Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Show-elementit

Show-elementit tunnilla harjoitellaan erilaisia näyttäviä hyppyjä, käsilläkäyntejä, piruetteja ja liikeyhdistelmiä, joista on iloa ja hyötyä tanssijoille, jotka haluavat oppia showtanssin upeimpia osa-alueita!

Show-elementit -tunteja on eri tasoisia:

-Show-elementit (8 v +) perustaso sopii yli 8 -vuotiaille tanssijoille, jotka ovat käyneet showtanssitunneilla 1-2 -vuotta.

-Show-elementit (10 v +) jatkotaso sopii yli 10 -vuotiaille, joilla on jo kehonhallinnan perusteet hallinnassa. Tunneille tultaessa tulisi tanssijan osata showtanssin perustason piruetit, hypyt ja liikkeet. Tunnin sopivuudesta voi kysellä opettajalta tai toimistolta lisää. Nyrkkisääntönä voidaan pitää vähintään 3 vuoden showtanssin tanssiopintoja.

-Show-elementit (12 v +) edistynyt taso sopii yli 12 -vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet vähintään 4 vuotta.

Show-elementit tunnilla tehdään kokonaisvaltainen kehon lämmittely, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan erilaisia tanssin taitoja sekä keskilattialla että liikkuen salissa.

Opettaja opastaa ja ohjaa samantasoisia tanssijoita erilaisissa erikoisliikkeissä eri vaikeusasteen mukaisesti. Tunnilla tehdään paljon toistoja ja harjoitellaan itsenäisesti liikkeiden tekemistä.

Tunnit sopivat erityisen hyvin niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla soolo- tai duoesityksillä, ovat osana edustusryhmien tai intensiiviryhmien toimintaa ja niille, jotka haluavat tekniikkatunnin lisäksi kehittää nimenomaan showtanssin yksittäisiä, näyttäviä liikkeitä.

Nämä ryhmät eivät esiinny Tanssilan näytöksissä.