Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Serenade – Edustusryhmä PLUS

Baletin edustusplus-ryhmä 13-19-vuotiaille päämäärätietoisille tanssijoille!

Henkilökohtaista opetusta, monipuolinen harjoitteluohjelma sekä runsaasti esiintymismahdollisuuksia! Serenade tanssijoiden harjoitteluohjelma painottaa muita edustusryhmiä enemmän klassista balettia, unohtamatta nykytanssia tai showtanssia. Serenaden tanssijat esiintyvät ja harjoittelevat tavoitteellisesti ansioituneiden opettajien johdolla. Ryhmä kilpailee ja harjoittelee ajoittain myös ulkomailla sekä osallistuu erilaisiin taiteellisiin projekteihin. Syksyllä 2020 Serenaden tanssijat esiintyivät musiikkivideolla.


Kenelle?

Serenade on motivoituneille 13–19-vuotiaille tanssijoille, joilla on halua kehittyä erityisesti klassisen baletin saralla. Ryhmä harjoittelee viitenä päivänä viikossa ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle. Serenaden harjoitteluohjelma antaa valmiuksia tanssin ammattiopintoihin tai ammattilaisuuteen.


Miksi edustusplus-ryhmä?

Edustusplus-ryhmät ovat 10-19-vuotiaille jatkotason/edistyneille tanssijoille mahdollisuus painottaa erityisesti joko showtanssia tai klassista balettia.

Serenaden tanssijoiden harjoitteluohjelmaan kuuluu baletin lisäksi myös viikottainen nykytanssitunti, showtanssitunti, kehonhuoltoa, sooloharjoituksia sekä latinoshow-tunti. Ryhmän tanssijoista kasvaa teknisesti vahvoja ja monipuolisia esiintyjiä. Edustusplus-ryhmien harjoittelu antaa erinomaiset eväät kohti tanssin ammattiopintoja tai ammattilaisuutta.

Edustusplus-ryhmien harjoittelu on tavoittellista ja tarkkaan suunniteltua. Jokaisen oppilaan henkilökohtaisia tarpeita huomioidaan ja kausittaiset tavoitekeskustelut luovat vahvan pohjan tanssijoiden kehitykselle. Kaikki tanssijat esiintyvät ja kilpailevat niin sooloteoksilla kuin ryhmäkoreografioilla, ja jokainen tanssija on tärkeä osa ryhmää. Kauden lopussa tanssijat saavat kirjallisen palautteen opettajaltaan.


Smaragdien harjoitusohjelma 9h /viikossa:

Fortuna - baletin koreografiaryhmä 45 min
Eclipse-nykytanssin koreografiaryhmä 45 min
Mirage-showtanssin koreografiaryhmä 45 min
Smaragdit koreografia 45min
Baletin tekniikka edistyneet 90 min
Kärkitossutyöskentely edistyneet 30min
Nykytanssin tekniikka edistyneet 75 min
Show:n tekniikka edistyneet 75 min
Kehonhuolto 30 min
Latinoshow jatko 60 min

Lisäksi Serenaden oma harjoitusohjelma 7 h /viikossa:

Serenade - Baletin koreografia 30min
Serenade -Nykybaletin koreografia 30min
Serenaden balettivariaatiot 30min
Neoklassinen tekniikka + koreografia 60min
Baletin tekniikka (12 +) edistyneet 90min
Baletin tekniikka (12 v +) edistyneet 75min
Kärkitossutyöskentely (12 +) edistyneet 30min
Hohde (10-12 v) baletin perustaso 60 min
Kehonhuolto 30 min


Serenaden harjoitusohjelma yhteensä 15 h 30 min/ viikossa

Miten ryhmään haetaan?

EdustusPLUS-ryhmiin haetaan vuosittain uudestaan hakukokeiden kautta. Hakukokeita uusille tanssijoille järjestetään kausittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.


Serenaden kauden 2022-2023 harjoitusaikataulu: Serenade harjoitusaikataulu