Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Smaragdit

Smaragdit ovat iältään 14-16-vuotiaita. Smaragdit-ryhmässä tanssija tanssii yleisesti 1–2 vuotta, jonka jälkeen tanssija siirtyy harjoittelemaan Timanttien ryhmän kanssa. Smaragdeilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.


Smaragdien koreografiaharjoituksen lisäksi Smaragdien tanssijat ovat osa Mirage -showtanssin koreografiaryhmää, Eclipse -nykytanssin koreografiaryhmää sekä Fortuna -baletin koreografiaryhmää. Koreografiaharjoitusten lisäksi tanssijat valitsevat baletin, nykytanssin ja showtanssin edistyneen tason tunnit sekä Pointe -edistyneet ja kehonhuollon harjoitusohjelmaansa. Lisäksi Smaragdeilla on Broadway ja Heels -edistyneen tason tunnit. Smaragdeille suositellaan soolo/duo -tuntia tai soolo/duo Plus -tuntia harjoitusohjelmaan.


Smaragdien tanssijat voivat hakea joko Serenade tai Harmony -ryhmään. Serenade ja Harmony ovat molemmat suunnattu noin 13–19-vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan edistyneelle tasolle. Ryhmien toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.

Serenaden tanssijat harjoittelevat Smaragdien ryhmän lisäksi Serenaden balettipainotteisessa harjoitteluohjelmassa. Harmonyn tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Harmonyn show- ja nykytanssipainotteisessa harjoitteluohjelmassa.


Smaragdien harjoitusohjelma 9h /viikossa:

* Fortuna -baletin koreografiaryhmä 45 min
* Eclipse -nykytanssin koreografiaryhmä 45 min
* Mirage -showtanssin koreografiaryhmä 45 min
* Smaragdit koreografia 30 min
* Baletin tekniikka (14 v +) edistyneet 75 min
* Pointe -edistyneet 30 min
* Nykytanssin tekniikka (14 v +) edistyneet 75 min
* Showtanssin tekniikka edistyneet 75 min
* Broadway (14 v +) edistyneet 60 min

* Heels (14 v +) edistyneet 30 min

* Pilates 30 min
* Vapaavalintaiset lisätunnit tanssijan halutessa (suositus soolo/duo)


Smaragdien kauden 2023-2024 harjoitusaikataulu: Smaragdit harjoitusaikataulu


Edustusryhmien kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.


Smaragdien ryhmään haetaan edustusryhmien hakutilaisuuden kautta. Lue lisää ryhmään hakemisesta täältä.