotiaat


Tähdet-tasolla nyky- ja showtanssille on omat tunnit. Tanssija voi siis itse valita haluaako painottaa nyky- vai showtanssia! Monet tanssijat myös käyvät molempien tanssilajien tunneilla. Tähdet-tunnin pituus on 60 minuuttia.

Showtanssi on monipuolinen ja näyttävä tanssilaji, joka yhdistelee eri tanssityylejä. Tähdet- showtanssitunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssin elementtejä kuten piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä sekä erilaisia askelsarjoja. Tunneilla harjoitellaan myös rohkeasti eläytymistä ja monipuolista ilmaisua. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa, erilaisia tekniikkaharjoituksia, liikkuvia sarjoja ja vauhdikkaita koreografioita. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta ja opetellaan kehonhuoltoa lasten ikätaso huomioiden.

Tähdet-nykytanssitunneilla syvennetään nykytanssin tekniikkaa sekä tehdään erilaisia kehon käytön harjoitteita eri tasoissa. Improvisaatiolla ja oman luovuuden hyödyntämisellä on tärkeä osa nykytanssissa. Nykytanssitunneilla tehdään alkulämmittelyt, erilaisia nykytanssin tekniikan harjoitteita, liikkuvia sarjoja ja monipuolisia koreografioita. Tunneilla on myös kehonhuoltoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjotteita.

Tähdet-tunneilla tehdään esitys Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksiin. Esitys tehdään tanssitunnin tuntisarjojen pohjalta ja esityksen pääpaino on tanssisarjan tekemisessä lavalla.

Kenelle?

- Tähdet perustaso sopii 8–10-vuotiaille tanssijoille, joilla on noin kahden vuoden kokemus nyky- ja showtanssista tai esimerkiksi voimistelusta. Edustusryhmien 8–9-vuotiaat Opaalit sekä osa 8-vuotiaista Topaaseista tanssivat Tähdet -perustasolla.

- Tähdet jatkotaso sopii 9–11-vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet noin kolme vuotta nyky- ja showtanssia tai esimerkiksi voimistelusta. Edustusryhmien 9–10-vuotiaat Safiirit sekä osa 9-vuotiaista Opaaleista tanssivat Tähdet jatkotasolla.

Noin neljän vuoden tanssikokemuksen jälkeen tanssija on valmis siirtymään Loiste-tunneille.