Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taaperotanssi (2-3v.)

Kenelle?

Taaperotanssi sopii 2-3-vuotiaille tanssista ja liikkumisesta musiikin tahtiin innostuneille lapsille, jotka uskaltavat jo reippaasti jäädä tanssitunnille ilman vanhempaa. Tuntia suositellaan yleisesti 2,5-vuotiaasta alkaen. Tunnin kesto on 30 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Taaperotanssissa tanssitaan ja liikutaan aina jonkin teeman mukaisesti ja tunnit sisältävät paljon lapsen omaa luovuutta ruokkivia harjoituksia. Tunneilla harjoitellaan perusliikkumistaitoja sekä tanssillista ilmaisua mielikuvituksen ja leikin siivittämänä. Tunneilla tutustutaan leikinomaisesti myös erilaisiin välineisiin, kuten hyppynaruun, vanteeseen, hernepusseihin ja palloihin. Myös kiipeilyt, roikkumiset ja temppuilut kuuluvat tunneille tanssisalin varusteiden puitteissa. Taaperotanssilaiset esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, opettajan tukemana.


Mitä mukaan?

Tanssitunnilla ollaan paljain jaloin. Päälle sopii jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot/shortsit ja toppi/t-paita. Pitkät hiukset kiinni. Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa sen mukaan tunnille, samoin vesipullon!

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.