Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Serenade – Edustusryhmä PLUS

Baletin edustusplus-ryhmä 13-19-vuotiaille päämäärätietoisille tanssijoille!

Henkilökohtaista opetusta, monipuolinen harjoitteluohjelma sekä runsaasti esiintymismahdollisuuksia! Serenade tanssijoiden harjoitteluohjelma painottaa muita edustusryhmiä enemmän klassista balettia, unohtamatta nykytanssia tai showtanssia. Serenaden tanssijat esiintyvät ja harjoittelevat tavoitteellisesti ansioituneiden opettajien johdolla. Ryhmä kilpailee ja harjoittelee ajoittain myös ulkomailla sekä osallistuu erilaisiin taiteellisiin projekteihin. Syksyllä 2020 Serenaden tanssijat esiintyivät musiikkivideolla.


Kenelle?

Serenade on motivoituneille 14–19-vuotiaille tanssijoille, joilla on halua kehittyä erityisesti klassisen baletin saralla. Ryhmä harjoittelee viitenä päivänä viikossa ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle. Serenaden harjoitteluohjelma antaa valmiuksia tanssin ammattiopintoihin tai ammattilaisuuteen.


Miksi edustusplus-ryhmä?

Edustusplus-ryhmät ovat 10-19-vuotiaille jatkotason/edistyneille tanssijoille mahdollisuus painottaa erityisesti joko showtanssia tai klassista balettia.

Serenaden tanssijoiden harjoitteluohjelmaan kuuluu baletin lisäksi myös viikottainen nykytanssitunti, showtanssitunti, kehonhuoltoa, sooloharjoituksia sekä latinoshow-tunti. Ryhmän tanssijoista kasvaa teknisesti vahvoja ja monipuolisia esiintyjiä. Edustusplus-ryhmien harjoittelu antaa erinomaiset eväät kohti tanssin ammattiopintoja tai ammattilaisuutta.

Edustusplus-ryhmien harjoittelu on tavoittellista ja tarkkaan suunniteltua. Jokaisen oppilaan henkilökohtaisia tarpeita huomioidaan ja kausittaiset tavoitekeskustelut luovat vahvan pohjan tanssijoiden kehitykselle. Kaikki tanssijat esiintyvät ja kilpailevat niin sooloteoksilla kuin ryhmäkoreografioilla, ja jokainen tanssija on tärkeä osa ryhmää. Kauden lopussa tanssijat saavat kirjallisen palautteen opettajaltaan.


Miten ryhmään haetaan?

EdustusPLUS-ryhmiin haetaan vuosittain uudestaan hakukokeiden kautta. Hakukokeita uusille tanssijoille järjestetään kausittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.

Serenaden kauden 2021-2022 harjoitusaikataulu: Serenade harjoitusaikataulu