Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Säihketanssi (4,5-6v.)

Kenelle?

Säihketanssi on tarkoitettu noin 4,5-6-vuotiaille tanssijoille. Säihketanssi on jatkoa Satutanssille, mutta sopii myös tanssin aloittelijoille. Tunnin kesto on 50 minuuttia.


Tunnin kuvaus

Säihketanssissa tanssitaan aina jonkin teeman mukaisesti ja tunti sisältääkin paljon lapsen omaa luovuutta ruokkivia harjoituksia. Tunneilla tutustutaan nykytanssin ja baletin tekniikkaan, jotka ovat myös showtanssin perustana. Piruetit, erilaiset hypyt, tasapainot sekä luova liikkuminen kuuluvat jokaiseen tuntiin. Tunneilla on myös selkeä teemansa ja tuntirakenteensa. Tunnilla tutustutaan ikätason mukaisesti myös erilaisiin välineisiin, kuten hyppynaruun, vanteeseen, hernepusseihin ja palloihin. Myös kiipeilyt, roikkumiset ja temppuilut kuuluvat tunneille tanssisalin varusteiden puitteissa. Säihketanssilaiset esiintyvät myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.


Mitä mukaan?

Tanssitunnilla ollaan paljain jaloin. Päälle sopii jumppapuku tai ihonmyötäiset trikoot/shortsit ja toppi/t-paita. Pitkät hiukset kiinni. Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa sen mukaan tunnille, samoin vesipullon!
Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.


Säihketanssin esittelyvideon näet täältä!