Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SooloPlus ja DuoPlus -opetus

SooloPlus- tai DuoPlus- opetuksessa pääset harjoittelemaan juuri sinulle tehtyä koreografiaa omalla tanssiteknisellä ja tanssitaiteellisella tasolla! Henkilökohtainen opetus ja esiintymismahdollisuudet tekevät soolo- ja duotunneista suosittuja tanssijoiden keskuudessa. SooloPlus ja DuoPlus-opetuksessa on 3 soolotanssijaa tai 2 duoparia samanaikaisesti. Jokaiselle soolotanssijalle ja duoparille tehdään oma koregorafia tanssijoiden tavoitteiden mukaisesti.

SooloPlus- ja DuoPlus- opetuksessa tanssijoilla on soolojen ja duojen viikko-opetuksen lisäksi viikottainen 30 min omaharjoitteluaika tanssisalissa sekä 2 krt kaudessa erilliset sunnuntaiharjoitukset (24.9. ja 29.10.) ja viikkoharjoitusten lisäksi. SooloPlus ja DuoPlus on tarkoitettu tanssijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta soolo- tai duo-opetuksesta ja joilla oman soolon tai duon tavoitteet ovat erityisesti tanssikilpailumaailmassa.


SooloPlus

SooloPlus -opetuksessa opettaja luo tanssijalle valitun tanssilajin mukaisen koreografian. SooloPlus on hyvä lisäharjoitus ryhmäopetuksen lisäksi. Soolo-opetuksessa on mahdollisuus toteuttaa omia toiveitaan ja tavoitteitaan koreografian teeman, musiikin, tunnelman ja sisällön osalta. Opettaja ja tanssija työskentelevät yhdessä vuorovaikuttaen ja oppien. SooloPlusteoksella on kilpaillaan ja esiinnytään. Kaikilla sooloPlustanssijoilla on mahdollisuus esiintyä Soolojen Säihkettä -näytöksessä kerran kaudessa.

SooloPlus-opetukseen ilmoittautuessa valitaan tanssilaji, johon koreografia pohjautuu. Vaihtoehtoina on nykytanssi, showtanssi sekä klassinen tai neoklassinen baletti. Ensimmäisellä tunnilla sovitaan myös tavoitteet sooloharjoittelua varten yhdessä opettajan kanssa.

SooloPlus harjoittelu vaatii korkeaa motivaatiota, valmiutta viikottaiseen itsenäiseen työskentelyyn sekä itsenäiseen kotiharjoitteluun. SooloPlus -opetusta suositellaan näistä syistä yli 10-vuotiaille tanssijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta sooloharjoittelusta

SooloPlus tanssijoilla on mahdollisuus osallistua tanssikilpailuihin ja muihin esiintymisiin omissa nimissään. Mikäli tanssija haluaa edustaa Tanssilaa, keskustellaan opettajan kanssa aina erikseen. Kilpailuihin soolotanssija ilmoittautuu itsenäisesti. Yleisesti sooloPlus -tanssija on valmis kilpailemaan ensimmäisen soolokauden jälkeen. Ensimmäinen esiintyiminen on hyvä olla kauden Soolojen Säihkettä -näytöksessä.

SooloPlus -opettaja on usein myös sooloteoksen koreografi. Soolo-opetukseen sisältyy Tanssilalta lainaksi saatu esiintymisasua ja mahdollinen rekvisiitta (ellei toisin sovita tanssijan kanssa). Tanssija ei saa esittää sooloa ilman koreografin lupaa. Ilman erityisiä sopimuksia on tanssijalla sooloteoksen esittämisoikeus soolotuntien ajan sekä siitä seuraavat kaksi vuotta. Myöhemmästä käytöstä keskustellaan koreografin kanssa erikseen.

Mikäli sooloPlustanssija on poissa harjoituksista, ei näitä poissaoloja voi korvata erikseen.

SooloPlus-opetusajat löydät lukujärjestyksestä tai ilmoittautumisesta.


DuoPlus

DuoPlus -opetuksessa harjoitellaan, kilpaillaan ja esiinnytään yhdessä ystävän kanssa. DuoPlus-opetuksessa opettaja luo tanssijoille yhteisen koreografian valitun tanssilajin mukaisesti. Jokainen DuoPlus-opetukseen haluava tarvitsee tanssiparin, joka on hyvä olla selvillä ennen ilmoittautumista.

DuoPlustunnille ilmoittautuessa valitaan, että mihin tanssilajiin koreografia pohjautuu. Vaihtoehtoina ovat niin nykytanssi, showtanssi kuin klassinen baletti tai nykybaletti. Ensimmäisellä tunnilla sovitaan myös tavoitteet duoharjoittelua varten.

DuoPlus -harjoittelu vaatii motivaatiota, valmiutta viikottaiseen itsenäiseen työskentelyyn sekä itsenäiseen kotiharjoitteluun. DuoPlus-opetusta suositellaan näistä syistä yli 10-vuotiaille tanssijoille, joilla on jo kokemusta soolo- tai duotyöskentelystä.

DuoPlus tanssijat voivat osallistua tanssikilpailuihin ja muihin esiintymisiin omissa nimissään. Mikäli tanssijat haluavat edustaa Tanssilaa, keskustellaan opettajan kanssa aina erikseen. Yleisesti tanssijat ovat valmiita kilpailemaan ensimmäisen DuoPluskauden jälkeen.

DuoPlus -opettaja on usein myös duoteoksen koreografi. Tanssilan kautta DuoPlus tanssijat saavat lainaansa esiintymisasun ja mahdollisen rekvisiitan (ellei toisin sovita tanssijoiden kanssa). Tanssijat eivät saa esittää duoaan ilman koreografin lupaa. Ilman erityisiä sopimuksia on tanssijoilla duoteoksen esittämisoikeus duotuntien ajan sekä siitä seuraavat kaksi vuotta. Myöhemmästä käytöstä keskustellaan koreografin kanssa erikseen.

DuoPlus -parin molemmat tanssijat ilmoittautuvat opetukseen. Mikäli tanssija haluaa duo-opetukseen, mutta hänellä ei ole omaa tanssiparia, tulee ottaa yhteyttä toimistoomme (info@tanssila.fi) ennen ilmoittautumista. Mikäli duoparista toinen tai molemmat tanssijat ovat poissa harjoituksista, ei näitä poissaoloja voi korvata erikseen.

DuoPlus-opetusajat löydät lukujärjestyksestä tai ilmoittautumisesta.