Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan studiot

Tanssilan omat tilat sijaitsevat Metsälässä, Haagassa sekä Pakilassa.

Omia saleja on yhteensä kuusi. Kaksi salia Metsälässä: Helmisali ja Kristallisali,

yksi sali Haagassa: Jadesali ja Pakilassa Platinasali sekä Elohopeasali.

Vuokraamme kaikkia tilojamme niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Haagan studio

Osoite: Kauppalantie 20, 00320 Helsinki.

Tilassa on yksi sali, Jadesali. Sali on noin 100m2, jossa on paljon luonnonvaloa. Salissa on harmaa tanssimatto. Salissa on seinällä peilit sekä liikuteltavat balettitangot sekä musiikintoistovälineet (aux ja cd). Salista löytyy myös paljon liikuntatarvikkeita, joita saa lainata.

Jadesalin tuntivuokra on 40€. Jatkuvat tilavuokraukset sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Metsälän studio

Metsälän studio sijaitsee Metsälässä, Käpylän juna-aseman vieressä.
Studion osoite on Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Studio on ensimmäisessä kerroksessa. Tiloissamme on kaksi tanssisalia, foyer sekä keittiö.

Kristallisali on kooltaan n. 110m2.


Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Tanssisalissa on musta tanssimatto. Kristallisalin korkeus on noin 2,5-3,5 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit. Salissa on aux-piuhalla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi n. 10 metriä balettitankoa sekä viidet puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisaleissa.

Kristallisalin tuntivuokra on 40€. Jatkuvat tilavuokraukset ja hinnat sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Helmisali
Helmisali on kooltaan n. 65m2.

Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Salissa on musta tanssimatto. Helmisalin korkeus on noin 3 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit, toisella pitkällä sivulla isot ikkunat, joten sali on valoisa. Salissa on aux-piuhalla sekä bluetoothilla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi 7,5 metriä balettitankoa sekä neljät puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisalissa.

Helmisalin tuntivuokra on 30€. Jatkuvat tilavuokraukset sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana, info@tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Pakilan studio

Osoite: Oraspolku 9, 00680 Helsinki.


Tila on toisessa kerroksessa, sisäänkäynti pääovista.


Platinasali on noin 120m2, jossa on paljon luonnonvaloa. Lattia on hieman joustava laminaattilattia. Salissa on seinällä peilit sekä liikuteltavat balettitangot sekä musiikintoistovälineet (aux ja cd). Salista löytyy myös paljon liikuntatarvikkeita, joita saa lainata.

Elohopea-sali on noin 65m2. Salissa on seinällä peilit sekä liikuteltavat balettitangot sekä musiikintoistovälineet (aux ja cd). Salista löytyy myös paljon liikuntatarvikkeita, joita saa lainata.

Platinasalin yksittäistuntien tuntivuokra on 40€, Elohopea-salin tuntivuokra on 30€. Jatkuvat tilavuokraukset ja hinnat sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan
nettikaupan kautta.

Salilla voi pitää myös tanssisynttäreitä.