Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Show-elementit 10+

Show-elementit tunnilla harjoitellaan erilaisia näyttäviä hyppyjä, käsilläkäyntejä, piruetteja ja liikeyhdistelmiä, joista on iloa ja hyötyä tanssijoille, jotka haluavat oppia showtanssin upeimpia osa-alueita!

Show-elementit tunti sopii yli 10-vuotiaille, joilla on jo kehonhallinnan perusteet hallinnassa. Tunneille tultaessa tulisi tanssijan osata showtanssin perustason piruetit, hypyt ja liikkeet. Tunnin sopivuudesta voi kysellä opettajalta tai toimistolta lisää. Nyrkkisääntönä voidaan pitää vähintään 2 vuoden showtanssin tanssiopintoja.

Show-elementit tunnilla tehdään kokonaisvaltainen kehon lämmittely, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan erilaisia tanssin taitoja sekä keskilattialla että liikkuen salissa.

Opettaja opastaa ja ohjaa samantasoisia tanssijoita erilaisissa erikoisliikkeissä eri vaikeusasteen mukaisesti. Tunnilla tehdään paljon toistoja ja harjoitellaan itsenäisesti liikkeiden tekemistä.

Tämä tunti sopii erityisen hyvin niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla soolo- tai duoesityksillä, ovat osana edustusryhmien tai intensiiviryhmien toimintaa ja niille, jotka haluavat tekniikkatunnin lisäksi kehittää nimenomaan showtanssin yksittäisiä, näyttäviä liikkeitä.

Tämä ryhmä ei esiinny Tanssilan näytöksissä.