Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Satutanssi (3-5v.)

Kenelle?

Satutanssi sopii 3-5-vuotiaille tanssista ja liikkumisesta musiikin tahtiin innostuneille lapsille. Tanssitunneilla harjoitellaan perusliikkumistaitoja ja tanssillisia liikkumisen muotoja. Satutanssissa on paljon vaikutteita niin satubaletista kuin satujumpastakin. Tunnin kesto on 40 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Satutanssitunneilla tanssitaan aina jonkin teeman mukaisesti ja tunti sisältääkin paljon lapsen omaa luovuutta ruokkivia harjoituksia. Tunneilla tutustutaan tanssin perustekniikkaan. Piruetit, erilaiset hypyt, tasapainot sekä luova liikkuminen kuuluvat jokaiseen tuntiin. Tunneilla on myös selkeä teemansa ja tuntirakenteensa. Tunnilla tutustutaan ikätason mukaisesti myös erilaisiin välineisiin, kuten hyppynaruun, vanteeseen, hernepusseihin ja palloihin. Myös kiipeilyt, roikkumiset ja temppuilut kuuluvat tunneille tanssisalin varusteiden puitteissa. Satutanssilaiset esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.


Mitä mukaan?

Tanssitunnilla ollaan paljain jaloin. Päälle sopii jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot/shortsit ja toppi/t-paita. Pitkät hiukset kiinni. Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa sen mukaan tunnille, samoin vesipullon!

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.


Satutanssin esittelyvideon näet täältä!