Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Smaragdit

Tanssilan edustusryhmä, Smaragdit aloitti toimintansa syksyllä 2014.

Smaragdit on Jalokivi-ryhmistä vanhin. Smaragdit ovat iältään n. 15-19-vuotiaita. Syksystä 2020 Smaragdien toiminta uudistuu ja antaa tanssijoille aiempaa enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa omaan treenimäärään omien aikataulujen ja tavoitteidensa mukaisesti.

Smaragdien ryhmän perustreenejä on kolme kertaa viikossa. Perustreenit sisältävät nyky- ja showtanssia, balettia, latinoshow:ta, kehonhuoltoa ja erilaisia tanssiesitysharjoituksia. Balettitunneilla tanssitaan myös kärkitossuilla. Esitykset ovat pääasiassa nykytanssin, showtanssin ja baletin esityksiä. Smaragdeilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.

Perustreenien lisäksi Smaragdien ryhmän tanssijat hakevat yhteen tai kahteen nuorten erikoisryhmään: Eclipse, Serenade ja Mirage. Alla tietoa nuorten erikoisryhmistä enemmän.

Smaragdien ryhmään haetaan edustusryhmien pääsykokeen perusteella.

Opetus tapahtuu pääasiassa suomeksi.

Smaragdien harjoitusaikataulut.PDF (tulossa)

Opettajat

Tiedot tulossa myöhemmin.

Nuorten tanssiryhmät Eclipse, Mirage, Serenade

Nuorten (n.15–19v.) edistyneen tason tanssijoiden on mahdollista hakea nykytanssin, showtanssin tai baletin erikoisryhmiin.

Eclipse on nuorten nykytanssin erikoisryhmä.

Mirage on nuorten showtanssin erikoisryhmä.

Serenade on nuorten baletin erikoisryhmä.

Smaragdien edustusryhmän tanssijat hakevat automaattisesti 1–2 yllämainituista ryhmistä osana edustusryhmätoimintaa. Nuorten erikoisryhmiin voivat hakea myös ne tanssijat, jotka eivät tanssi Smaragdien edustusryhmässä. Erikoisryhmiin voi siis hakea myös viikkotunneilla tai Intensiiviryhmien tunneilla käyvät tanssijat.


Smaragdit olivat keskeisissä rooleissa teoksessa Klaara, Krista ja Pähkinänsärkijä.

Solitude underground, kor. I.Salmenmaa, palkittu Pyörteessä rahapalkinnolla.

Solitude underground, kor. I.Salmenmaa, palkittu Pyörteessä rahapalkinnolla.

Smaragdit

Machina, kor. M. Tuominen on voittanut useita eri palkintoja