Yleiset toimintaohjeet

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tanssilan tunneille tapahtuu verkkokaupan kautta http://www.tdanceshop.com. Tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu tanssitunti tai tanssileiri verkkokaupassa. Asiointi onnistuu nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumis- sekä yhteystietoja verkkokaupassa, jotta saamme oikeat yhteystiedot välitettyä myös tunnin opettajalle.


Tunneille ilmoittaudutaan aina lukukaudeksi kerrallaan, eli erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Koko vuodeksi ei voi ilmoittautua yhdellä kertaa. Huomioithan, että jos päätät maksaa kahdessa erässä, se tarkoittaa kahta maksua yhden lukukauden aikana (ks. Maksutavat).


Tunnit on mahdollista maksaa useammalla eri tavalla. Kaikki ilmoittautumiset tehdään verkkokaupan kautta. (Huom! Myös liikuntasetelillä maksavat asiakkaat.)

Maksutavat:

1, Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan lukukausi nettipankkitunnuksilla, luottokortilla tai useammassa osassa esim. OP-laskulla. Checkout tarjoaa monia eri mahdollisuuksia suorittaa maksu.

2, Ilmoittautuminen voidaan suorittaa Smartumin tai Edenredin liikuntaseteleillä aikuisten tunneille. Myös E-passilla voidaan maksaa Tanssilan tunteja. Jos käytät paperisia seteleitä, tuothan setelit ensimmäiselle tunnille mukanasi. Jos maksat verkossa, niin huolehdithan, että maksu on tehty ennen ensimmäistä tanssituntia.

Mikäli samasta perheestä ostetaan useampi tunti, saa kaikista tunneista alennuksen. Alennuskoodin saat toimistolta, info@tanssila.fi. Huom! Teethän tämän ennen ilmoittautumista!

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova. Mikäli ette kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväisiä tunteihimme tai pienen tanssijan uskallus ei vielä riitä tunnille, ilmoittakaa siitä meille kirjallisesti 2 viikon kuluessa kauden alusta. Ilmoitus tulee tehdä 26.8.2018 mennessä syyslukukaudella ja 20.1.2019 mennessä kevätlukukaudella info@tanssila.fi -osoitteeseen. Palautamme rahat tilillenne. Ilmoitattehan tuntia peruessanne syyn perumiseen, jotta osaamme palvella teitä tulevaisuudessa paremmin. Mainitkaa lisäksi selkeästi kyseessä oleva tunti ja tuntipaikka sekä ilmoittakaa myös tilinumeronne. Huom! Peruutusoikeus ei koske edustusryhmäläisten ilmoittautumisia. Peruutustapauksissa saattaa mahdolliset alennushinnat raueta ja palautussummaa saatetaan kompensoida oikeutettujen alennusten mukaisesti

Tutustuminen tunneille

Tanssilan tunneille voi tulla tutustumaan yhdeksi kerraksi veloituksetta, mutta vain mikäli tunnilla on tilaa. Tuntien tilanteen voit tarkistaa verkkokaupasta http://www.tdanceshop.com - mikäli katsomallesi tunnille voi yhä verkkokaupassa ostaa paikan, on tunnilla yhä tilaa. Loppuunmyydyillä tunneilla ei ole kokeilumahdollisuutta.

Poissaolot ja korvauskäytäntö

Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.


Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista löytyy Tanssilan verkkosivuilta. Välillä on tilanteita, ettei tunnille kyetä löytämään ajoissa sijaista (äkilliset sairastumiset tai muut yllättävät tilanteet). Näissä tapauksissa tunnit joudutaan peruuttamaan nopealla aikataululla. Äkillisistä tanssitunnin peruuntumisista tiedotetaan tekstiviestitse tunnin oppilaille, joten toivomme tarkkuutta ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoja täytettäessä. Nämä tunnit voi myös käydä korvaamassa parhaana itselle sopivana ajankohtana. Perutuista tunneista pyrimme ilmoittamaan myös Tanssilan facebook-sivuilla, jotta tieto saavuttaisi myös mahdolliset korvaajat.

Korvausoikeus tunneille on voimassa kyseisen lukukauden ajan.

Vakuutukset

Oppilaat ovat vastuuvakuutettuja, tämä tarkoittaa, etteivät oppilaat joudu vastuuseen esim. tunnilla rikkoutuneista välineistä. Jokainen oppilas huolehtii itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. (Edustusryhmien leireillä ja matkoilla jokainen vastaa omista vakuutuksistaan.)

Tanssitunnilla käyttäytyminen

Tanssiharrastus on monelle viikon yksi huippuhetkistä. Tässä listattuna muutama käytännön asia, jotka jokaisen tanssijan on hyvä huomioida tasoon ja ikään katsomatta. Tarkemmat infot liittyen erikseen aikuisten/kouluikäisten/teinien ja aikuisten tanssitunnin toimintaohjeisiin löytyvät tuntitarjonnan luota.

- saavuthan tunnille ajoissa

- laitathan pitkät hiukset kiinni

- pukeuduthan tanssitunnille sopivaan vaatetukseen

- tunneilla pidetään yhdessä hauskaa - kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen

- laitathan kännykän äänettömälle

- kysy rohkeasti opettajalta, jos sinulla on epäselvyyksiä tuntiin liittyen

Mikäli oppilas ei osaa käyttäytyä tanssitunneilla sovittujen tanssituntisääntöjen puitteissa, opettajan huomautuksista huolimatta, voidaan oppilaan tunnit keskeyttää. Näissä tapauksissa keskustellaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.