Show- ja nykytanssi - Aikuiset (15v.+)

Kenelle?

Aikuisten show- ja nykytanssitunti on tarkoitettu yli 15-vuotiaille edistyneille tanssijoille (tanssitaustaa vähintään 3 vuotta, taustaa sekä show- että nykytanssista).


Tunnin kuvaus

Aikuisten show- ja nykytanssissa keskitytään vuorotellen joko show- tai nykytanssiin muutaman viikon jaksoissa.


Showtanssi on monipuolinen ja näyttävä tanssilaji, joka yhdistelee eri tanssityylejä. Showtanssissa harjoitellaan monipuolisesti tanssin elementtejä kuten piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä sekä erilaisia askelsarjoja. Tunneilla harjoitellaan myös rohkeasti eläytymistä ja monipuolista ilmaisua. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa, erilaisia tekniikkaharjoituksia, liikkuvia sarjoja ja vauhdikkaita koreografioita.


Nykytanssissa liikutaan monipuolisesti koko kehoa hyödyntäen. Tunneilla syvennetään nykytanssin tekniikkaa sekä tehdään monipuolisesti erilaisia kehon käytön harjoitteita eri tasoissa. Improvisaatiolla ja oman luovuuden hyödyntämisellä on tärkeä osa nykytanssissa. Nykytanssitunneilla tehdään alkulämmittelyt, erilaisia nykytanssin tekniikan harjoitteita, liikkuvia sarjoja ja monipuolisia koreografioita.


Mitä mukaan?

Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja trikoot. Tunnilla ollaan useimmiten avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Mukaan myös juomapullo.

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.

Showtanssi - Aikuiset