Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Serenade – Edustusryhmä PLUS

Edustusryhmä PLUS:n toiminta

Edustusryhmä PLUS on nimensä mukaisesti lisätreeniä edustusryhmissä tanssiville tanssijoille. PLUS-ryhmien lisäkoulutus on klassisen baletin koulutusta. PLUS-ryhmien jäsenet käyvät joko Ametistien tai Smaragdien kanssa samoilla tekniikka- ja harjoitustunneilla baletin, nyky- ja showtanssin, sekä kehonhuollon ja latinoshown viikkotunneilla. Etudella ja Serenadella on myös omat nyky-/showtanssin koreografiaharjoitukset, joilla ryhmät osallistuvat kilpailuihin ja esityksiin.
Lisäksi PLUS-ryhmien tanssijat osallistuvat Ametistien ja Smaragdien ryhmien kanssa edustusryhmien leiri-, tiiviskurssi-, esiintymis- ja kilpailutoimintaan. Tämän lisäksi PLUS-ryhmillä saattaa olla myös omaa leiri-, tiiviskurssi, esiintymis- ja kilpailutoimintaa.

Serenade on edustusryhmä PLUS, taso 2. Serenade toimii yhdessä Smaragdien edustusryhmän kanssa. Edustusryhmä PLUS, taso 1 on nimeltään Etude ja se toimii yhdessä Ametistien edustusryhmän kanssa.

Opetus tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi.

Edustusryhmä PLUS:n haetaan erillisen hakukokeen perusteella.

Taso 1 – Etude on suunnattu noin 10–14-vuotiaille.

Taso 2 – Serenade on suunnattu noin 15–19-vuotiaille.

Serenade

Serenaden tanssijat treenaavat Smaragdien ryhmän viikoittaisten tekniikka- ja harjoitustuntien lisäksi kolme kertaa viikossa omilla baletin tekniikka- ja harjoitustunneillaan. Lisäksi kerran viikossa Serenaden tanssijat treenaavat Rubiinienedustusryhmän balettitekniikan tunnilla. Etuden tanssijoilla treenit ovat yhteensä kuutena päivänä viikossa.

Serenade on tarkoitettu niille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja ryhmän toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.

Serenadeen haetaan vuosittain keväisin. Paikka Serenadeen saadaan aina yhdeksi lukuvuodeksi (syksy- ja kevätlukukausi).

Serenaden toiminta alkaa elokuussa 2020.

Serenaden harjoitusaikataulut.PDF

Opettajat

Serenaden opettajina toimivat Maria Beseghi, Tanja Kautiainen, Iiris Salmenmaa, Milena Tuominen sekä Vilhelmiina Jokinen.

Hakeminen

Edustusryhmä PLUS:n haetaan hakukokeen kautta. Mikäli hakija on estynyt hakemaan hakutilaisuuden kautta (tai hakutilaisuutta ei pystytä järjestämään jostain muusta syystä) on hakeminen mahdollista videon muodossa.

Haku Tanssilan erikoisryhmiin