Yleiset toimintaohjeet

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tanssilan tunneille tapahtuu verkkokaupan kautta http://www.tdanceshop.com. Tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu tanssitunti tai tanssileiri verkkokaupassa. Asiointi onnistuu nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumis- sekä yhteystietoja verkkokaupassa, jotta saamme oikeat yhteystiedot välitettyä myös tunnin opettajalle.


Tunneille ilmoittaudutaan aina lukukaudeksi kerrallaan, eli erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Koko vuodeksi ei voi ilmoittautua yhdellä kertaa. Huomioithan, että jos päätät maksaa kahdessa erässä, se tarkoittaa kahta maksua yhden lukukauden aikana (ks. Maksutavat).


Tunnit on mahdollista maksaa useammalla eri tavalla. Kaikki ilmoittautumiset tehdään verkkokaupan kautta. (Huom! Myös laskumaksajat ja liikuntasetelillä maksavat asiakkaat.)

Maksutavat:

1, Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan koko lukukausi nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla.

2, Ilmoittautuminen voidaan maksaa kahdessa erässä nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla niin, että ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 1. osa ja myöhemmin kauden aikana 2. osa.

3, Ilmoittautuminen voidaan suorittaa Smartumin tai Edenredin liikuntaseteleillä aikuisten tunneille. Huom! Emme tällä hetkellä ota vastaan muita kuin paperiseteleitä. Setelit tuodaan ensimmäiselle tanssitunnille mukaan omalla nimellä varustetussa kirjekuoressa.

4, Laskumaksu-vaihtoehto, laskutuslisä 10€

Ilmoittautumisen alkaessa on ensin varattu aika jo Tanssilassa tanssivien oppilaiden ilmoittautumista varten, jonka jälkeen ilmoittautuminen aukeaa kaikille. Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova. Mikäli ette kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväisiä tunteihimme tai pienen tanssijan uskallus ei vielä riitä tunnille, ilmoittakaa siitä meille kirjallisesti 2 viikon kuluessa kauden alusta. Ilmoitus tulee tehdä 27.8.2017 mennessä syyslukukaudella ja 21.1.2018 mennessä kevätlukukaudella info@tanssila.fi -osoitteeseen. Palautamme rahat tilillenne (laskumaksajilla emme palauta 10€:n laskutuslisää). Ilmoitattehan tuntia peruessanne syyn perumiseen, jotta osaamme palvella teitä tulevaisuudessa paremmin. Mainitkaa lisäksi selkeästi kyseessä oleva tunti ja tuntipaikka sekä ilmoittakaa myös tilinumeronne. Huom! Peruutusoikeus ei koske Early Bird -hintoja eikä edustusryhmäläisten ilmoittautumisia. Peruutustapauksissa saattaa mahdolliset alennushinnat raueta ja palautussummaa saatetaan kompensoida oikeutettujen alennusten mukaisesti

Tutustuminen tunneille

Tanssilan tunneille voi tulla tutustumaan yhdeksi kerraksi veloituksetta, mutta vain mikäli tunnilla on tilaa. Tuntien tilanteen voit tarkistaa verkkokaupasta http://www.tdanceshop.com - mikäli katsomallesi tunnille voi yhä verkkokaupassa ostaa paikan, on tunnilla yhä tilaa. Loppuunmyydyillä tunneilla ei ole kokeilumahdollisuutta.

Poissaolot ja korvauskäytäntö

Mikäli tanssioppilaalle tulee poissaoloja omalta tunnilta sairastumisten tai matkojen johdosta voi tunnit käydä korvaamassa toisella samantasoisella tunnilla. Mikäli olet epävarma, mikä vastaava tunti sopisi tunnin korvaamista varten, voit kysyä toimistoltamme tai omalta tanssinopettajaltasi apua.


Korvausoikeus on myös niillä tunneilla, jotka ovat yleisen pyhäpäivän, tai muun syyn vuoksi Tanssilan puolesta peruttu. Lista tiedossa olevista etukäteen perutuista tunneista löytyy Tanssilan verkkosivuilta. Välillä on tilanteita, ettei tunnille kyetä löytämään ajoissa sijaista (äkilliset sairastumiset tai muut yllättävät tilanteet). Näissä tapauksissa tunnit joudutaan peruuttamaan nopealla aikataululla. Äkillisistä tanssitunnin peruuntumisista tiedotetaan tekstiviestitse tunnin oppilaille, joten toivomme tarkkuutta ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoja täytettäessä. Nämä tunnit voi myös käydä korvaamassa parhaana itselle sopivana ajankohtana. Perutuista tunneista pyrimme ilmoittamaan myös Tanssilan facebook-sivuilla, jotta tieto saavuttaisi myös mahdolliset korvaajat.

Korvausoikeus tunneille on voimassa kyseisen lukukauden ajan.

Vakuutukset

Oppilaat ovat vastuuvakuutettuja, tämä tarkoittaa, etteivät oppilaat joudu vastuuseen esim. tunnilla rikkoutuneista välineistä. Jokainen oppilas huolehtii itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Leireillä on voimassa vastuuvakuutuksen lisäksi myös tapaturmavakuutus.

Tanssitunnilla käyttäytyminen

Tanssiharrastus on monelle viikon yksi huippuhetkistä. Tässä listattuna muutama käytännön asia, jotka jokaisen tanssijan on hyvä huomioida tasoon ja ikään katsomatta. Tarkemmat infot liittyen erikseen aikuisten/kouluikäisten/teinien ja aikuisten tanssitunnin toimintaohjeisiin löytyvät tuntitarjonnan luota.


- saavuthan tunnille ajoissa

- laitathan pitkät hiukset kiinni

- pukeuduthan tanssitunnille sopivaan vaatetukseen

- tunneilla pidetään yhdessä hauskaa - kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen

- laitathan kännykän äänettömälle

- kysy rohkeasti opettajalta, jos sinulla on epäselvyyksiä tuntiin liittyen


Mikäli oppilas ei osaa käyttäytyä tanssitunneilla sovittujen tanssituntisääntöjen puitteissa, opettajan huomautuksista huolimatta, voidaan oppilaan tunnit keskeyttää. Näissä tapauksissa keskustellaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.